.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Guest

za izpra6taneto v u4ili6te

ei horica , daite ne6to kato ideika ili ot neta za izpra6taneto v daskalo ! nali vseki klas izliza i govori ! nameri li li ste ne6to pomognete

кметицата:)
    Guest
    ?????????????????????????????????????????????????? ???????
    Може ли малко по-ясно?!?!?!?!?!?!?!?!?!
    Кой излиза, какво прави че нещо не разбрах!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    при нас няма "говорене" както се изрази ти
    просто класовете излизат подред един по един като се започне от "а" клас и така чак до "е" (аз съм последна ). излизат с гръм и мълния от входа на даскалото, пръскат със шампанско, което всеки втори държи, оливат се като прасета (но затова пък е невероятно ), снимат им свинщините и тръгват да обикалят из центъра и да викат "9-ит, 10-ти, 11-ти, 12-ти ееееееееее" (щото аз съм "е" ) и така!

Голям фен
    В моето даскало на изпращането има някакви "сценки",в които ученици будалкат даскалите.Даже имаше 1-минутно мълчание за едната учителка мин година Много грубо .. многоооооооооооооооо
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    В нашето училище има практика, учениците от 11 клас да приготвят изпращането на 12 клас Измислят някакви сценки, дават награди като "Мис випуск", "Мистър випуск","Най - хубава двойка от випуска", също се дават награди на учениците, които имат успехи в дадени области, това всичкото става в читалището, има много балони, някой път пее някой ученик, който има гласови данни и така...Много забавно става!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами всички се сабират пред даскало ... и тея дето са 12 клас се качват на последния етаж и слизат до доло пееики и показваики се от прозорците ...после яко шампанско и свинщини ! след 2 години ше дои и моя ред

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си