- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Дълга или къса коса предпочитате?
Ami az kato bqh s dalga kosa mn iskah kasa.
I kato se postrigah (malko nad ramoto) se haresah i sq pak iskam dalga.
Под къса коса разбираш коса на черта или 2-3 сантиметра, както на повечето момчета???
Иначе харесвам коса средна дължина.
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
ми то си зависи на всеки разли4но му отива
аз харесвам средна дължина нито мн дълго нито прекалено дълга![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
както си шляех по центара видях едно момиче с коса колкото моята и са влюбих,кефят ме късите,но не на всяко момиче ходи
^npocTo^a3^f^ мнооо яко аватар шарпея радва![]()
ми мойта е до кръста и си ме кефиама праз лятото е адддд
И аз не обичам 3 см коса и такава до гъза. Тия супер дългите изглеждат много изтощени, а късите... не знам, не на всяко момиче отива.
Моята не е изтощена. Е, не е до гъза все още, но ще стане. Доста си е дълга и я обожавам![]()
obi4am dylga kosaaaaaaaa za da moga da si igraq s neq![]()
Ne e qko da si gotin,gotino e da si qk!
Emi kysata kosa otiva na po niskite momicheta...a dylgata na visokite..inache lichno menee sredna dyljina na kosata me kefi nai mn![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
Ами дълга коса определено повече ми отива, от колкото къса.Всъщност с къса коса не съм била от 12 години.
еми искам не много дулга коса.абе малко над круста![]()
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
За другите хора си зависи от формата на лицето,нямам някакви особенни предпочитания-на някои им отива с дълга,на други с къса.
За себе си предпочитам дълга,била съм с всякакви дължина-от супер къса,до дълга,ама не много,и сега си я пускам дълга.
Предпочитам средно дълга...[/i]
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Мен си ме кефи средната дължина, г/д до лакътя или малко над него!Но...на всеки различно му отива! Забелязала съм, че на по-нисичките момичета им отива къси косии, а на по-дългите дълги коси! Но коса до кръста...
...според мен е мноо грозно пък и трябва да даваш повече пари за поддръжката й!
![]()
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
къса![]()
Най-добре средна дължина,а иначе между дълга и къса коса предпочитам дълга!!!![]()
Moje bi kusa ... ili dulga ... dobre poddurjana ... destiny who cares ...
Аз предпочитам някъде до рамото, естествено НЕ НА ЧЕРТА, като някоя леличка стара мома.Все пак има някои на които им отива.Преди бях с коса малко над кръста и определено не беше изтощена.Писна ми и се остригах малко над рамото на пластове.![]()
![]()
![]()
ako stava vapros za mimi4etata predpo4itam dulga za mom4etata ne predpo4itam ni6tosamo mimi4etata me interisuvat
![]()
![]()
YOU CANT SEE ME!!!