- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дали не ми е як аватара :-D
Хахаххаха Мартти, каква ти е целта да те намразят хората тук ли?
Темата е безсмислена, но то май това е целта![]()
Не разбира се....но изведнъж станаха прилижни и викат че темата е Проста и тем подобни.....Ем това ми е първата несериозна тема....а може би и коментари нямам несериозни! Винаги се опитвам да помогна с каквото мога...но след първото отрицателно мнение в темата,всички я взеха за супер ташак и започнаха....ако не беше 1вият негативен коментар нямаше стадото да бъде поведено....а от друга страна не ми пука никой тук какво мислиКакто никой не му пука аз какво мисля
![]()
как да е.... нека се радват че пред комп-а са супер смели и уверени![]()
дори и агресия не предизвикваш в мен с тъпите си постове..може би само и единствено съжаление!
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
оф,ти или си тъпа или си много тъпа!Първоначално написано от ABSOLUT`me
Аз ако исках да те насера от обиди щях да го направя....в темата или мненията та си попринцип не съм вгагал агресия
никoй не говори,че влагаш агресия в постовете си бе,бастун.нали сам каза,че правиш всичко,за да дразниш?е,не успяваш.и малко трудно ще успееш 'да ме насереш'.нито си ми на годините,нито на акъла.айде довечера ще те възпитавам,че трябва да бягам на работа
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
sharkybul - излагаш се. Аз моят аватар го сложих не само, за да получа внимание, а да ти се подиграя на темата, но явно не го загряваш. И между другото тези, които постояно викат колко комплексирани са другите са най-големите комплексари.
Искам да подчертая, че за мен човек с комплекси не значи непремено лош човек. Всички имаме комплекси.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
оф,кой се занимава с тебе бе? как с първият си пост - "Първоначално написано от ABSOLUT`me
" съм мислел да издразна някаква застаряваща женица на средна възраст?
аз не разбирам защо пишете в теми който не ви харесват....аз като не обичам Блондинки,примерно,не ходя да се заяждам с тях![]()
а и не разбрах какво толкова не ви харесва в аватара ми? аз си знам че е много "яК".....
не разбрахте че темата е за разнообразие....но почнахте да обиждате без никому лошо да не съм направил....няма да тръгна да псувам или каквото и да било....защото в нет-а всеки го може![]()
а на тоя мошно ще кажа,че ти може да си подиграваш на всички тук,но в реалният живот ти се подиграват на теб,но тук е мястото да видиш какво е да не си тъпкан![]()
O.k ,какъв е смисъла да обсъждате нещо което ви дразни?!?!?!?!?
+ че найстина какъв е смисъла на темата?!
Шарки да се изфука?
О.к стана,сега лок на темата.
Изчерпахте ли се ?![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
хм...ако исках да се фукам штях да си сложа снимка на оная раота или някой част от тялато ми която изгледа добре....може би щях да сложа снимка на моето гадже или някоя бивша....> но да си сложа снимка,коята в Темата за снимките казах сам че е Идиотскааре стига моля ви....Първоначално написано от Ice_Queen
Разбрах ви колко струвате....кофти е че не съм очарован от числото
ем точно тфа е....нема смисъл...Първоначално написано от King of Kings
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Първоначално написано от sharkybul
Ти сега нещо с мен ли се заяждаш?
2 т. от правилника. Бан на профил
а може би съм нямал това за цел!Първоначално написано от peps_from_mars
ми добре...тогава...КЪФ смисъла на темата....?аре разправай...Първоначално написано от sharkybul
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
мислех,да пусна тема за Мензиса на приятелката ми,ма реших да разнообразяПървоначално написано от peps_from_mars
![]()
мензЕс... а доколкото за разнообразието... далеч не е едната, като се има предвид другата ти за тва от подписа.Първоначално написано от sharkybul
ПП. Ти найстина разгони съмненията за тва колко си ТЪП!![]()
яд ли те за нещо беПървоначално написано от Manic_Panic
![]()
![]()
![]()
Да... че има толкова малоумни хора... но и те носят душица, и те трябва да живеятПървоначално написано от sharkybul
![]()
Забрави да кажеш колко ми е гаден аватара, и колко съм грозен аз....Първоначално написано от Manic_Panic
Мислех да ти го спестя...Първоначално написано от sharkybul
![]()
Не сериозно замислете се малко.... викате че съм се хвалел с какво с идна ЛЕКА идиотска моя снимка?Първоначално написано от Manic_Panic
Викагте че съм тъп? еми наля сядам на комп-а да разпусна,не да следа да не направя грешки![]()
замислете се дали виее спамите в теми направени за "забавление и лека ебавка"
та се стигна до там че вече съм бил тъп и така нататек.... Аз 16 почти 17 години се развивам физически и интелектуално а вие тук за 2 мин разбрахте дави съм тъп и комплексиран....>еми не сте прави да съдите човек заради 1 негова тема.....Аз за да определя човек трябва да съм общувал с него.....но аз все пак съм тъп..>вие сте по яките Ясно....
Както и да де....
Напиши го и в другите раздели да разберат всички че успя да развиеш една своя мисъл
Тоя мошно боледува постояно и почти не излиза и не ходи на училище. Така че единственото място където воже да съм "тъпкан" е по форумите.Първоначално написано от sharkybul
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
WTF?![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
sharky здържай се защото започваш да мязаш на рапан ! Айде "Пийс"
А и sharky баба ми(жената вече е на около 80 години а е доста запазена) може да разбере какъв е човек за 10 минутки момче !
Хората са различни ! Разнообразието си го има и няма смисъл да го правиш с това че осираш гаджето си кой знае ти какво правиш (горкото момиче трябва да те търпи) !
Дълго-годишно написаното ти мнение с "дългия" текст почти е само едно тъпо написано без почти никакъв смисъл мнение - т.е. Не съм аз НИТО КОЙТО и да е че да те критикува ( ама щом си го просиш )
и най-вече Това че си футболистче не означава че непременно трябва да се изтъкнеш и покажеш тика !
173Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.