- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пърдите ли пред родителите си?
ебати тъпата тема
Кулумб търсил Индия,но открил Америка.И нарекал американците индианци.Аз търсех приятелство,но намерих любовта.И днес с твоето име наричам света!!!
Kato bqh maluk ba6ta mi mi smenq6e pampersa i misleh 4e mi se purdi ama vmesto tva se izdriskah toi dori ne zabelqza![]()
Естествено че не,не правя такива простотии.
<3 ^^
+1Първоначално написано от sladko_f
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
НЕ!!!!![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Не!!! Само кучето ми понякога пърди, и тогава въобще не е за дишане...(не се бъзикам ! )
Ами случва се, човешко е, пък и ако ми даде зор.
Ами да човешко е,даже се сещам за последния път като пръднах пред наще хахахахах още ми е смешно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,зафунтя адски и баща ми се изнесе от стаята,после падна адски смях
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бих пръднала пред нашите, дори и да съм малко на зор... което рядко става, може би ако стомахът ми е подут. Но дори и да се случи, го пускам "по терлички"Смятам, че по принцип това са неща, които трябва да останат между мен и 4-те стени на кенефа
Относно оригването - да, случвало ми се е да се оригна шумно, даже пред нашите е ставало почесто, отколкото пред чужди хора... Но вече както дойде
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
spored men tva e izraz na prosta6tina i maika ti e prava.ako ti sa purdi ima toaletna ne e nujno cqloto ti semeistvo da yse6ta mirizmata na gazovete ti.Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
egati nenormalnoto ne samo nqkoi pat se origvam:d:d
\
/
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
аве как ще се изпускате ? Вие да не сте семейство Адамс ?
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Hah na tazi tema dosta hora se smeqt no pone vsi4ki si znaqt 4e tova e ne6to
koeto e napalno normalno za6toto daje sam zabelqzal 4e 1 pat 4erniq mi kotarak si pusna leko du6ata![]()
Пфф вий сте бахти задръстените хора.Ако пред семейството си не се отпускате,кво остава за останалите неща.Било то да пръднеш или да се уригнеш.Това не означава,че имаш лошо възпитание.Напротив,нещо напълно нормално си е.Всички в къщи съм ги чувала да пръцкат и да се уригват,но това не значи,че го правят и на вън на всеослушание.Всичко си остава в семейството.По-голямата ми сестра ме научи преди много години да се уригвам,случвало се е да си тръцна и след това да се проветрява половин час след мен,или пък да стресна майка ми от як тътен след пиене на кола.
Айде да не ви издавам повече "семейни тайни".Исках да напиша,че това си е нещо нормално,стига да не е пред непознати.
Редовния навик на гаджето ми е да си пръдне под завивките и да ми каже "Ако ме обичаш,се завий през глава"![]()
![]()
В такива моменти настава един луд смях и отричане на любовта ми към него.
![]()
![]()
![]()
P:S-никога не съм пръцкала или уригвала пред него.Все още ме е срам.![]()
![]()
![]()
Така,че..пърдете си на воля..не се стеснявайте.![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
аЗ нЕ пЪрДя пРеД нАшИтЕ.сАмО в ТоАлНетНаТа пЪрДя!
Както казва един приятел Може да е некулкурно,но олеква.Т'ва са си човешки нужди.. ;] Най-обичам след една хубава бира да изкарам една още по-хубава оригня.![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
е нали все по някакъв начин трябва да изгониш вашите от стаята![]()
Който иска от мен това-онова, получвава туй-онуй
До автора/ката-само майка ви е най-цивилозавания член от семейството! Вие сте ебахти мармотите![]()