.

Виж резултатите на анкетата: КОЙ ИЗСПЪЛНИТЕЛ ОТ ПОП ФОЛКА ВИ Е ЛЮБИМ??

Гласували
53. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ИВАНА

3 5,66%
  • ПРЕСЛАВА

12 22,64%
  • ГЕРИ

5 9,43%
  • АНИ

2 3,77%
  • РАЙНА

5 9,43%
  • МАРИЯ

2 3,77%
  • БОРИС ДАЛИ

3 5,66%
  • КОЦЕТО

1 1,89%
  • ГЛОРИЯ

1 1,89%
  • ВЕРОНЕКА

1 1,89%
  • ДИМАНА

0 0%
  • МАЛИНА

0 0%
  • ЕЛЕНА ПАРИШЕВА

0 0%
  • АМЕТ

4 7,55%
  • НЕЛИНА

0 0%
  • СОНЯ НЕМСКА

1 1,89%
  • МИЛИЦА

1 1,89%
  • ТАТИЯНА

0 0%
  • КАМЕЛИЯ

0 0%
  • МАГДА

0 0%
  • ЕСИЛ ДЮРАН

0 0%
  • ЛУНА

0 0%
  • ПОЛИНА

0 0%
  • МАЯ

0 0%
  • МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ

2 3,77%
  • СВЕТЛА ИВАНОВА

0 0%
  • ЯНИЦА

0 0%
  • ГАЛЕНА

0 0%
  • ДЕСИ-СЛАВА

10 18,87%
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 172
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от maldini
    не виждам какъв е проблема.
    Проблема е в това че се пускат милиони такива теми и винаги се стига до обиждане, спорове, флууд и т.н. И за малко сведение: в началото, в средата, в края, отляво, отдясно навсякъде не само метълите обиждат чалгарите. Обиждат ги всички нормални хора. А чалгарите...винаги се заяждат с метълите.
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Чалгарите са прости хора и завиждат на метълите за техният интелект. Затова са заяждат с тях.
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Ще протестувам пред парламента!
    Защо го няма Кондьо в анкетата?!!
    При такива обстоятелства гласувам за Милко Калайджиев!
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Защо АЗис го нямя в анкетата?
    бан по ип и профил

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Мo6nо
    Защо АЗис го нямя в анкетата?
    А защо липсват и Хисарския поп, Радо Шишарката, Сашо Роман, Братя Кулинови, Сашка Васева и ония най-ютите чалгари дето си заслужва да ги послушаш след 5тата чаша

Аве,на който не му харесва да не пише

Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    Аве,на който не му харесва да не пише
    Ама на мен ми харесва да пиша. Там е проблемът.
    бан по ип и профил

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от krasivata_luvica
    MOGAT DA POKAJAT KAKVO ZNA4I XORA OT BALKANITE I KAK NIE XORATA OT BALKANITE PRAVIME QKITE KUPONI I TO NAI-VE4E NIE BULGARITE. [-o< [-o< [-o< =D> =D> =D> [-o<
    Какво са пакжат? Селски и кръчмрласки изяви? Освен това си объркала изречението. То трябва да е Могат да покажат какво значат хората от балканите и как ние, хората от балканите правиме яките купони и то най-вече ние, циганите.".

