- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Дълга или къса коса предпочитате?
moqta ne e mn dulga no e hubava inache haresfam dulgite kosi![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
За мен самата - дълга - в момента е една педя някъде над кръста и тази дължина ми харесва.А харесвам и къса коса за момиче, но зависи от момичето, самата прическа и т.н. За момента не смятам, че аз ще се чувствам добре с такава и дали изобщо ще ми отива.
![]()
I cum blood..много оригинален ник,няма защо.
Аз харесвам момичета с къси коси![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
мн мн зависи от на човека лицето. Моята коса в момента е нормална-не е дълга не е и късане съм се виждала скоро с мн къса коса но тази си ми харесва така че няма да пробвам
Всеки ще хвали косата , която има ! Аз лично съм с дълга и гъста коса до под кръста. Обожавам я! Преди години направих грешката и се подстригах до раменете. Положих прекомерни усилия да си върна дължината.
Твъдро за дългата коса![]()
Ем зависи от прическата.Ако е къса на черта - нееее,ако е дълга на черта - пак не.Но ако е някоя по-раздвижена прическа и двата варианта стават =)
На мен повече ми харесват дългите коси. Лично моята е дълга до кръста и си ме кефи много![]()
Еми първо искам да кажа 4е на всеки 4овек му отива разли4на при4еска.... и после
Сас сигурност сам за дългите коси , но ако са поддържани моята е по4ти до кръста и си я харесвам а и варесвам моми4ета с такава коса
Мразя при4еските тип 4ерта![]()
Би седяло страхотно с дълга коса до кръста с при4еска тип не6то на степени и по раз4упено...за мен тфа е идеалния вариант![]()
Бът ай българче оставам,
по душа сърце енд боди.
Невър няма да забравя
брадърс Кирил и Методи
Май народ из вери древен!
Май народ из вери твърд!
Ай ем българче.Форевър.
Чак до финиш ъф ъ уърлд
az opredeleno predpo4itam dalga kosa no vse pak zavisi pri vseki 4ovek e razli4no vseki ima razli4en vkus i ne na vseki otiva dylga ili kysa kosa![]()
Дълга естествено... на сладко, слабичко момиче, много му отива дълга коса... като русалка...моята е до кръста... и сега за лятото за морето ще си присаждам, за да стане до дупето...
![]()
Предпочитам дълга коса![]()
зависи от самото момиче.. мен лично ме кефи средната дължина![]()
А харесвате ли коса, която е дълга малко над раменете?
имала съм и мн дълга била съм и на черта..чесно казано обичам да съм различна и тея няколко години съм на вълна къса коса и мн се харесвам а и сички ми казват че мн ми отива но доста време стана така че ся ще пусна дълга...5см под рамото за мен тва е дълго :P
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
мн искам дълга коса, но не ми се дават пари за присаждане и такива работи, иначе мн ме кефят и рошавите къси женски прически.
няма любов
mi dulga.. prosto s takava sum v momenta ina4e super iskam da se postrija otzad kuso i samo pritona mi da ostane dulug.. no ne mi se riskuva4e ako ne izleze nishto posle nz kak shte se pokaja navun
![]()
Дълга дълга.. моято винаги е била дълга- просто не се възприемам с къса коса и ако се подстрижа после съжалявам и само искам по-бързо да порасне че не мога да се гледам с такава до раменете напр. или малко под раменете..тва за мен си е късо- а и ми отива дълга коса- всеки ми го казва.
Жените и момичетата си мислят,че когато са с дълга коса,изглеждат по-млади,по-красиви и по-женствени.А освен това си мислят,че когато косата им е до кръста,мъжете ги забелязват повече.За мен не е така.Освен това аз се старая да изпъквам пред хората с индивидуалност,а не да съм като всяка тийнейджърка,която мисли,че е забелязвана много повече,когато е с дълга косичка.Моята е много етажирана и малко над раменете.Преди бях с дълга,но реших,че е смотано да съм като всички,борещи се за внимание!
Нито прекалено къса, нито дълга до не знам-си-къде.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
зависи от прическата според мен.
За себе си предпо1читам дългата коса, в момента дължината й е малко над кръста и много си ме кефи \/
от известно време на сам искам няква къса прическа.. шантава няква с изкериферчен цвят но на .. няма да ми утива![]()