- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ще кандидатствам в Американския - SOS!
Здравейте! След по - малко от седмица е изпитът за Американския колеж. Аз ще кандидатствам и съм изпаднала в някаква депресия. Непрекъснато мисля за това, имам ужасното чувство, че ще се изложа, за това ви моля ако сте кандидатствали или имате познати, които са кандидатсвали, моля ви напишете ми някаква информация, нещо успокоително... Наистина страшно много се нуждая от малко морална подкрепа... [-o<
Хехе ,аз не съм кандидатствала там.Но спокси всичко ще мине добре и ще се справиш.Ако това ще те успокои-хапни малко шоколад преди изпита..Успехче
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
За 7 клас говориш нали?Ако е така спокойно,една моя позната ги изкара без да е ходила на уроци специално за колежа,просто отиде да се пробва.Спокойно,мисля че не е толкова трудноУспех
![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
Как 7-ми клас бе?Аз си мислех,че е за след 12-ти извинявам се![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
няма да се плашиштази година бройката кандидати намаля, респактивно конкуренцията ще е по слаба
ще те посрещнат едни колежани, спокойно не хапят. Бъди уверена в себе си и всичко ще е наред.
i az sh kandidatstvam tam ;] i malko sam pritesnena ama mi obesniha nekoi raboti taka 4e ;]] spx si4ko e nared
Стига бе ко се стряскаш ако те приемат БРАВО!Ако не...те губят!Успокой се и УСПЕХ!!!![]()
Аз уча в Американския в Търново и изпитите не бяха много трудни естествено трябва да си учил.Нз как е в софийския ,обаче в нашия е мн яко.Тей че споко ще се справиш !!!
късмет и да влезеш![]()
Аз сушто мисля да се пробвам в американския и приятелки.които у4ат там са ми казвали 4е изпита е лесен стига да се концентрира6 и мен тожа ме крепи-остават по-малко от 2 дни.Успех на жси4ки,киото 6те се пробват.!!!![]()
Първоначално написано от EmeLLin
Много яко.. за това след първата година половината се махат... Бас хващам че до няколко години тоя колеж няма да съществува![]()
Аз съм завършила Амеликанския. На изпита имаше хора, дето бяха ходили на уроци цяла година, а аз не знаех изобщо за какво иде реч. Изпита напомня на IQ тестовете, които би намерила примерно из интернет. Единственият проблем е, че имаш много малко време за голям брой задачки. Тъй че не се застоявай на едно примерче дълго време - решаваш първо лесните, после се връщаш на по-трудните. По мой спомен всички са с еднаква тежест. И гледаш да си спокойно - най-важното е да мислиш бързо и съсредоточено. Теста не е труден, само трябва да запазиш самообладание и да не изключиш по някое време. Споко, успех желая. Училището иначе е чудесно.![]()
Хора, много мерси на всички! Изпитът мина и тази година беше страшно лесен, което от една страна никак не е добре, защото конкуренцията сега е жестока. Пожелавам успех на всички, които са кандидатсвли!![]()
vijte tova: w e b . a r c h i v e . o r g / w e b / 2 0 0 5 0 2 1 1 0 6 3 3 4 6 / h t t p : / / k o l e j . h i t . b g / - BEZ INTERVALITE!!!
na pe4elib6ite - 4estito!!!![]()