- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хора сърцето ще ми се скъса
Ехх хора нз ама сърцето ще ми се скъса.Това лято правя 17 години , а половия ми орган е едва 13 смПросто ако имам приятелка в никакъв случай не бих правил секс с нея , защото ми е адски неудобно.Нз дали има още време дам и порасне поне до 15 см.Все си мисля че причината да си остане толкова малък е мастурбацията , която е употребявах доста често като малък , а и сега !Чудя се дали ако е намаля ще има резултат
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
добре![]()
деба и проблемите ви, деба
като ти е неудобно - умри деЦтвен![]()
Spokoino be sladur ! Ne e bolka za umirane - tova da ti e problema....pak ti kazvam uspokoi se i se radvai na jivota![]()
Дебелината е важна.
Освен това, за да си добър любовник няма НИКАКВО значение колко дълъг ти е.
Всичко е до отношението към жената и стремежът да и доставиш на нея удоволствие.
Имаш ръце, език ... научи се да боравиш добре с тях и няма да имаш равен.
Това ти го казва момиче.Така че релакс. Хвани си гадже и не се притеснявай грам.
Успокоих ли те поне малко ?
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
възможно ли е наистина от мастурбиране да се забави растежа?![]()
Мда 13 см са напълно достатъчни. Незнам къде бях чула, че на една жена са и нужни 9 сантиметра за да стигне до оргазъм тъй че спокойно стига да имаш самочуствие и увереност в себе си няма да имаш проблем![]()
на мозъка ли ? щото като гледам е напълно възможноПървоначално написано от Анонимко
![]()
Колкото и да ти порастнат косми в ушите... и по езика..Първоначално написано от Анонимко
в грешка си не 9 а 8 сантиметра са достатъчниПървоначално написано от helen4ee
ако трябва да бидем точни
Мда имах усещане че съм сбъркала цифратаАма си мислих че е 6 см
хаха
аре стига глупости бе, не е от чекиите... аз като бях на 15-16 и по-късносе скъсвах (човешко е кво, няма да се правя че не лъсках)
и ми нема абсолютно нищо![]()
Ne e vajen razmera a kak go izpolzvash![]()
Уффф...пак ли такава тема?
що лъжат всички момичета , а после с приятелките "ама къв му е малък" "какъв му е крив" или "леле баси 30 санта му е"Първоначално написано от CaNdY_girl{P}
![]()
Хм, по-скоро вие обсъждате кви задници и цици имаме.Първоначално написано от assd
![]()
Лично аз никога не съм обсъждала половия орган на мъжа ми.
И е вярно, не е важен размерът, а как го използваш.![]()
Абе хайде да не се лъжем и двата пола обсъждат![]()
М, аз точно такива работи не обсъждам.![]()
важно е качеството, не количествотоПървоначално написано от Izmu4eniq
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
da nemoga da razbera zashto vsi4ki taka kazvat 4e razmerat nqma zna4enie a kato vi go izvadqt purvo tova gledate li4no za mene nqma zna4enie ili pone nz zashtoto 4esno kazano ne sam vijdala maluk ....
No matter where you go, there they are...
1. Не възможно е да е от чикийте.. според мен те може малко да ти оголемян оная раута![]()
2. К'во като е 13 см? Ако не се кефи мацката, използвай ръчичките си ;D
3. Не се сдухвай толко, винаги може да е и по-зле![]()
![]()
8см НЕ са достатъчни,която каже че и е било хубаво с 8см лъже
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Пич, приятеля ми е с 13см. И да ти кажа, размера му си е идеален, само техниката леко му куца, та в момента работим по този въпрос![]()
Това, което мога да ти кажа обаче, е, че трябва да се образоваш малко повече. Първо, половия член расте и мааааалко след 17 години. Второ, ще видиш, че има огромна разлика между ръката ти и момичето - и в усещането, и в размера. И трето, това, което вече ти казаха - мастурбацията не може да спре растежа. Хвани и попрочети някоя книжка, тъкмо като си имаш приятелка ще има с какво да се представиш пред нея![]()
haha porednata ebavkaЕхх хора нз ама сърцето ще ми се скъса.Това лято правя 17 години , а половия ми орган е едва 13 см Просто ако имам приятелка в никакъв случай не бих правил секс с нея , защото ми е адски неудобно.Нз дали има още време дам и порасне поне до 15 см.Все си мисля че причината да си остане толкова малък е мастурбацията , която е употребявах доста често като малък , а и сега !Чудя се дали ако е намаля ще има резултат
bila tolkos malka 6ot prail mnogo 4ikii.... omg wtf ebasi tapaka bace hahahahah vai vai ne
qvno nqma koi da mu kaje 4e ot 4ikiite 4lena poratva....moje da e mnogo malko ama pak porastva nito namalq nito sedi v 1 polojenie
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.