- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За да бъде задоволявана жената всеки път...?
ThePainIsReaL,
май имаме общ проблем... я ела насам![]()
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
даааааа![]()
а на теб?
Я жените да кажат.. Не им ли се струва тъпо да им се повтори в 10 пъти за отрицателно време, че ги обичат, че са единствени, че незнам си какво... Не е ли по добре по време на секс просто да се наслаждават и двамата без много приказки.. с устата и езика могат да се правят къде къде по полезни неща в тоя момент!!
ми айде пиши ми на ЛС къв ти е скайпа и да се разбираме нещо че доста се разгорещих тука...Първоначално написано от ThePainIsReaL
Най-важна е любовната игра - докосвания, ласки, проникване с пръсите, езици и т.н. Една приятелка ми каза, че всяка жена на различно място изпитва удоволствие спрямо разположението на матката. Това малко не мога да го разбера, но... Иначе задната прашка ми доставя най-голямо удоволствие! Примерно на някой, ако е по така... консервативен ще каже "тва е толкова извратено", ами не, не е, по този начин ми харесва. На едно момиче/жена и доставя удоволствие мисионерска, друга - друго...
Първоначално написано от deusex
Не мога да разбера, сексуален обект ли търсиш във форума, защото постовете ти са крайно ограничени.
2т. забрана за ползване на профил
Това за разположението и аз съм го чела, в някакво списание мисля, че..Първоначално написано от BloodSoul
Конкретен пример беше даден точно със задната, ако разположението на матката било незнам си какво, жената изпитвала по-голямо удоволствие като я надупят.
Незнам до колко е вярно, но факт е, че го пишеше..
![]()
А опитвали ли сте мъжът легнал странично, а жената перпендикулярно на него? Доста е добра, а и е удобна за стимулация на клитора.![]()
Можеш ли да се опиташ да постнеш снимки, че аз много не мога да си го представя.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
http://kamasutrabg.hit.bg/pose42.htm Нещо подобно...
тая поза не ми изглежда никак удобна..Първоначално написано от `Death`Whore`
Всъщност е доста удобна. МОже мъжът да хване краката на жената. А и не е много трудоемка и изморителна.