- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дали не ми е як аватара :-D
първо - брюнетка съм.2ро- говоря съвсем свободно 3 чужди езика(нещо,с което ти едва ли ще можеш някога да се похвалиш)и 3то..ако на прясно навършени 19 години съм застаряваща,не знам какво мислиш за родителите си..Първоначално написано от sharkybul
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Абсолют ти направо го уби със умните си приказки![]()
Аз говоря на около 5 езика - български , руски , немски , чешки , англиски и родителите са ми на възраст по стари от тебе но на изглед са по красиви![]()
sharky имам още един въпрос - защо искаш точно тука да спечелиш такива комплименти - че си красив и т.н. ?
173Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.
като те гледам колко свободно говориш и на български,мисля,че като чехчето на сайта,и той трябва да ти се брои като чужд на не много добро ниво.това,че сричаш на хммм 5 езика,едва ли значи,че ако те пуснат самичко в определена държава,където се говори,ще можеш да се оправиш..все пак си само на 16 годинки,имаш още много време да се усъвършенстваш.знам,че сега малкия ти мозък ще включи на режим 'заяждане',само че не си прави труда - нямам намерение да отговарям на заядливите ти мнения,в които няма капка смисъл.Първоначално написано от Вълка
не ми е много ясно какво се заяждаш със sharkybul ,след като точно ти преди време си беше изтипосал твои снимки за аватарПървоначално написано от Вълка
и последно
това,че майка ти те е раждала на 15,мен не ме интересува.Първоначално написано от Вълка
p.s.родителите ми са..![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
як еПървоначално написано от sharkybul
и майка ти е яка
направих и 6 тека ма на последния се скъса капута и глей кво излезна