.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Град
    na onq svqt

малко е тапо но ми е много важно

Как разбрахте че искате да правите sex.Има теми от рода на "не знам къде да го правим?" и някви такива(това ме навява на мисалта че първо се разбирате с приятелите си).Та защото имам някакви такива опасения.В момента се чувствам мн депресирана та за това моля ви се без подигравки
    Извинявам се ако има друга такава тема
    [ знам че правя правописни грешки ]

Мега фен Аватара на koalka
    Не е тАпо.Ми направихме го у тях, нямаше никой и така стана.

elenaaaaaaaaaaaa
    Guest
    pri mene 1vo bqhme 3 ve4eri v nas nahste bqha v sf spahme v nas no az bqh na 4erveno i ne jelaeh samo se zabavlqvahme.. no ne stignahme do SEX a ina4e.. v tqh 1 den sled plaj .. se izkypahme i se metnahme

хората са казали "Всичко с времето си"....никога неможеш да разбереш дали си готов или не...когато дойде момента ще знаеш

Голям фен
    Олеле майко...аз ли да ти кажа дали искаш да правиш секс?
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Просто го усещаш. Няма точно определен момент.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    хах ... забавно. До сега не съм чувал някой да се чуди дали му се прави секс. Пък и най-малкото ... хората от форума как можем да ти кажем прави ли ти се ?? Или как да ти обясним как усещаме че ни се прави секс ... някой ако може да ти обясни
    За мен лично - просто знам ! то май винаги ми се прави на мен де ... както и да е
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Град
    София

)

Ами незнам кога точно на теб ще ти се доправи секс и как ще разбереш, но знам защо не трябва да правиш секс (докато ен си 100000000000000000000% убедена че си готова)!Когато някой мъж те кара примерно, тогава недей да го правиш просто заради него да не го изгубиш, ако толкова много държи на теб ще те изчака!!Мене ме чакаха 1 година и 9 месеца (е обаче мъжете си имат нужди и трябва да се грижиш за тях , както и те за теб

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    какво толкова има за разбиране? Просто си казваме. Той казва искаш ли или аз пък му казвам, че вече не издържам и искам и толкова. Нали сме гаджета-трябва да може да си го кажем!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не съм разбирала с помощта на външни сили,че го искам и не сме си уговаряли час, дата, ден, за да го направим. То просто се случи, защото и двамата го искахме много.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

най важното е да не се наговаря те а да стане от самосебе си!! пък ве4е то ще ти дойде отвътре...какво да правиш!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си