- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- В колко часа ставате сутрин?
Ами ставам на обядЕ когато даскалите не стачкуват- в 6:00
![]()
"Ich kann mir mein ganzes Leben mit dir vorstellen..." .....
Гласувах за 12 иначе към 1 и 30 обикновенно ставам през лятото събота и неделя и всички дни през които не учим ,а когато съм на даскало ставам 7
По принцип в 10 ама ако има да се учи ставам в 9![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
За училище в 6 и 30![]()
уСмИхВаЙ сЕ дОрИ, кОгаТо тИ е тЪжНо, зАщОтО нИкОгА Не зНаЕш кОй щЕ сЕ вЛюБи В уСмИвКаТа тИ!
kogato ne sum na daskalo stavam okolo 9 =)
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
kato trqa da hodq sutrin na daskalo trqa da stavam v 6![]()
![]()
![]()
ama sabota i nedelq i kogato moga spq do 10-11-12 4asa \
/
Ами значиии зависи...но иначе в 6 и 30
сеа като съм втора смяна ставам към 8 или 8:30,а като съм първа в 6.а през почивните дни освен в неделя си спинкам доколкото си искам
My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...
По принцип в 10 но някои път и по късно всеки път различно.
+1Първоначално написано от kat4enceto
Зависи кога лягам. Ако легна както нормално към 5, значи преди 12 не трябва да ме търсите, но когато имам ангажименти, както е по-принцип, лягам в 5 ставам в 6 - 1 час под душа, за да не гледам като зомби и след 3-4 дълги кафета отивам да си свърша работата...![]()
Kogato ne sum na uchilishte spq do kusno 11-12!!!! A kogato trqbva da stavam za uchilishte spq do 7!!!!
обикновенно ставам между 9 и 10 часа![]()
за училище -6:45
иначе 10 ч
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
v 08.00 ako sum 2 smqna i sega pri sta4kata, a pri 1 smqna v 06.55
Obi4am your eyes,za6toto te sa very nice.Vednuj look at me,posle don't forget me.Moeto surce tick-tack for you za6toto I LOVE YOU!!!
Когато съм на у-ще(2-ра смяна) ставам в 8, а когато съм във ваканция - от 4 до 13![]()
Първа смяна - 6.30 часа
Втора смяна - варира от 8.30 до 12.30 часа зависи от програмата ми.
Ваканции - варира от 10.30 до 15.30 часа
Има и случай в които не си лягам.
Луда работа![]()
dneska stanah v 08.00 da gledam Simpsons i Malcolm
Obi4am your eyes,za6toto te sa very nice.Vednuj look at me,posle don't forget me.Moeto surce tick-tack for you za6toto I LOVE YOU!!!
Ами когато сме почивка ставам към 10-10:30...а когато съм на даскало ставам във 7 без 15![]()
като съм първа смяна ствам към 6
иначе към 9-10
![]()
На даскало-6,когато е почивен ден-9-10...там някъде...![]()
Let the beats control your soul...