.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Абе защо виждам немска страница?!

Здравейте. Имам един въпрос. Има един сайт за коктейли. Влизам там, като реша да си направя нещо или когато съм на някое купонче и ми схващате идеята.
    Странното е, че явно някакви тъпи германци са си направили сайт със същият линк. Незнам как става това Най-досадното е, че влизам постоянно в германският сайт. Не става само с моя комп. Питал съм приятели и съм влизал през даскало, ама пак тая простотия. А имам и приятели които си влизат в сайта с коктейлите.
    Става въпрос за дак-бг.ком . Това не е някаква досадна реклама на сайта. Наистина незнам защо става така.
    Ако може някак си да спре да ми излиза немската страница, а да си се появи старата, моля ви кажете ми. Много се дразня.

Guest
    Незнам къде др да попитам и за тва пиша тук.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Някакъв вирус

Guest
    ми на мени ми отваря сайта с коктейлите

Град
    somewhere over the rainbow...
    това бях аз

Guest
    Тогава какво да натисна, за да отида до страницата?

Guest
    Някой да ми отговори?

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Добре де аз не мога да разбера като стартираш Ie сли който и да е там Browser Ти се показва Тая страница или докато си седиш и ти изкача тоя немския сайт без да си пусна ИЕ

Да е*ил го и в jamona етин такъв със приятен интер фасе ? където горе има жулто така на менуто,оранжево.... на бг е скивай за някое лайно във pc-то със SpyWere DOctor

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си