- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Дълга или къса коса предпочитате?
Никога не съм била с дълга коса. Най-дългата коса, с която съм била е малко под раменете. Пред 2 месеца пак се остригах и косата ми е къса и реших да я боядисамМного се харесвам
![]()
Long live short hear!
az sam momche i po taia tema mislia che dalgata kosa si e dalga edno e da vidia momiche s dalga obemista kosa naulicata a savsem drugo e da vidia momiche s kasa pricheska (dori i da e razroshena i moderna) a moliavi se ne se izlagaite vijte i taia pevica rihanna s dalga kosa kva macka beshe ama sega s kasa napravo ne moga da q gledam ojasno e pogrozniala mn stara q pravi tazi pricheska nqma da i kaja godinite abe tova e dalgata kosa si e dalga az lichno poznavam mn momicheto koito sa iamli mn dalgi i qki kosi i posle sa gi postrigali i nito edna ne izglejda po dobre taka s kasa kosa dori naprotiv predi bqha mn po qki i gotini macki sega s teq kosi izglejdat hem grozno hem i po stari gi pravi nali utiva im i s tqh obache ne moga da kaja che sa po hubavi ot predi
+1Първоначално написано от flirt4e_{f}
d1lga
Дълга коса![]()
Аз съм висока и косата ми е дълга почти до кръста...не понасям прекалено дълги коси, защото много малко момичета знаят как да ги поддържат правилно и те изглеждат супер изтощени. Обожавам косата си и се грижа за да е здрава и красива![]()
дълга![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
predpochitam dulgata kosaaa moga da si e prava kfoto si iskam strashno mn mi xaresva![]()
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
Дълга, естествно!
не е вярно!Едно момиче ако подържа косата си няма да има този проблем.Моята е до кръста и въобще не изглежда изтощена,изголежда чудесно!Първоначално написано от CooL^GirL^^^
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
dulga iskma si kosataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
imah prekrasna dulga i 4upliva kosa a sega mi e do bradi4kaTAA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
Определено с къса ми е много по-добре.Сега косата ми е до над рамото на черта и според мен изглеждам добре..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Зависи от формата на лицето![]()
Първоначално написано от comics
аз харесвам дълги тъмни коси![]()
мии зависи от формата на лицето,стила на момичето,характера и..
Do v4era imah kosa do pod ramenata. Pisna mi ot pricheskata mi - podstrigah se mn kyso. Kosata mi e dylda okolo 5-7 sm i e perfektna. S breton4e ii naparvena s pqna otzad za da hvyr4i navsqkyde - napravo sym v ekstaz!!!
Ухаят ти краката в мрака,
изпълват цялото купе,
а влакът тихичко си трака,
на мене малко ми е зле.
emi az haresvam ne mn dylgi sredni kakto pochti sichki haresvat ama i dyllgi haresvam obache trqbva mn griji za takiva kosi.. no az sym zpaoznata:P
:P
:P v klasa ni ima edno momiche koeto e s dylga svetla kestenqva kosa ne rusa kosa a svetlko kestenqva i mu e dylga do dupeto qko me kefi mn qko sedi vseki den v uichilishte si pravi pricheeski...
![]()
![]()
Дълга малко под раменете,леко чуплива и с път на една страна-точно като мойта.Обожавам яяяяяяя!![]()
не ми отива с мн дълга коса. сега ми е маалко под раменете отпред , а отзад е леко по- дълга
аз имах доста дълга преди месец я подстригах до малко под рамото и вчера пак бях на фризьор :P
харесвам се така вече си имим и право бретонче преди като бях с дълга бях без бретон а после с падащо
липсва ми косата ама само малко![]()