- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- В колко часа ставате сутрин?
аз са през ваканцията си стаам рано - 8 или 9 .. просто съм свикнала рано, щото съм първа смяна
Clip for our country -> http://www.image.bg/show.php?id=22
6:30 за даскало, иначе-някъде към 10
Some things are better left unsaid!
dnes stanah v 13:00 .. nikoga ne sum spala tolkova.. i ne mi se i stavashe no.. nqmashe kak .. ina4e kum 6 shtoto sum na daskalo v 8![]()
Ми различно ... Когато съм на уроци в 7 , иначе в 10 . А сега ваканцията в 12![]()
попринцип ставам 9:00 и отивам на фитнес а сега специално ставам към 11:00 някъде![]()
Craig David-Walking Away
ами когато съм на даскало 6:10 ,а когато сме ваканция 8:00![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
пффф мразя да тавам рано.то затова се оспивам и за 2-ра смяна!![]()
Let The BEAT Control Your Body
Аз съм втора смяна,така че обкновено ставам към 9:30 - 10:00![]()
Когато съм на даскало ставам към 8 ( и естествено проспивам 1-вия час) , а през ваканции , почивни дни и тн. , ставам не по-рано от 10 часа.
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам да спя
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еми зависи .. през учебно време 6-7 .... а през ваканцията 12-15 часът![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8-9 като съм втора смяна
и към 6М20 кат съм пръва
няма любов
Ами вече в седем и 15 щот съм от 8 на даскало
еми 6 и 20 (при 1 смяна) щото трябва да си разхождам кучето, иначе бих ставала в 7 без 15 като съм 2 около 8 пък като не съм на даскало около 8-9![]()
Когато идва любовта, сърцето ти се пълни, а мозъка изпразва. Но когато замине си тя, сърцето те боли, а мозъка трепти...
kato sum na u-6te stavam v 6 a ina4e....kogato mi padne![]()
ебати аз ставам в 6 а понякой път 5.30 а когато съм втора 11.30![]()
...You are trying to take me,they are trying to make me.This is the only,give me the only thing.Tired of trying,I'm tired of lying.The only thing I understand is what I feel....
Dying_In_Your_Arms
Когато си лягам и съм на даскало ставам в 6:55.Лятото ако не ме събудиш мога и да ти спя цял ден.
Walk go home boy...
Az stavam kam 1 2 sledobed ama poneje v anketata ima samo do 12 i zatva glasuvah za 12.xaxaxax
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
6:25![]()
![]()
ставам в 6 без 10 кат съм първа смяна а като съм втора към 9
Като съм на училище 7:45А ПОпринцип 11...12..13..14..
![]()
I Love You {}