- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- КОЯ ЩЕ ПОБЕДИ?:)
Пфффф абе ей, я не се излагайте с безсмислени теми ! Какви са тези глупости бе, се едно гледам някъв малоумен спор в някъв тъп irc канал. Ужас. Тая чалга-лъвица да млъква и да не пуска повече идиотски теми, а вие не и се връзвайте на акъла (дето почти липсва). Аз съм потресен..... ай пийс...![]()
![]()
Minimal ? Minimal ?? Minimal ??? Minimal ?!?! MINIMAL !!!!!!
kakvoto iskam 6te si prava v taq skapana durjava se pak e svobodna
BULGARIQ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
na mene to4no nikoi ne moje da mi kaje ni6to ,ama edna duma ne moje da mi kajat.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и аз слушам малко чалга..но ако ще стана като теб..отказвам се от фолка!!!Ае момиче добре ли си е...Първоначално написано от krasivata_luvica
![]()
![]()
![]()
Заради хора като теб България е Мангалия.Първоначално написано от krasivata_luvica
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Хахаха миличка ти за бан чувала ли си?Ти да не се мислиш за безсмъртна?Колко теми ще пуснеш за тия пачи?Баси....Първоначално написано от krasivata_luvica
Аууу поне си признаваш-ама то бива да си тъп но ти си рядо срещан индивид.ne6to protiv ,4e sam tupa
П.С-Кво общо има емо-то с чалгата?
Тази, лъвицата, е от хората, които докарват лошото име на чалгарите.... \m/
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
ммдааа...мисля че баба пиена ше спечели...
ама ееееееейй...недоеволюирал плиткоумен израстък!! да махаш тея теми че осираш форума!! по-проста си от МЕНЕ бе мама му стара!! не мислех че има такъв човек ама...
ебати веселото![]()
абе лъвицо,и кви ше са тия гъзета дето движиш с тях.Да не дойдат тука да набият всички от форума..смешници
...не струваш мойто момиче..поне във форума си прикривай малко миризливото курвенско характерче
бахти простите същества има,ужас...
ебати веселото
абе лъвицо,и кви ше са тия гъзета дето движиш с тях.Да не дойдат тука да набият всички от форума.. смешници
...не струваш мойто момиче..поне във форума си прикривай малко миризливото курвенско характерче
бахти простите същества има,ужас...
Ей пача шибана тъпа курва,чалгарка krasivata_luvica.
Чалгата suxxxxxx бе.
Да те еба в простата филия... престани с тая чалга, че виж до къде те е довела![]()
![]()
![]()
ima ima i o6te kak ne se pritesnqvai takiva prostoti moga da izmisla 4e si e ebalo maikataПървоначално написано от ShannonLarkin
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
are umirai be boklukПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И откъде ще вземеш идеята тия простотии? От Личният си живот? Най-вероятно. На прост човек, простотии му се слечват.Първоначално написано от krasivata_luvica
бан по ип и профил
ma tova az ot kade 6te gi izmisla tebe ne te interesuva sus glupaci kato teb ne se zanimavam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gorkiq za sujalenie si![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ем` добре кат` не се занимаваш с мен. Иначе толкоз просто момиче кат` теб не биха го използвали за друго освен ебане. По-скоро ти си за съжаление.Първоначално написано от krasivata_luvica
бан по ип и профил
Мошно е пич....Първоначално написано от krasivata_luvica
Иначе за останалото си права- с глупаци като него не се занимаваш- демек не се занимаваш с приблизително нормални и съвсем не тъпи глупаци... Занимаваш се с оня тип глупаци, дето ги показват по Планета ТВ...
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
а защо няма отговор "НИКОЯ !!!!!! ЗАЩОТО И ДВЕТЕ НЕ МОГА ДА ГИ ПОНАСЯМ"![]()
![]()
![]()
![]()
ае напрао никой да не пише тука и да съ разкарат тея идиотски теми![]()
krasivata_luvica ,можеш ли да ми осбясниш кво целиш с тия лайняни твои мнения тука?
Бъобще не ме интересува кой ще победи.Ти така го казваш, че едва ли не трябва да тръпнем в очакване кой ще спечели.![]()
Дайте ми ги и двете да ги разпарчосам,дееба и коконите.Стига с тия просташки теми.Дайте нещо по смислено,а не коя била по обичана![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
*идва, нарежда де що мърда и си тръгва*
Болестно състояние :/ami kakvo da vi kaja obi4am IVANAAAAA drugo ne moga da vi kaja IVANA mi e v mislite postoqnno
Думата "закон" (в случая "правила") нещо да ти говори?Първоначално написано от krasivata_luvica
Ми ти и зарад тва движиш с тях, щот си курва... И те затуй движат с тебе... Ма като ги видя най-много да ме "хване шубето" за бъдещето на човечеството, не за друго...Първоначално написано от krasivata_luvica
Ма и ти си прикриваш самоличността, нали?Първоначално написано от Анонимко
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
може да сам курваама съм харесвана от всякъде коплексари такива
![]()
![]()
![]()
до като миризливци като вас не се надайте,че дори ще бъдете забелязани и от некой манго![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
взимайте пример от меневина ги съм си SEXI
![]()
![]()
=D>
![]()
а на тези които ме мразят МАЙНАТА ИМ