.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    tubeme
    Guest
    Дървена, е жена която визуално не издава признаци на възбуда и удоволствие. Дървена е чисто мъжко определение, а тъй като мъжете възприемат секса и живота попринцип визуално, то за тях е критично важно да ВИЖДАТ ефекта от правенето на секс. Важното за мъжете е да видят желанието на жената. Ако сте дървени, пасивни, срамежливи или както там искате го наричайте, достатъчно е да си отворите очите и да гледате партниора си в очите. Той ще прочете ефекта в очите ви. Дори и да не мърдате много и да не викате това има много добър ефект!

Не забравайте, че именно това ни отличава от животните! Единствения друг бозайник, който гледа партниора си в очите докато прави секс това е шимпанзето, което все пак ни е братовчед !

Цитирай Първоначално написано от Langedok
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Всъщност човек става добър, когато прави секс само с един партньор, защото двамата се напасват.
    Подкрепям!
    С 2 ръце, крака и ..... още нещо

Когато една жена не шава и не издава признаци на удоволствие, това не означава, че тя е дървена, а че мъжът до нея не я е предразположил. Не всичко се свежда до това "да й духате", галете я, целувайте я. Прекарвайте ръце по вътрешната страна на краката загатвайте какво искате, а не направо да се нахвърлите и да го вкарате. А за момичетата, които се чувстват "дървени" да накарт партныора им да си поиграе с тях. Или пък да кажат, какво точно искат от един мъж, какво ги възбужда.
    2т. забрана за ползване на профил

kokie
    Guest
    Аз обичам, когато жените са мръсници в леглото и издават звуци, говорят мръсотии и те насърчават да ги пляскаш още по-яко.. с чувство. Иначе, ако седят все едно им е неприятно и им нарушаваш личното пространство, тогава е супер тъпо и най-добре да свършиш бързо и да си ходиш. Макар, че повечето в началото са точно такива..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И аз не съм дървена-ураааааааааааааа.
    А по темата-просто някои жени ги мързи, други не са се развихрили поради психологични причини, а трети просто си мислят, че с тях ще се гледа с лошо око, ако са по-активни!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от Langedok
    За мен дървена е примерно жена, която, докато правим секс :

- Не се целува
    - Не издава и звук
    - Срам я е да си поиска каквото и да било
    - Не дава да й правя френска
    - Като види белезниците ми (мноо са яки, с розови пухчета ) - и ми казва, че съм извратеняк
    - Не ще да сменяме позите от време на време (то всяка поза е готина по своему, но си трябва маалко разнообразие) и приема задната прашка за унизителна
    - Не иска никога да е отгоре

Пффффффффф релакс сърце .
    Само едно не ми харесва,вс др си е на лице..значи не е зле
    2 т. от правилника. Бан на профил

Град
    Пловдив
    Пуснато на: Пет Мар 16, 2007 8:30 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Аз обичам, когато жените са мръсници в леглото и издават звуци, говорят мръсотии и те насърчават да ги пляскаш още по-яко.. с чувство. Иначе, ако седят все едно им е неприятно и им нарушаваш личното пространство, тогава е супер тъпо и най-добре да свършиш бързо и да си ходиш. Макар, че повечето в началото са точно такива..

ми да така е жените са дървени,когато не обичат да експериментират и нказват че нещо не им харесва още преди да са го пробвали,когато не правят френска,не се пипат,лежат през цялото време и т.н.
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си