Като те гледам ми мязаш на емо. Такова същество ли си? А и точно ти доказваш тезата ми, че слушащите са затъпяли хора.
    Първо-емотата не слушат чалга! Второ-чалгата е музика от балканите, един българин не може баз чалга, в кръчмата като седнеш на по бира или вино с приятели кво слушаш!?....рок ли?! божеее... та аз вече почти не слушам чалга, но никога няма да се откажа от нея щото само с нея стават истинскиите купони и всеки знае чалга песните на изуст и като се съберем и си пийнем и като запеем и направо човек може да каже че само заради тея веселия живее! Аз не харесвам всички чалга певци! Най-мн ме кефят Райна и Константин! След това са Ивана (само за пиене пее тая! мноо весели песнички има! само за пияници! ) и донякъде Анелия (тя доста виие ама пак бива!) ...
    Но на 1 място са си Райна и Коцето! \/
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Queen_Victorya
    Проблема е в това че се пускат милиони такива теми и винаги се стига до обиждане, спорове, флууд и т.н. И за малко сведение: в началото, в средата, в края, отляво, отдясно навсякъде не само метълите обиждат чалгарите. Обиждат ги всички нормални хора. А чалгарите...винаги се заяждат с метълите.
    Тва е верно! Ама все пак хората от различнии стилове музика винаги се заяждат и смятат че другите са тъпи! Но (в повечето случаи) музиката не определя хората! Така че се чудя за кво са тия спорове!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

<black soul> - Какво ми пречи да слушам рок? Всъщност той даже май е твърде лек.

Друго... чалгата е циганската музика. Искаш да кажеш, че туй дет` го слуша циганите, които нямат никаква музикална култура е хубаво. Та нали те не разбират от музика?!?

А и сто пъти да повторя пак никой не разбира. Емо е човек, който е твърде емоционален и слага много емотинки по форумите.
    бан по ип и профил

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от <black soul>

Първо-емотата не слушат чалга! Второ-чалгата е музика от балканите, един българин не може баз чалга,
    Момиче,не ме карай да се срамувам от произхода си,не обиждай хората така!
    И откъде знаеш,че емотата не слушат чалга?Да не би да си емо?
    В България емотата слушат повече чалга отколкото имоушънкор (нали така им беше "стила")
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Това,че всички се нахвърлят върху чалгарите,за да се правят на много интересни е съвсем друг въпрос.

Град
    4etvartiq prasten na Upiter...mn e got tyk
    Цитирай Първоначално написано от <black soul>
    Цитирай Първоначално написано от krasivata_luvica
    MOGAT DA POKAJAT KAKVO ZNA4I XORA OT BALKANITE I KAK NIE XORATA OT BALKANITE PRAVIME QKITE KUPONI I TO NAI-VE4E NIE BULGARITE. [-o< [-o< [-o< =D> =D> =D> [-o<
    Какво са пакжат? Селски и кръчмрласки изяви? Освен това си объркала изречението. То трябва да е Могат да покажат какво значат хората от балканите и как ние, хората от балканите правиме яките купони и то най-вече ние, циганите.".

Като те гледам ми мязаш на емо. Такова същество ли си? А и точно ти доказваш тезата ми, че слушащите са затъпяли хора.
    Първо-емотата не слушат чалга! Второ-чалгата е музика от балканите, един българин не може баз чалга, в кръчмата като седнеш на по бира или вино с приятели кво слушаш!?....рок ли?! божеее... та аз вече почти не слушам чалга, но никога няма да се откажа от нея щото само с нея стават истинскиите купони и всеки знае чалга песните на изуст и като се съберем и си пийнем и като запеем и направо човек може да каже че само заради тея веселия живее! Аз не харесвам всички чалга певци! Най-мн ме кефят Райна и Константин! След това са Ивана (само за пиене пее тая! мноо весели песнички има! само за пияници! ) и донякъде Анелия (тя доста виие ама пак бива!) ...
    Но на 1 място са си Райна и Коцето! \/
    lelele ne znam da se smeq li ,da reva li xaxaaxa i otkoga 4algata e myzika ot balkanite xaxaxa lele sram! vie 6te q iskarate klasika sled malko... aaa rezil xaxaxa
    Ima dva tipa xora:
    1.Tezi koito me xaresvat
    2.I tezi koito mogat da varvqt po dqvolite...

ako ne az - Koi...?
    ako ne taka - Kak...?
    ako ne sega - Koga....?

Голям фен
    Това,че всички се нахвърлят върху чалгарите,за да се правят на много интересни е съвсем друг въпрос.
    Дали е защото искат само да се правят на интересни, или наистина има причина да им се нахвърлят? Я малко потърсете бубата във вашта супичка пък тогава гледайте на другите в супите...

