.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 152
    Мойта е къса,имайки предвид повечето момичета...Не съм трети номер,ама се пак (:

До преди 1 седмица бях с дълга коса..но сега съм с късичка и пак ми харесва как ми стои ..пък и сега съм решила да си правя някакви странни кичури и май по добре ще е на къса коса

Цитирай Първоначално написано от ...BlAcK_OrChId...
    Жените и момичетата си мислят,че когато са с дълга коса,изглеждат по-млади,по-красиви и по-женствени.А освен това си мислят,че когато косата им е до кръста,мъжете ги забелязват повече.За мен не е така.Освен това аз се старая да изпъквам пред хората с индивидуалност,а не да съм като всяка тийнейджърка,която мисли,че е забелязвана много повече,когато е с дълга косичка.Моята е много етажирана и малко над раменете.Преди бях с дълга,но реших,че е смотано да съм като всички,борещи се за внимание!
    Хаха... Изпъкна!
    -----------------------------------------------------------

Аз съм свикнала с дълга коса. Не мога да се възприема с къса.
    Разбира се, има къси коси, които изглеждат много по-добре от дългите и обратното. Въпрос на поддръжка!
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

ami moita kosa e dalga (do dupeto) i gasta i mn si se haresvam taka dori me e strah da se postrija (puk i dori i da poiskam friziorkata mi nqma da smee tq mi go e kazvala "ako iska6 da si postrije6 kosata otidi pri drug frizior za6toto az nqma da imam tazi smelost" )taka 4e trudno bih se re6ila da si skasia kosata (puk i vseki mi e kazval 4e s dalga kosa mi otiva pove4e )

Голям фен Аватара на Devilka
    Дълга..

Мега фен Аватара на Blab
    Като малка косата ми беше съвършено права и сламено руса, тогава съм я носила и къса, и дълга...
    Сега е средна дължина.За лятото я постригвам яката и цяло лято съм с по-къса(но не над раменете) коса.В момента ми е на етажи, малко под раменете, с бретон... и съм решила да си я пусна малко, за да имам повече възможности за прическа за бала...

Голям фен
    Харесвам средно дългата коса!!!Много малко хора могат да имат хубава гъста дълга коса,то е до ген...А обикновенно става така,че момичетата си пускат дълга коса,тя изтънява,къса се и въобще е гадна!
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

първо бях с дълга, после средна и от известно време съм с по-малко от една педя коса, даже ще е скъся още.
    имам мания за коси "гнездо" и с къса ми е по-лесно да го направя... иначе ми беше сплескана.
    но харесвам всякакви коси... стига да се поддържат.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Предпочитам средно дългата коса,но много зависи от формата на лицето на даден човек.На едни им прилича дълга коса,на други къса,на едни с бретон,на други пък не..Всичко е индивидуално
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

Супер фен
    Град
    в килера
    От 7-8 години насам винаги съм била с доста дълга коса, до скоро беше почти до кръста, само че много трудно се поддържа, цъфти и е гадна сега пак е доста дълга, но не знам какво да я правя... от една страна искам да пробвам някаква различна прическа, а от друга съм си свиканала косата да ми е почти до кръста... и все пак не знам каква коса предпочитам - къса или дълга...

Град
    У нас Си (=
    Моята е малко под раменете..имах почти до кръста коса и се подстригах..ми мога да го нарека една от най-големи грешки в живота ми!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Моята е малко под раменете..имах почти до кръста коса и се подстригах..ми мога да го нарека една от най-големи грешки в живота ми!
    Косата ти пак ще порастне.

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Косата ти пак ще порастне.
    Това бях аз.

Град
    Somewhere over the rainbow...
    Моята е средна дължина, някъде до...Бюста, че и малко по-надолу. Много си я харесвам така и не искам да става нито по-дълга нито по-къса. Предпочитам дългата коса. Лично на мен къса едва ли ще ми утива...

Град
    LOS МЪРЧАРВИС,някъде в София...
    Една приятелка беше с дълга до кръста коса.Но,дори и да я измиеше,тя винаги беше зализана и като залепена за главата й.Много време я убеждавах,че така не й е хубаво и я склоних да се подстриже.Сега е с много готина прическа-прилепнала по врата отзад,и обемна нагоре.С къса коса човек изглежда по-младежки,по-шантаво и по-свежо.

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    Моята е почти до кръста и адски много си я харесвам, защото е гъста и мога лесно да разнообразявам прическите.Принципно харесвам и къси коси, но не на всеки отива.
    [b][i]Je t'aime au-del

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    аз съм имала дълга коса, откакто се помня...после реших да я резна и ми стана почти до раменете...не се харесвам с къса коса, моята е някаква бухнала и е противно да е къса, въпреки че съм обмисляла брутално подстригване...ся си я пазя за бала дълга да има за прическа
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Guest
    аз предпочитам къса, някак ми спестява 2 часа сресване ...

I az si padam po po-dulgite,no tezi koito sa do krusta........mne meersi

Ами зависи каква пическа ще си направиш,ако ти е къса иначеее много дълги коси не обичам.Малко под раменете ми харесва най-много :Р

Аз под къса разбирам до раменете,а дълга до средата на гърба или по-надолу,значи къса.

аз имам сравнително дълга коса и ми е много удобно могат да се правят страшно много прически

Определено дълга никога не съм била с къса коса.Къса имам предвит някъде до втара сега косата ми е до почти до дупето и много си ме кефи.Но зависи как се подържа

Guest
    Srednodylga!

Аз харесвам средна дължина клоняща към дълга коса подстригана на етажи, може би защото моята коса е такава.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си