- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- КОЙ ИЗСПЪЛНИТЕЛ ОТ ФОЛКА ВИ Е ЛЮБИМИЯ????
ИВАНА
ПРЕСЛАВА
ГЕРИ
АНИ
РАЙНА
МАРИЯ
БОРИС ДАЛИ
КОЦЕТО
ГЛОРИЯ
ВЕРОНЕКА
ДИМАНА
МАЛИНА
ЕЛЕНА ПАРИШЕВА
АМЕТ
НЕЛИНА
СОНЯ НЕМСКА
МИЛИЦА
ТАТИЯНА
КАМЕЛИЯ
МАГДА
ЕСИЛ ДЮРАН
ЛУНА
ПОЛИНА
МАЯ
МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ
СВЕТЛА ИВАНОВА
ЯНИЦА
ГАЛЕНА
ДЕСИ-СЛАВА
Проблема е в това че се пускат милиони такива теми и винаги се стига до обиждане, спорове, флууд и т.н. И за малко сведение: в началото, в средата, в края, отляво, отдясно навсякъде не само метълите обиждат чалгарите. Обиждат ги всички нормални хора. А чалгарите...винаги се заяждат с метълите.Първоначално написано от maldini
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Чалгарите са прости хора и завиждат на метълите за техният интелект. Затова са заяждат с тях.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Ще протестувам пред парламента!
Защо го няма Кондьо в анкетата?!!
При такива обстоятелства гласувам за Милко Калайджиев!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Защо АЗис го нямя в анкетата?![]()
бан по ип и профил
А защо липсват и Хисарския поп, Радо Шишарката, Сашо Роман, Братя Кулинови, Сашка Васева и ония най-ютите чалгари дето си заслужва да ги послушаш след 5тата чашаПървоначално написано от Мo6nо
![]()
![]()
![]()
Ама на мен ми харесва да пиша. Там е проблемът.Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
бан по ип и профил
Първо-емотата не слушат чалга! Второ-чалгата е музика от балканите, един българин не може баз чалга, в кръчмата като седнеш на по бира или вино с приятели кво слушаш!?....рок ли?! божеее... та аз вече почти не слушам чалга, но никога няма да се откажа от нея щото само с нея стават истинскиите купони и всеки знае чалга песните на изуст и като се съберем и си пийнем и като запеем и направо човек може да каже че само заради тея веселия живее!Първоначално написано от Мo6nо
Аз не харесвам всички чалга певци!
Най-мн ме кефят Райна и Константин! След това са Ивана (само за пиене пее тая! мноо весели песнички има! само за пияници!
) и донякъде Анелия (тя доста виие ама пак бива!) ...
Но на 1 място са си Райна и Коцето! \/
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Тва е верно! Ама все пак хората от различнии стилове музика винаги се заяждат и смятат че другите са тъпи! Но (в повечето случаи) музиката не определя хората! Така че се чудя за кво са тия спорове!Първоначално написано от Queen_Victorya
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
<black soul> - Какво ми пречи да слушам рок? Всъщност той даже май е твърде лек.![]()
Друго... чалгата е циганската музика. Искаш да кажеш, че туй дет` го слуша циганите, които нямат никаква музикална култура е хубаво. Та нали те не разбират от музика?!?
А и сто пъти да повторя пак никой не разбира. Емо е човек, който е твърде емоционален и слага много емотинки по форумите.![]()
бан по ип и профил
Момиче,не ме карай да се срамувам от произхода си,не обиждай хората така!Първоначално написано от <black soul>
И откъде знаеш,че емотата не слушат чалга?Да не би да си емо?
В България емотата слушат повече чалга отколкото имоушънкор(нали така им беше "стила")
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Това,че всички се нахвърлят върху чалгарите,за да се правят на много интересни е съвсем друг въпрос.Първоначално написано от Queen_Victorya
leleleПървоначално написано от <black soul>
![]()
![]()
ne znam da se smeq li ,da reva li xaxaaxa i otkoga 4algata e myzika ot balkanite
xaxaxa lele sram! vie 6te q iskarate klasika sled malko...
![]()
![]()
aaa rezil xaxaxa
![]()
![]()
![]()
![]()
Ima dva tipa xora:
1.Tezi koito me xaresvat
2.I tezi koito mogat da varvqt po dqvolite...
ako ne az - Koi...?
ako ne taka - Kak...?
ako ne sega - Koga....?
Дали е защото искат само да се правят на интересни, или наистина има причина да им се нахвърлят? Я малко потърсете бубата във вашта супичка пък тогава гледайте на другите в супите...Първоначално написано от maldini
![]()
виж сега..Първоначално написано от Мo6nо
първо: ти ако си мислиш че метала е музикален можеш да си завреш метлата в гъза..
второ: извинявай мой ама аз не съм чалгар.. просто застанах на нейна страна, защото наистина както каза някой по нагоре е идеална за маса и си признавам, че когато пия ми прави кеф да я слушам..
така че не ми са обеснявайте за ваща гадна музика и не ми дигайте нервите..
шибани метли научете се да слушате музика, а не лайна..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Сигурен съм, че съм слушал съм далеч повече стилове музика от теб, за да преценя кое е качествено и кое не. Аз твоята музика съм я слушал, а ти за моята не си и чувал, така че не ми говори кое музика и кое е лайна.
бан по ип и профил
Само моля те не казвай, че чалгата е стойностна музика. Добре да приеме че метълите не слушат хубава музика, ама същото се отнася и за чалгарите. А пък мен ако питаш предпочитам метъла хиляди пъти пред чалгата. Може теб да не те кефи ама мен ме кефи. Има хиляди неизвестни песни на неизвестни групи и изпълнители, които струват хиляди пъти повече от всички известни парчета на тая земя. А комерсиалната чалга съкс!Първоначално написано от [CSKA
аз не слушам чалга но гласувах за Десислава защото ми харесва като визия (поне когато е облечена)
Аз не слушам чалга.Просто ми омръзна във всяка тема да се нахвърляте и да използвате клишираните фрази "чалгата не е музика" "тая е курва,оная е курва"-хубаво,окей имаш си мнение,но мислиш ли,че на някой му пука за него?Просто е тъпо във всяка тема да има спорове за едно и също нещо,защото нито чалгарите няма да спрат да си слушат чалгата ,нито метълите няма да спрат да си слушат метъла.Първоначално написано от Queen_Victorya
Сега ги оставете да дискутират /доколкото е възможно,че като гледам интелектуалните им способности.
![]()
оф те тез простите метъли не знаят къде да си избият комплексите и затова тука обиждат и са праят на много разбиращи от музика![]()
![]()
![]()
Твоято мезика съм я чувал (стига да не е чалга и хаус, ама те не са музика), а ти моята не си я чувала. Как мисллиш? Кой разбира повече от музика?Първоначално написано от ppaarriiss
бан по ип и профил
аз не съм казала 4е аз разбирам много от музика ама и ти не разбирашПървоначално написано от Мo6nо
И кои каза 4е хауса и 4алгата не са музика всеки стил музика се харесва на определен брои хора
Не можете ли да оставите една чалга тема без да се мешате вътре?!
Никой чалгар не се меси в темите за рока, за метъла и тн.
Можете да се правите някъде другаде на интересни!
По темата- Любими са ми Мария, Вероника, Глория, Герито, Елена, Магда, Есил, Райна.. Почти всички ги харесвам![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Ето ти описанието на електроната музика. + това всички дет` слушат хаус са някакви тъпи друсалки.
А чалгата некви тъпи цигански курви дет` нямат никакъв глас ми тръгнали да пеят. Абе я...
бан по ип и профил