.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    кметицата:)
    Guest

мениджър за 1 ден

днес се проведе кампанията "мениджър за 1 ден". аз бях зам.-кмет. кажете сега вие-какви бяхте, какви са ви впечатленията и хареса ли ви?имате ли чувството че след този ден сте открили призванието си?

Повече от фен Аватара на anastacia89
    Град
    На Мел Мак
    Тази кампания в кой град се е провела?
    За София не съм чула нищо подобно.

Аз съм бил учител по англииски, но това беше миналата година

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Аз много исках да бъда там ама съм още малка..но догодина ще се постарая да съм там!
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

кметицата:)
    Guest
    Ми вие за да не сте чули, значи изобщо не гледате нито телевизия нито новини Те толкова го рекламираха. Иначе аз съм от Панагюрище, а самият проект е на Junior Achievement то много си зависи дало от дадената община ще се навият да пуснат ученици, и все пак не ми се вярва в София да го е нямало!

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Ами ние имаме ден на самоуправлението, който ще бъде на 20 март и аз кандидатствах за директорка .Ако не ме изберат поне ще бъда даскалица по физика (много забавно)
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    За жалост разбрах за това вечерта от новините.... за първа година уча по учебниците на Junior Achievement ии ме беше малко яд, че от моето училище в общината бяха само 2-3 ученика и то от 11 и 12 клас... аа много ми се иска и аз да участвам... За това пък другата годината ще се постарая и аз да съм включена в този проект
    Кучка съм, но не твоята...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си