- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- КОЯ ЩЕ ПОБЕДИ?:)
Добре, бъди си секси, но не се меси където нямаш нито работа, нито талант-спора и изкуството. Там циците няма да ти поморнат.Първоначално написано от krasivata_luvica
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Харесвана си само от вънка, а пък отвътре... нищо!Първоначално написано от krasivata_luvica
Пфхахахаха...Първоначално написано от krasivata_luvica
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
izviniavai ni6to protiv tebe niamax ma kato go nnapisa tvaaaa napravo mi pre4ernia!!!! MRAZIA XORA KOITO TI4KAT ZA NAI MALKOTO NE6TO PRI SVOI OTRAKANI POZNATI!Първоначално написано от krasivata_luvica
![]()
i kakvo kato se dviji6 sas koi znai kakvi xora da ne misli6 4e tova 6te ti pomogne da stane6 PO YMNA!
napravo me izkara izvan nervi!!!!
![]()
{ izviniavam se za malko prostaxkia komentarno naistina mnogo se draznia ot takiva xora!!!
a ina4e sam mnogo miroliybiv 4ovek
![]()
]
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
те по една причина движат с нея...![]()
![]()
![]()
TAKA EПървоначално написано от Мo6nо
![]()
Първоначално написано от krasivata_luvica
Според мен никой не те мрази - прекалено много внимание ще получаваш , по скоро си им безразлична...
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm
И аз съм на това мнениеПървоначално написано от CandyKiller
![]()
Аз пък не съм съгласна... според мен тя е по-скоро смешна...Първоначално написано от Викиto we
![]()
Da tia opredeleno e smehna no nikoiot tyk ne ia mrazi obedena sam tia sama si go e vtalpila i na men mi e dosta sky4naПървоначално написано от Manic_Panic
![]()
Хахах... еми дай една снимка да те видим каква си. Поне още смях да става.Първоначално написано от krasivata_luvica
![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
xaxa dobra ideia =D> =D>Първоначално написано от Lady Death
mene li4no mnogo me zabavliava tova momi4eviarno malko e tapi4ka i sky4na no pone si ima samo4yvstvie
xaxaxa![]()
![]()
![]()
Те баш отвътре я харесват, ако се сещате какво имам предвид...Първоначално написано от Мo6nо
![]()
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...