- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Дълга или къса коса предпочитате?
За мъже-къса.
За жени-предпочитам дълга,но ако им отива може и къса.
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
За момчета - всичко без гола глава,за предпочитане маалко по-дълга
За момичета - все ми е тая,аз съм с къса,но харесвам и къси,и дълги коси![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
ми аз съм с дълга и повече ме кефи момиче с дълга
а за момчета има яки и с дълга , и с къса
на гаджето ми е малко дълга и е супер мн сладак![]()
Бях с дълга до кръста..ся съм с къса..и ми е екстра..харесвам и двата типа..но все пак е лято така, че за момента - къса.![]()
Ммм .. харесва ми косата да е съвсем малко над раменете .. или около раменете..![]()
ми аз харесвам дълги коси,малко над дупето,ама ако са поддържани де ,иначе е гадно...
ами харесвам и къси и дълги....но е мн грозно....с тия изкуствени коси.....още повече..млади момичета....бляк
Първоначално написано от ™G-Baby™
ДЪъъъЛГАааааа!!!!!!!!!!Първоначално написано от I cum blood
![]()
![]()
![]()
![]()
Попринцип косата ми винаги си е била дълга.До 11 гдишна имах коса до дупето.Тогава за първи път я подстригах някойде до кръста. След това продължих да си пъддържам тая дължина,докато във осми клас за първи път реших да се подстрижа по късо малко под рамената и супер си ме кефеше. После си порасна някъде пак .. абе малко над кръста ... Онзи ден се подстригах до рамената и супер си ме кефи.Пък и сега за лятото е перфектна и така много се халесвам ... Няма значение каква е дължината,не е ли добре поддържана и оформена - никага няма да изглежда добре!![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Емииии моята е средна дължина ама е изтощена ;*(
+1Първоначално написано от pinks
Predpo4itam kusa,za6toto e lesna za poddrujka,no puk za smetka na tova ne se haresvam s kusa...
До преди месец имах коса до кръста, но я подстригах доста късо, и не съжалявам. Много хора ми казват че ми отива, др че приличам на момче, но на мен не ми пука. Те са твърде шаблонни.Иначе и така си се харесвам и иначе, но изглеждам като 2 различни човека. Пък и за месец порасна към 2-2.5 см
не се опаквам
![]()
Дълга до кръста естествено. :P
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Дълга![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ДЪЛГАААаааА МнОгОоо ДъЛГааааА На мойта и остава 5 пръстчета за да стигне дооо най долната точка на кръстаа..![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
И аз имам да чакам още 5 пръстчета до д*пето![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
в последно време умирам за къси прически...
даже обмислях да се орапам пак много късо![]()
moqta kosa e blizo metar dalga (pod dupeto mi 4ak) i e gasta i mn si me kefi.A kolkoto do kasite kosi (kato na mom4e) izob6to ne mi dopadat
на мене ли4но до кръста коса не ми харесва..кефи ме малко над рамото,и средната дължина :P
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
+1Първоначално написано от Inlofee*
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!