.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46
    Мартен
    Guest

Кое би ви убедила да дадете анален секс на приятелите си?

Тези които са правили, как се навихте?А тези които все още не сте, кое би ви накарало да се решите? Също така ме интересува, дали тези дето са убедени, че не искат знаят за какво говоря? Имат ли опити в това и биха ли пробвали все пак, ако не, защо и т.н. Нека така пиперлива тема още веднъж да я обсъдим, защото проблем между доста двойки, в ключително и с моето гадже е спора - Да правим или Не, анален секс?
    Е казвейте си мненията

според мен не,защото боли
    И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]

Guest
    Цитирай Първоначално написано от lost_girl_in_love
    Любовта е болка

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    Цитирай Първоначално написано от lost_girl_in_love
    Миличка само от начало малко не се плаши
    По темата аналния секс е хубаво нещо но само от начало после кат и се отпусне ануса на момичето и се едно нищо не правиш

Мега фен
    Град
    SF
    Аз съм правила и правя от време на време, тъй като на мен ли4но ми харесва. Първият път.. ами усетих го моят, 4е има такива мераци и понеже и на мен ми беше.. ами любопитно да кажем.. не се наложи да се водят някви особени спорове. Ве4е ако мацката е твърдо против такива работи - и да спорите и да не спорите, няма да я убедиш, докато тя самата не пожелае

Робинята на Quench

Guest
    ми не е толкова страшно

Не съм правила и засега нямам такова намерение.Ако момче почне да ме убеждава за тва,няма да ме убеди квито и заучени фрази да ми повтаря,колкото и да го обичам! Ако наистина държи на мен той ще е доволен да слеем телата си по какъвто и да е начин Ако секса с мен не му е достатъчен и иска други екстри~които аз не искам,например анално~знае къде е вратата
    Очи отворих,но не те видях!
    За твоя поглед цяла нощ мечтах,
    сълзи от мъка по теб пролях,
    но уморих се да те чакам и с друг заспах!

mandela
    Guest
    lizni mu dupeto i stava

Супер фен
    Как се навих ли... ами реших, че искам да пробвам и съответно го сторих.

Град
    Варна
    Нищо ме би ме обедило да му дам да ме опъне отзаде!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Да ми каже, че ми иска дупето.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Ами моето беше полупрова , защото продължи твърде кратко и въпреки че не бях особено предразположена не болеше чак толкова много....Бих опитала пак със сигурност ,но с човек , на когото имам доверие и знам , че ще го направи възможно най-приятно за мен Иначе нямам нищо против този вид секс стига да съм на такава вълна...

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Мега фен Аватара на koalka
    Не искам да правя анален секс, по простата причина, че не е нужен.Въпреки че не съм го правила на 100% съм сигурна, че не е по-хубав от вагиналния.За какво ми е, а освен това винаги първия път боли?

Guest
    Frozen Rose - ако той ти излезе със същият номер.Ако ти каже "ако държиш на мен ще го направиш,ако не вратата"??

Коалка - по какво разбра,че не е нужен??Като не си правила нещо,недей бъди 100% сигурна че това е така,само защото ти си мислиш така.И аз не съм ял шкембе чорба и си мисля как може да ядат такава гадност,но милиони хора казват че шкембе чорбата е божествена.Има жени на които аналният секс им харесва повече от вагиналният.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не искам да правя анален секс, по простата причина, че не е нужен.Въпреки че не съм го правила на 100% съм сигурна, че не е по-хубав от вагиналния.За какво ми е, а освен това винаги първия път боли?

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Аз съм правила и правя от време на време, тъй като на мен ли4но ми харесва. Първият път.. ами усетих го моят, 4е има такива мераци и понеже и на мен ми беше.. ами любопитно да кажем.. не се наложи да се водят някви особени спорове. Ве4е ако мацката е твърдо против такива работи - и да спорите и да не спорите, няма да я убедиш, докато тя самата не пожелае
    и аз тъй
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Реших, че искам да опитам, а и моя никак не се дърпаше... Но чесно казано не ми харесва.

Ако ми каже анален или вратата ще ме убеди колко много държи на мен,да! Естесвено,че ще избера вратата!
    Очи отворих,но не те видях!
    За твоя поглед цяла нощ мечтах,
    сълзи от мъка по теб пролях,
    но уморих се да те чакам и с друг заспах!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Emi i az v na4aloto biah protiv no sled kato priatelia mi me popita dali iskam da probvame proy4ih temata,razpitah,pro4etoh,stana mi liybopitno i re6ih 4e edva li 6te e tolkova stra6no.Za sega ne sme go prvili oba4e za6toto niamame teren

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Аз не бих пробвала . Категорично не , ако ще най-големия сладур да го иска , не . А ако съм с човек , който обичам , той няма да ме кара да правя неща , които не искам .

Защо не искам ли - не ми харесва самата идея , мисля , че има достатъчно други отвора в женското тяло , пригодени да приемат/поемат пениса .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Slan4iceee
    Guest
    Ami 1-vata godina dokato hodih me s moia ne bqhme pravili analen sex,sled tova toi zapochna da mi vika da sme bili probvali neznam si kvo i edin den reshih da probvame i go napravih me i ot togava postoianno me kara da go pravim vika che mn mu haresvalo.Na men ne mi e kef osobenno ,no kato go pravim po-chesto niakak si svikvam i ima niakvo udovolstvie no e mn malko pravia go samo zaradi nego nali e moi chovek

Guest
    Az Ot li4en opit znam kakvo e , ne e priqtno i ti prepor14vam da ne pravish analen sex , pone tova e moeto mnenie po vaprosa , ot tam natatak ti si reshavash

ъъъ... без! азз... дипломатично Му обясних...... че за СЕГА не искам... и по НАСТОЯЩИЯ момент не бих се навила... защото психическата подготовка не е налице... пък нека не се заблуждаваме... 1/2 от секса минава през мозъка на жената... ако тя има няк'ви сексуални задръжки... и според нея е аморално да го прави... никога няма да усети удоволствието от аналния секс...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

eli_sun
    Guest
    Ne sym pravila, zashtoto si mislq che shte boli i nqma da e priqtno.
    Ako priqtelq mi iska......pyrvo AZ shte mu zavra edna krastvica v anusa i ako mu e kef i svyrshi i az sym navita.

Фен
    Град
    PInKLanDIq
    Еми на мен лично не ми е мн приятно!Ама ние от скоро и може би е за това!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си