- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дървена в леглото
Дървена, е жена която визуално не издава признаци на възбуда и удоволствие. Дървена е чисто мъжко определение, а тъй като мъжете възприемат секса и живота попринцип визуално, то за тях е критично важно да ВИЖДАТ ефекта от правенето на секс. Важното за мъжете е да видят желанието на жената. Ако сте дървени, пасивни, срамежливи или както там искате го наричайте, достатъчно е да си отворите очите и да гледате партниора си в очите. Той ще прочете ефекта в очите ви. Дори и да не мърдате много и да не викате това има много добър ефект!
Не забравайте, че именно това ни отличава от животните! Единствения друг бозайник, който гледа партниора си в очите докато прави секс това е шимпанзето, което все пак ни е братовчед!
С 2 ръце, крака и ..... още нещоПървоначално написано от Langedok
![]()
Когато една жена не шава и не издава признаци на удоволствие, това не означава, че тя е дървена, а че мъжът до нея не я е предразположил. Не всичко се свежда до това "да й духате", галете я, целувайте я. Прекарвайте ръце по вътрешната страна на краката загатвайте какво искате, а не направо да се нахвърлите и да го вкарате. А за момичетата, които се чувстват "дървени" да накарт партныора им да си поиграе с тях. Или пък да кажат, какво точно искат от един мъж, какво ги възбужда.
2т. забрана за ползване на профил
Аз обичам, когато жените са мръсници в леглото и издават звуци, говорят мръсотии и те насърчават да ги пляскаш още по-яко.. с чувство. Иначе, ако седят все едно им е неприятно и им нарушаваш личното пространство, тогава е супер тъпо и най-добре да свършиш бързо и да си ходиш. Макар, че повечето в началото са точно такива..
И аз не съм дървена-ураааааааааааааа.
А по темата-просто някои жени ги мързи, други не са се развихрили поради психологични причини, а трети просто си мислят, че с тях ще се гледа с лошо око, ако са по-активни!
Първоначално написано от Langedok
Пффффффффф релакс сърце.
Само едно не ми харесва,вс др си е на лице..значи не е зле![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Пуснато на: Пет Мар 16, 2007 8:30 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Аз обичам, когато жените са мръсници в леглото и издават звуци, говорят мръсотии и те насърчават да ги пляскаш още по-яко.. с чувство. Иначе, ако седят все едно им е неприятно и им нарушаваш личното пространство, тогава е супер тъпо и най-добре да свършиш бързо и да си ходиш. Макар, че повечето в началото са точно такива..
ми да така е жените са дървени,когато не обичат да експериментират и нказват че нещо не им харесва още преди да са го пробвали,когато не правят френска,не се пипат,лежат през цялото време и т.н.
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!