- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дали не ми е як аватара :-D
Точно казано: Eдин Различен Флууд![]()
иначе аз дори не се харесвам на снимчицата....просто ме кефи кфа е леко идиоска и за това исках ча чуя мнението вии тенкс на тея дег го направиха,а и поне си слагам мой аватар,анне като някой аватар на некой мъжки световен секс символ
![]()
а нямало мъжка солидарностПървоначално написано от [Lucifer
мерси братле за покрепата
![]()
Ооо, голямо геройство е да си сложиш за аватар собствена снимка(на която, всъщност "не се харесваш"), да пуснеш за нея тема и всеки път като ти кажат "сладък си", ти да им благодариш за милите думи и да ти се дърви пишока, щот момиченцата те харесват.
Завиждам, а ?
ibaaahti izumeniq...![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Направо нямам думи... Вместо да закл'чи напълно безсмислената тема, модераторката спами в нея![]()
![]()
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
следмалко свършам са самозадоволяването в/у 5тият положителен пост и идвам..... най ми е якото че едва ли на живо ще ми се правиш на остроуменПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
ихааа побойници![]()
Ееее браво много си красив,господи такива като теб много рядко се раждат!Направо ми подскочи матката,нищо,че я нямам!Доволен ли си?
ПП:Да,действително си прав,че има комплексаР в тази тема!
Тя няма права тук.Първоначално написано от rosskata
Плюс това мен ме кефят тея теми. Голям флууд става.
пък и друга полза има....някаф анонимен здуханяк ми каза че съм комплексар....кууллл \Първоначално написано от Мo6nо
/
Първоначално написано от Supremacy`Girl
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Ей копеленце гадно,след 2 седмици си идвам,пусни ми едно лично да се разберем кога и къде!Обещавам ти,че ще те освободя от комплексите!Първоначално написано от sharkybul
ПП:Аз съм Зиези,имам проблеми с тая шибана регистрация!
Първоначално написано от Мo6nо
Съгласна
![]()
+1!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от Didi_tronka
2 т. от правилника. Бан на профил
сапусни една тема и за чаршафите на спалнята..деебиш детето![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Бива,макар че ми приличаш на ръгнат отзад![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
И аз това се чудя..а на снимката все пак с тази физиономия, да не са ти ръгнали нещо отзад![]()
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
абе луТ е аватара кфо искате![]()
\
/
а теб дали не са те оставили на сухо?Първоначално написано от fаke
а ти от 18 Авг 2005 ставал ли си от комп-а за да ги направиш тея 10 000 мненияПървоначално написано от exploitedteen
![]()
здухххххххххПървоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
виж кво,помияр такъв,никoй не е длъжен да ти зяпа ръбатата физиономия и да я възхвалява в отделна тема.като толкова се обичаш пускай си хилядите кирливи снимки в определената за целта тема,а именно Сложете своята снимка ТУК!.и стига си си губил времето с нас,отивай да си скубеш веждите,че конкурса Miss и Mr.Teen продължава![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
ебала съм те в джуките, много са смешни