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    <black soul>Друго... чалгата е циганската музика. Искаш да кажеш, че туй дет` го слуша циганите, които нямат никаква музикална култура е хубаво. Та нали те не разбират от музика?!?
    виж сега..
    първо: ти ако си мислиш че метала е музикален можеш да си завреш метлата в гъза..
    второ: извинявай мой ама аз не съм чалгар.. просто застанах на нейна страна, защото наистина както каза някой по нагоре е идеална за маса и си признавам, че когато пия ми прави кеф да я слушам..
    така че не ми са обеснявайте за ваща гадна музика и не ми дигайте нервите..
    шибани метли научете се да слушате музика, а не лайна..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Сигурен съм, че съм слушал съм далеч повече стилове музика от теб, за да преценя кое е качествено и кое не. Аз твоята музика съм я слушал, а ти за моята не си и чувал, така че не ми говори кое музика и кое е лайна.
    бан по ип и профил

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]
    шибани метли научете се да слушате музика, а не лайна..
    Само моля те не казвай, че чалгата е стойностна музика. Добре да приеме че метълите не слушат хубава музика, ама същото се отнася и за чалгарите. А пък мен ако питаш предпочитам метъла хиляди пъти пред чалгата. Може теб да не те кефи ама мен ме кефи. Има хиляди неизвестни песни на неизвестни групи и изпълнители, които струват хиляди пъти повече от всички известни парчета на тая земя. А комерсиалната чалга съкс!

Супер фен
    аз не слушам чалга но гласувах за Десислава защото ми харесва като визия (поне когато е облечена)

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Дали е защото искат само да се правят на интересни, или наистина има причина да им се нахвърлят? Я малко потърсете бубата във вашта супичка пък тогава гледайте на другите в супите...
    Аз не слушам чалга.Просто ми омръзна във всяка тема да се нахвърляте и да използвате клишираните фрази "чалгата не е музика" "тая е курва,оная е курва"-хубаво,окей имаш си мнение,но мислиш ли,че на някой му пука за него?Просто е тъпо във всяка тема да има спорове за едно и също нещо,защото нито чалгарите няма да спрат да си слушат чалгата ,нито метълите няма да спрат да си слушат метъла. Сега ги оставете да дискутират /доколкото е възможно,че като гледам интелектуалните им способности.

Град
    нямам си на представа...

оф те тез простите метъли не знаят къде да си избият комплексите и затова тука обиждат и са праят на много разбиращи от музика

Цитирай Първоначално написано от ppaarriiss
    оф те тез простите метъли не знаят къде да си избият комплексите и затова тука обиждат и са праят на много разбиращи от музика
    Твоято мезика съм я чувал (стига да не е чалга и хаус, ама те не са музика), а ти моята не си я чувала. Как мисллиш? Кой разбира повече от музика?
    бан по ип и профил

Цитирай Първоначално написано от ppaarriiss
    Твоято мезика съм я чувал (стига да не е чалга и хаус, ама те не са музика), а ти моята не си я чувала. Как мисллиш? Кой разбира повече от музика?
    аз не съм казала 4е аз разбирам много от музика ама и ти не разбираш
    И кои каза 4е хауса и 4алгата не са музика всеки стил музика се харесва на определен брои хора

Голям фен
    Град
    София
    Не можете ли да оставите една чалга тема без да се мешате вътре?!
    Никой чалгар не се меси в темите за рока, за метъла и тн.
    Можете да се правите някъде другаде на интересни!

По темата- Любими са ми Мария, Вероника, Глория, Герито, Елена, Магда, Есил, Райна.. Почти всички ги харесвам
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Ето ти описанието на електроната музика. + това всички дет` слушат хаус са някакви тъпи друсалки.

А чалгата некви тъпи цигански курви дет` нямат никакъв глас ми тръгнали да пеят. Абе я...
    бан по ип и профил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си