.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Guest

Не ползвал презервативи!!!

Бяхме на косъм... съвсем близо до това да го направим... изпитвах жажда, нужда да съм до него... и точно когато го попитах:
    "Къде е презерватива?! Ако нямаш, аз имам."
    Той каза, че не ползвал защото намалявали удоволствието... бла-бла
    аз му се сопнах, че не искам да рискувам да забременея или да ми лепне нещо. Ама той можел да се контролира... бла-бла... накрая му казах, че или ще е с презерватив или изобщо секс няма да има.
    Той ми се разсърди и каза, че нищо не съм разбирала.
    Секс нямаше, аз си заминах. А той ме псуваше после...

МНОГО ПРАВИЛНО от твоя страна...и аз съм на тва мнение....незнам дали намалява удоволствието но по-добре с него от колкото без

Град
    ЗаГуБеНа в БеЗмЕтЕЖнОсТта...
    По добре да те псува отколкото ....да ..трепери после дали си или не си бременна...Постъпила си добре,но според мен трябва да се замислиш дали той си заслужава...

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    Ама той можел да се контролира... бла-бла... накрая му казах, че или ще е с презерватив или изобщо секс няма да има.
    mojel toi.... to i da moje to belqta 1 put stava
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Kakva volq... Ama si postypila pravilno.. Shapka ti svalqm...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    По-добре да отнесеш няколко псувни, отколкото после да ти трепери под лъжичката дали не е станал гаф. Правилно си постъпила!
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    BG Haskovo
    Egati i nagloto sa6testvo "toi ne polzval..." Ne6tastnik !
    Emi da bez prezervativ ima po-silno use6tane,po-golqmo udovolstvie ,no tva ne e opravdanie....6toto posledicite posle si ebali maikata !
    To4no taka- ili se saglasqva , ili ne polu4ava

IZPOLZVAITE PREZERVATIVI !!!
    Nikoga ne prikrivai 4uvstvata si Kogato si 6tastliva - otdai im se! Kogato ne si - prejivei gi! "Ne se vprqgai v jivota i bez t`va nqma da izlezi6 jiv ot nego"

Супер фен
    Град
    Венера
    РАЗГЕЛЕ!
    ПЪРВОТО УМНО СЪЩЕСТВО В ТОЯ ФОРУМ!
    Казвам ти едно ОГРОМНО БРАВО!
    тРЯБВА ДА ИМА ПОВЕЧЕ МОМИЧЕТА, КАТО ТЕБ!

Мега фен
    Защо крещиш на момичето? И още нещо - пред "като" няма запетая в изречението ти. Защо не мислиш, когато пишеш?

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Само така...
    Аз преди доста време имах малоумието да правя секс без презерватив, и то дори с двама различни... Славо Богу, всичко си беше ок после.
    Проблемът не е в това, че може да забременееш- това е нещо гадно, но поправимо.
    Проблемът е в това, че човек, който не обича презервативи, спокойно може да си лепне какво ли не. И оттам- и на теб...

Разбирам да сте партнъори от дълго време и да си имате доверие...По-друго е.
    Но да ми каже някой че не обичал презервативи... Шута.
    Никога повече такава грешка.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    РАЗГЕЛЕ!
    ПЪРВОТО УМНО СЪЩЕСТВО В ТОЯ ФОРУМ!
    Казвам ти едно ОГРОМНО БРАВО!
    тРЯБВА ДА ИМА ПОВЕЧЕ МОМИЧЕТА, КАТО ТЕБ!

=D> =D> =D> =D>
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Направила си много добре. Това с контролирането въобще не е гаранция, че няма да стане гаф, а и не предпазва от болести.
    По-добре е да ти е сърдит за известно време, но поне ти ще си сигурна, че не е станал някой гаф.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    In Your Mind
    Да бе те всички 'могат' да се контролират.
    Правилно си постъпила.
    I love you...

