- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- КОЙ ИЗСПЪЛНИТЕЛ ОТ ФОЛКА ВИ Е ЛЮБИМИЯ????
ИВАНА
ПРЕСЛАВА
ГЕРИ
АНИ
РАЙНА
МАРИЯ
БОРИС ДАЛИ
КОЦЕТО
ГЛОРИЯ
ВЕРОНЕКА
ДИМАНА
МАЛИНА
ЕЛЕНА ПАРИШЕВА
АМЕТ
НЕЛИНА
СОНЯ НЕМСКА
МИЛИЦА
ТАТИЯНА
КАМЕЛИЯ
МАГДА
ЕСИЛ ДЮРАН
ЛУНА
ПОЛИНА
МАЯ
МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ
СВЕТЛА ИВАНОВА
ЯНИЦА
ГАЛЕНА
ДЕСИ-СЛАВА
Тука, уважаеми, хич, ама хич не си прав. И по-полека с омразата.Първоначално написано от Анонимко
...който, обаче, често претендира да бъде смислен...Първоначално написано от Анонимко
Не знам, обаче некви мазни маанета ме натоварват доста повече... Пък на Soilwork - Follow the Hollow (melodic death metal) или Dropkick Murphys - The Burden (punk) ми се иска да танцувам, при тва не само пого.Първоначално написано от Анонимко
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Портокалка > алл нубз.
ДХАХАХАХАХАХАХХААХАХХАХАХ АХАХХАХАХАХАПървоначално написано от Бунтар
Сойлуърк - мелодик дет![]()
Ами кво са тогава? o.0
в малоумната уикипедиа кво ли не пишеможе и брутал дет грайнд кор да ги изкарат...
![]()
ама всъщност тая песен Follow The Hollow наистина бие на мелодик дет![]()
Абе ти да си чувал за античалгари?Първоначално написано от Анонимко
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
4ALGATA NA SAPUN!PXAXXAXAXAXAA!MALEEEEEEE koITO slu6a takawa muzika(to daje za muzika ne mojim da si govorim) trq da e mn zle!XXAXAXAXAXA!To prosto ti se ebava mozyka i go povrejda
Така и не разбрах ти за кви ги имашПървоначално написано от ShannonLarkin
![]()
всъщност...не знам!ама не са мелодик дет със сигурност...In Flames са мелодик дет ама сойлуърк не... казаха ми че било мелодик метълкор...тва е по-приемливо...
pf...men mi sa prigadi tuka
mn precakana muzika ko anti 4alga to naprao...kak moje nqkoi da slu6a takoa ne6ty ne mi e qsny pomiq pylna..ti trqa si s mn prazna tikva 4e da se podlaga6 na takiva ma4eniq da slu6a6 4alga
a da i posledno svetla ivanova ne e 4algarka 4e da q slgate tuka...
Аз освен Амед и Милко други мъже не видях. А къде е "Фолк Иконата Василка - по прякор Азис"???
А ако си говорим за фолк бих споменал Валя Балканска, Сестри Бисерови, Янка Рупкина и много други.........
Но не и тез деца на Силиконовата Долина.
Ах ъййй бате сичкото кфо е курветина коя с гащи коя без, коя със силикон коя с изкуствени джуки сичкото чалга певачки са ми любими!
Важното е сигания да има и чат пат турско да ми пуснат е тфа е музика какоооо 2 такта и силиконова мастия.
П.С СМЪРТ ЗА ЧАЛГАРИТЕ ПО ПРАЗНИЦИТЕ![]()
Lord Of Hell
НЕМИСЛЯ,ЧЕ СИ МНОГО ПРАВ{а}ЗАЩОТО ВСЕКИ ИМА ПРАВОТО ДА СЛУША КАКВОТО ИСКА.АЗ СЪЩО НЕ СЛУШАМ ПОП-ФОЛК,НО НЕ СЪМ ПРОТИВ НЕГО,Първоначално написано от Мo6nо
А И ДА ТЕ ПОПИТАМ-КАТО МРАЗИШ "ЧАЛГАТА",КАКВО ТЪРСИШ В ТАЗИ ТЕМА?-МАЙКА СИ ЛИ???????????
АБЕ УЖ МАЙ НИКОЙ НЕ СЛУША ЧАЛГА АМА САМО ЗА ПРЕД ХОРАТА>НЯКОЙ ТОГАВА ЩЕ МИ ОБЯСНИ ЛИ ЗАЩО ТОЗИ СТИЛ Е С НАЙ-МНОГО ПРОДАВАНИ АЛБУМИ И ВЪВ ВСИЧКИ САЙТОВЕ СЕ СВАЛЯ МАСОВО ЧАЛГА????????????????????????Първоначално написано от |dReAm3r|
Опитвам се да поуча хората да слушат праведната музика и да влязат в правилния път. Пагубно е по-голямата част от държавата да върви по този път. Това трябва да се спре. Псуват ме на майка, защото се опитвам да помогна на хората в беда?!?Първоначално написано от mery_andjela
Амет![]()
Дуудудудууууууудудудудуд![]()
Ауу аз съм Ванчето-казвай на Ивана по име-НЕ ВАНЧЕТО....ТАКАПървоначално написано от krasivata_luvica
Ти вече дразниш с темите си!ХъХа само аз ли забелязах,че си написала ВероЕнека![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мрън-мрън, това не е музика, толкова е глупава, как можете да я слушате.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Чалгата да мре!!!![]()
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
Gloriq-the best!