- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Белег - яко ?!!?!
Спомени, спомени, спомени...Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
именно, белезите са спомени за важни неща, които са се слу4или с нас, всеки белег си има свое о4арование собствена история, а дали ще е привлекателен или не зависи от отношението на белязания към белега си,Първоначално написано от p4elata_brumze
моите си ги оби4ам и не се срамувам от тях, и затова изглеждат добре върху мен
Мани имам такива... благодарение на толкова рязане навремето сега вътрешната страна на ръката ми е почти безчувствена ако остър предмет се забие в неяПървоначално написано от RAWRRR
![]()
Държа да отбележа, че не съм го правила, щото съм била имо... Никога не съм била и няма и да бъда (всъщност започнах да се режа много преди да се прочуе тая глупост)
Имам и некви белези на 2те колена... от падане. Единия започнах да си го харесвам, ама другия...
И един на челото имам, ама е супер малък и е много близо до косата ми и трябва много да се загледаш за да го видиш.
Ам... и един на ръката... той си ми е по рождение... така че не знам дали се брои...
Я... и един на лакътя имам, сега видях. По-точно близо до него. Мъничък.. харесва си ми. Направен от котката ми![]()
Ама всички са ми много скъпи хаха без тези от рязането. Има някои белези, дето наистина са хубави (:
I love you...
Аз пък нямам почти никакви белези... бях послушно детеА по въпроса ти..не мисля, че чак е "яко". Някои белези може да са..симпатични? Но пък да са красиви и т.н. - не мисля
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Аз имам 4 белега от които един е от операция а останалите от контузий и тежки падания.Два са ми по колената,един на носа и един на лакътя.
Човек не е победен,докато не се признае за победен.
mi az su6to imam beleg.toi e muni4uk,v blizost do dqsnoto mi oko!men si me kefi !
Imam belezi na kolenata,na kitkite,na laktite, po liceto,po krakata, po korema, po glavata awe navsqkade.Mn si me kefat si4kite,mn sa gotini!
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Да, но това си е за мен. За много малко съм споделял от какво са ми. А и не мисля да се пусна по бележи на центъра. Те са си мои и си ми харесват, защото знам от къде са, но аз питам какво ви е мнението за белезите на околните!Първоначално написано от p4elata_brumze
Хаха ми белези... зависи от какво са и какви... много ще е тъпо да си блял някъде, да се пречукаш и от тва невнимание да ти остане някакъв грозен белег...или пък да си се напил и да не помниш от какво ти е
![]()
Но има такива със... хм... сантиментална стойност, които запазват спомените... И както каза българчето белег от куршум на рамото, обаче да оживееш и да си сложиш извадения куршум на верижка![]()
аз имам един единствен белег на пръсеца, дълъг около 5-6 см... като бях малка се нарязах на едно желязотва въобще не е красиво... грозно е ве...
ЗЛОООБАПървоначално написано от exploitedteen
Така е!Първоначално написано от Mimka_sweet
Много е относителен тоя въпрос за белезите. При едни е така, при други иначе![]()
Аз имам един на пъпа (изгаряне).
Един голям на ръката които не го намирам много за красив (изгаряне).
Един малко под задника който ми е симпатичен от миналата зима... горе долу 7-10см. на 4см. (изгаряне)
Отделно няколко малки родилни белега по краката.
Бе луда работа.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Емчи къкПървоначално написано от fаke
![]()
Crazy`Witch,искам ли да знам как по-точно си си изгорила дупето?![]()
![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Искаш да кажеш че не си виждала как някой по гол задник сяда в огъня?Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
ми не съм..Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
я разкажи,миришеше ли после на изгорели косми?![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ми не...виждал съм обаче как се прегръща печка.Първоначално написано от Whisskas
Беше женски и май не беше чак толкова косматПървоначално написано от ABSOLUT`me
Попринцип повечето момичета...нормалните имат по-слабо изразено окосмяване по седалищните части