- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За пъпките преди мензис!
Значи много се дразня на тези пъпки, тъй като веднъж месечно ми се появяват по 2 или 3 пъпки на лицето преди всеки мензис, и попринцип кожата ми е изчистена и тея пъпки като се появят са някви супер големи и като го докосна и ме болят.. абе буквално ми седят като рогца. Околните хора казват, че не се забелязват чак толкова, но все пак СЕ ЗАБЕЛЯЗВАТ. Проблема ми е , че много се притеснявам като имам някакъв дефект. Та искам да ви питам как да предодвратя появата им, или поне като се появат да са по-малки? СМисъл 4-5 дена преди мензиса ми с какво да се мажа по лицето или какво да пия, за да нямам тия пъпки. И някой може ли да обясни как точно е процеса на поникване/изникване на една пъпка. Единственото, което знам е, че в дадена пъпка живеят сумати малки микробчета, които всяка секунда се размножават и така пъпката нараства.. абе то тва като звездите в слунчевата система.. светят ..светят.. накрая светлината намалява и те хептен изчезват...
оглеждай си внимателно лицето некви дни преди да ти дойде и, ако видиш някоя пъпка в зародиш, я намажи преди да си легнеш с Акне Актив Аут и крем Здраве, ама хубаво така, и спи една нощ намазанааз тва правя.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
И на мен така ми излизат,ама още не съм намерила лек![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Да, да, да, някой да казва, че на мен като за сефте ми излезнаха 3 пъпчища над горната устна и ще се побъркам!![]()
otvratitelno e!i az sam taka,ama kvo da se pravi![]()
When life gives you a hundred reasons to cry... Show life that you have a thousand reasons to smile...
На мен пък не ми излизат подобни пъпки!![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
И на мене ми излизат..баси гадното!![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Уф...верно са мн гадни..и после известно време седи и белег, и болят...голямо наказание....ам пор даде някаква идея, тва нз дали действа особено, но аз съм забелязала че като си намеря някоя съвсем в заодиш и я третирам ендо хубаво и тя си изчезва преди да се развие напълно...само че аз не позвам препаратите, които пор каза.
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
а трябва. порът знаеПървоначално написано от hollaback_girl
![]()
но си е различно при всеки... за жалост.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ааз имам един лек много ми помага поне на мен ни и другите ми приятелки които го използват от AVON серията clear skin има един прозра4ен коректорр за пъпки много помага! а също един стар номер на едно паму4е слагаш КРЕМ за бръснене малко готварска сода и няколко капки вода (действа като ексволянт) търкаш малко на лицето и стоиш тка около 5минути мах после мие6 със хладка вода и си готтова ама не го правете много често защото кожата става много суха !!!
мисла 4е съм ви помогнала поне малко!![]()
Има едно като лекарство е такова-Скинорен и аз съм така като теб преди да ми дойде и като видя че някоя пъпка почва да се появява мажа с това и те бързо започват да изчезват още преди да са станали "като рогца"
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
На мен пък забелязах, че ми излизат по средата на цикъла.