Постъпка та ти е правилна. Според мен този човек не е изобщо за теб...
    Истината е някъде там...

http://VoodooServ.HiT.Bg/
    -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
    IRC Server: Irc.VoodooNet.biz

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Браво. Умна постъпка. Копелето да ходи да се ебе само.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Защо крещиш на момичето? И още нещо - пред "като" няма запетая в изречението ти. Защо не мислиш, когато пишеш?
    На мен лично не ми прави проблем, че момчето/момичето е сложило запетая! Сега извинявай ама не мисля че ти имаш или който и да било правото да му прави каквато и да е забележка относно правописа му!Каквото е научил в даскало, такова!!

Сега по темата.. Поне си разбрала(надявам се ) що за стока е тоя и защо е с тебе , щом те псува за такива дребни неща!!

Guest
    emi toi kato e ebal drygi momicheta bez prezervetiv i te ako sa bili bolni ot neshto toi moje na tebe da go lepne moje narochno da iska da te zarazi sas neshto znaesh li i po dobre ti si nosi prezerativite shtoto moje da napravi neshto s tqx ako sa ot nego

БРАВО!!! Малко са момичетата като теб. Трябва да те взиматме всички за пример. Това се казва достойнство!
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Евала мацка. Правилно си направила. Освен да те подкрепя няма какво друго да кажа!

Мега фен Аватара на koalka
    Напълно си била права.Не трябва да му позволяваш да рискувате, защото може да стане гафа и после какво?Презерватива предпазва от много болести и не трябва да рискуваш.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Много добра постъпка момиче. Браво!

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Ами аз чукам една мадама от 4 години без презерватив. На 24 г. съм. Е, да в началото го правихме с презерватив, но само първите 2-3 месеца, докато се науча. До сега не е забременяла, но и аз не съм свършвал никога в нея. Умея да се контролирам. Винаги знам точно кога ще свърша. И всъщност не ми пука че може да забременее. Ако стане, пък ще си го дондуркаме. Аз го правя само с нея, и тя казва че е само с мен (ще ми се да и вярвам)

Имам и много приятели които го правят без презерватив. Но и те са с дългогодишни партньорки и на тях не им пука че може да стане гаф.

Да чукаш с презерватив - е все едно да ближеш мед но отвън през буркана. Без презерватив е много по-истинско. Но за това се иска постоянен партньор, на който да имаш голямо доверие.

По-добре си постъпила, че не си му дала. Като не иска да се съобразява с теб - да хваща гората.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    не опира въпросът до постоянния пъртньор и до това прословуто-ще те пазя. Това е начин на мислене от старна на двамата партньори-дали искат да пазят себе си и половинката си. И аз съм правила секс само с 1 и той само с мен, но се пазим. Случва се разбира се и без, но е рядко и аз пия противозачатъчни, така че не е особен проблем. Ако не си сигурен,че искаш дете-не прави секс без презерватив и толкова!

БРАВО МАЦКО ТАКА СЕ ПОКАЗВА ХАРАКТЕР!!!! БРАВО НА ТЕБ ЯВНО СИ ОТ МАЛКОТО С АКЪЛ.... =D> И АЗ ШАПКА ТИ СВАЛЯМ!!! МАКАР 4Е САМ НА 13 РАЗБИРАМ КОЛКО ОПАСНИ СА ТЕЗИ НЕЩА!! ТРЯБВА ДА ИМА ПОВЕ4Е МАЦКИ КАТО ТЕБ КОИТО ДА НИ ПОКАЗВАТ ДОБЪР ПРИМЕР!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    не опира въпросът до постоянния пъртньор и до това прословуто-ще те пазя. Това е начин на мислене от старна на двамата партньори-дали искат да пазят себе си и половинката си. И аз съм правила секс само с 1 и той само с мен, но се пазим. Случва се разбира се и без, но е рядко и аз пия противозачатъчни, така че не е особен проблем. Ако не си сигурен,че искаш дете-не прави секс без презерватив и толкова!
    Никога не съм казвал "Ще те пазя". Звучи тъпо и няма никаква гаранция. Просто съм казал, че ако стане нещо - си поемам отговорността. Моята приятелка мисли по същия начин.

А и почнах да правя секс без презерватив, след като 3 пъти късах Durex.

Просто искам да кажа, че човек трябва да поема отговорност за действията си и за последиците от тях. А момичето е постъпило точно както трябва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си