.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 152
    Супер фен
    Ami moqta e sredna dyljina,no bih iskala da e osht epo dylga i da ne e chupliva.Mngo haresvam dylgite kosi.
    Обичам те <3 !!!

moqta ne e mn dulga no e hubava inache haresfam dulgite kosi
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    За мен самата - дълга - в момента е една педя някъде над кръста и тази дължина ми харесва. А харесвам и къса коса за момиче, но зависи от момичето, самата прическа и т.н. За момента не смятам, че аз ще се чувствам добре с такава и дали изобщо ще ми отива.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    I cum blood..много оригинален ник,няма защо.

Аз харесвам момичета с къси коси
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен
    мн мн зависи от на човека лицето. Моята коса в момента е нормална-не е дълга не е и къса не съм се виждала скоро с мн къса коса но тази си ми харесва така че няма да пробвам

dylgata pove4e mi haresva oba4e ako nqma6 hubava kosa po priroda mnogo iztynqva i stava grozno .... az za tva sym si sys sredna

Всеки ще хвали косата , която има ! Аз лично съм с дълга и гъста коса до под кръста. Обожавам я! Преди години направих грешката и се подстригах до раменете. Положих прекомерни усилия да си върна дължината.
    Твъдро за дългата коса

Ем зависи от прическата.Ако е къса на черта - нееее,ако е дълга на черта - пак не.Но ако е някоя по-раздвижена прическа и двата варианта стават =)

На мен повече ми харесват дългите коси. Лично моята е дълга до кръста и си ме кефи много

Еми първо искам да кажа 4е на всеки 4овек му отива разли4на при4еска.... и после
    Сас сигурност сам за дългите коси , но ако са поддържани моята е по4ти до кръста и си я харесвам а и варесвам моми4ета с такава коса
    Мразя при4еските тип 4ерта
    Би седяло страхотно с дълга коса до кръста с при4еска тип не6то на степени и по раз4упено...за мен тфа е идеалния вариант
    Бът ай българче оставам,
    по душа сърце енд боди.
    Невър няма да забравя
    брадърс Кирил и Методи
    Май народ из вери древен!
    Май народ из вери твърд!
    Ай ем българче.Форевър.
    Чак до финиш ъф ъ уърлд

az opredeleno predpo4itam dalga kosa no vse pak zavisi pri vseki 4ovek e razli4no vseki ima razli4en vkus i ne na vseki otiva dylga ili kysa kosa

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Дълга естествено... на сладко, слабичко момиче, много му отива дълга коса... като русалка... моята е до кръста... и сега за лятото за морето ще си присаждам, за да стане до дупето...

Предпочитам дълга коса

Голям фен
    зависи от самото момиче.. мен лично ме кефи средната дължина

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    А харесвате ли коса, която е дълга малко над раменете?

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    имала съм и мн дълга била съм и на черта..чесно казано обичам да съм различна и тея няколко години съм на вълна къса коса и мн се харесвам а и сички ми казват че мн ми отива но доста време стана така че ся ще пусна дълга...5см под рамото за мен тва е дълго :P
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    мн искам дълга коса, но не ми се дават пари за присаждане и такива работи, иначе мн ме кефят и рошавите къси женски прически.
    няма любов

mi dulga.. prosto s takava sum v momenta ina4e super iskam da se postrija otzad kuso i samo pritona mi da ostane dulug.. no ne mi se riskuva 4e ako ne izleze nishto posle nz kak shte se pokaja navun

Град
    In The Heart of Darkness
    Дълга дълга.. моято винаги е била дълга- просто не се възприемам с къса коса и ако се подстрижа после съжалявам и само искам по-бързо да порасне че не мога да се гледам с такава до раменете напр. или малко под раменете..тва за мен си е късо- а и ми отива дълга коса- всеки ми го казва.
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Град
    LOS МЪРЧАРВИС,някъде в София...
    Жените и момичетата си мислят,че когато са с дълга коса,изглеждат по-млади,по-красиви и по-женствени.А освен това си мислят,че когато косата им е до кръста,мъжете ги забелязват повече.За мен не е така.Освен това аз се старая да изпъквам пред хората с индивидуалност,а не да съм като всяка тийнейджърка,която мисли,че е забелязвана много повече,когато е с дълга косичка.Моята е много етажирана и малко над раменете.Преди бях с дълга,но реших,че е смотано да съм като всички,борещи се за внимание!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Нито прекалено къса, нито дълга до не знам-си-къде.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Град
    somewhere over the rainbow...
    зависи от прическата според мен.

Град
    СофиЯ
    Амиии... средната дължина...не звучи лошо..

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    За себе си предпо1читам дългата коса, в момента дължината й е малко над кръста и много си ме кефи \/

от известно време на сам искам няква къса прическа.. шантава няква с изкериферчен цвят но на .. няма да ми утива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си