- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Mитинг срещу нарушаването на правата на интернет потребители
Днес 15.03.2007, инициативен комитет депозира в Столична община, молба за провеждане на митинг, с който желаем да изразим своя протест срещу нарушаването на правата на интернет потребителите, интернет обществото, като цяло, собствениците на сайтове в България и неправномерният натиск от страна на държавните органи върху тях.
Митингът е насрочен за 22.03.2007, на площад "Александър Невски" от 17:00 часа.
Каним всички заинтересовани да се присъединят към нашият протест.
Всички общностти и организации, които желаят да участват в организирането на митинга, могат да се свържат с нас на имейл torrent.miting@abv.bg.
Призоваваме всички, на които не им е безразлично ставащото в България, да организират подобни мероприятия в собствените си градове и населени места, на същата дата или възможно най-близка
Otidete i vie!
ok
Ти луд ли сиКой знае колко хора сега са там.... и простестират..
![]()
![]()
Прочети още няколко пъти текстчето,докато успееш да разбереш,че става въпрос за 22.03.2007,а не за 'сега',както ти писа.Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
Може би ще отида.
А грешката е мояПървоначално написано от MusicIsTheKey
Не съм забелязала,не го прочетох цялото
![]()
Може би ще отида..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Въпросът е много спорен...
за да получиш даден продукт трябва да си го платиш. От друга страна самият аз тегля музика и ми е изгодно така и си купувам точно 4-5 оригинални диска на година, което е доста на общият фон, но вдействителност е малко. Всички хора, които ще отидат на протеста отлично знаят, че безплатното теглене на нелицензирани музика, игри и т.н. е неправилно, но ще отидат на протеста, защото им е изгодно.
Именно, защото не си купуваме оригинални дикове музиката ни е пълен боклук и просперира само чалгата, защото я купуват цигани, а циганите компютри и интернет не знаят какво е.
Аз лично не подкрепям протеста въпреки, че на самият мен ми е изгодно да си тегля необезпокояван.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Да бе,а преврат не искате ли да направим![]()
A misleh che se borish za svoboda...Първоначално написано от Fieldmarshal Metoman
Първоначално написано от malka_sladuranka
Еми ако искате да се съберем някъде преди протеста, а? :P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Да, ще отида на този митинг. Вчера гледах "Часът на Милен Цветков". В момента Столична Следствена Служба и ГДБОП са заплашили zamunda.net (интернет доставчик linkos.bg), че ако те не преустановят действията свързани с тракера, ще им вземат техниката за проверка, която няма точно определен срок. За жалост затвориха тракера и то напълно основателно. Надявам се чрез този митинг всичко да се оправи.
Правителството ни е много зле и го доказа още веднъж.
Ако бях в България, щях да отида.
6te otida s edni priatelki ot edno drugo forum4e![]()
То даже ще стане национална между-форумна среща.Първоначално написано от GLeZoRanA
![]()
бан по ип и профил
Ооооо отивам отивам когато и където да е![]()
безплатен обяд няма деца...
има го само в сънищата на комунистите някой да работи, а другите да не плащат...
кажете не на комунизма![]()
Разбрах, че замундата го е купил някой сириец, как ще го хванат не знам...
Туй със сиераца според мен са си чисти глупости. Собствениците на сайта са абсолютно същите. Иначе не мога да повярвам, че има и един човек, който да е на моето мнение.Първоначално написано от koalka
бан по ип и профил
Купон да ставаМое да минем с жената
![]()
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
КОЯ ЖЕНА?!?!?!Първоначално написано от Supremacy`Girl
![]()
![]()
![]()