.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    помощщщ
    Guest

идва лятото помогнете ми

значи моя проблем е следния- имам мъхче по гърба и искам да го махна или залича защото малко или много се вижда и ме дразни четох разни теми за махане чрез кола маска и изрусяване но незнам ефикастни ли са ?!моля ви някой ако знае да ми каже ще съм му много признателна

Зависи от големината на косъмчетата, ако са дребнички не разчитай на колата маска много, епилатора също няма да може да захване всичките, може би депилиращите кремове ще ти свършат работа...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Guest
    чак толко мънички не са ... ще ги хване епилатора но аз искам някакъв по траен метод а не всяка седмица да се боря с тях

Депилиращите кремове са все едно с бърснача! Т.е. няма смисъл!
    Само не разбрах на гърба ( ) ли имаш косми или просто на кръста? Виждала съм много момичета, които имат там.
    Ако е просто "мъхче" едва ли ти пречи толкова и най-добре не го махай. Ако са си косми (и успяват да се захванат с епилатор или кола маска) тогава естествено кола маска.

Супер фен
    Би трябвало да са ти руси косъмчетата бе-се пак тфа е мъх!Освен ако не си ги бръснала!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    не,не съм ги пипала с нищо но искам защото ги виждам и се дразня знам че много момичета имат но мене нещо като ми дразни искам да го оправя и именно за това искам съвет от вас как по-тобно с кола маска ако ги махна след колко време ще се появят пак ?и да не би да станат по черни по големи или по да си личът че ще се метна от някъде хех :P

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Би трябвало да са ти руси косъмчетата бе-се пак тфа е мъх!Освен ако не си ги бръснала!
    Twa che twoite sa rusi ne oznachawa che na wsichki sa ... tumnokoskite i po murgawite momicheta nemogat da budat s rusi kosmi .. ili muh !

Мега фен Аватара на koalka
    Ако не се виждат-не ги махай.

Guest
    мисля да опитам с кола маска защото аз си ги виждам и им се дразня само моля някой ако знае колко време след това не растът нови косъмчета или някой който е пробвал да ми каже :P

Супер фен
    Ем попринцип с кола маската порастват след 2 седмици,където и да било
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    добре де никои ли не си е махал космите на гърба та да каже след тва появяват ли се ???по-редички ли са ???по -неведими??? моля ви дайте инфо за да знам дали да рискувам

лаура
    Guest
    Миличка здравей офффффффф и аз откачам вече аз също имам косми по гъбва и кръста но не е мъх а са си гадни косми и аз мислех с кола маска но ме е шубе какво ще стане после.Възможно ли е да се свържа с теб по някакъв начин двете да умуваме.Впрочем момиче съм на 15 години.

Guest
    хаха ми аз ще рискувам първо естествено ще питам козметичката на мама и тогава но мисля да рискувам \/ дали ще си ги манам по краката, триъгълника и на ръцете или на трите места заедно с кръста няма голяма разлика ! по-добре да се чувствам конфортно и да давам пари 1 път в месеца за кола маска отколкото да ме е срам от нещо което може да се поправи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си