- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- В колко часа ставате сутрин?
Za daskalo v 7 a kogato ne sme razli4no,8.9.10![]()
Kam 10:30
Tova e jiwotat na 4oveka opisan 4rez muzikata www.vbox7.com/play:9ae0f117
Ми в момента почти всеки ден към 7
ми зависи дали сме на даск...като сме към...5.30 за първа смяна и към 9.30 за втора, а ся кат не сме различно ама попринцип между 9 и 12![]()
Разлицно понякога в 8 много рядко ако стана тогава си пускам ДВД-то.Абе най-късно в 12 даже и след това зависи де.ако сме на даскало към 9:30 да се оправя да оправя вкъщи и да излеза за 1 час на центъра и после в 12 да се омитам към спирката за даскало.А ако съм 1 смяна ставам в 5:30 щот автобуса ми е в 7:45 та в 6:15 трябва да съм излязла от нас .
Ми за мене няма отговор сред посочените![]()
Обикновенно след 12 и 30 към 2 най-често (еее проспивам си малдините начи) тва през времето в което не съм на даскало.Иначе около 10 - 11 :P
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
ако не говорим за училище:
Аз съм си раннобудна и най-късно в 8.30 съм станала
пп:има и редки случеи в които ставам след 10.30![]()
за даскало ставам 5:40,
а иначе,когато се наспя!(но много мразя да си проспивам живота!!!)
понеделник & четвъртък - 6:30
вторник, сряда & петък - около 7:30
събота - 6:20
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
от понеделник до петък - в 9 горе долу
събота и неделя - когато ми е кеф![]()
![]()
Кат сме на даскало 1ва смяна 6.00-6.30 (завиуси колко ми се спи) 2ра смяна в 8...Събота и неделя ако нямам работа 12
![]()
Ми ся като не сме на даскало ставам към 11h, ама като почнем даскало - към 6.40![]()
Рядко си лягям , но като си легна 12 часа сън не ми мърдат![]()
we give it all.
Когато съм на работа - в 8
когато почивам - не по-късно от 9,30 защото иначе нищо не разбирам от почивния ден и само дето си го проспивам![]()
когато почивам в 14:00 горе-долу, точно след изгрев слънце![]()
Който иска от мен това-онова, получвава туй-онуй
Ами ако съм на даскалу ф 7 без 15 .. иначее мога и до 12 да спя
just a kid۵
10-11![]()
![]()
Щастие няма, а ако съществува, то е само за отделен миг и после съжаляваш, че този момента въобще е бил част в живота ти.
ми горе-долу в 6.30
а през почивните дни към 10
Ако не знаеш, защо искаш определено нещо, значи изпълняваш нечие чуждо желание!!!
в 7![]()