- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пърдите ли пред родителите си?
pardim mn qsno to koi ne purdi![]()
mn e qko kat pusna edna fusnq v 4as i si4ki po4vat da obvinqvat ot kogo e![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бачка пърда и се заласваме от смех
даже ония ден с мама си говорихме
кво ли ше е ако в 1 кафе сутринта както на секи му са СЕРЕ
да влезнат 5-тима един след друг
кво ше му е на 5-тия![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Аз и баща ми много често(повече баща ми) , а пък майка много се дразни ! Но на обществени места отивам до тоалетна!
Четяйки част от коментарите чувствах,че ще се умра от смях. Ох,заболя ме сърцето!![]()
Какво да се прави,човешко е.Изпускам се,но много рядко,просто ми е неудобно.![]()
Гледам има доста хора привърженици на изказването "Добрия човек не държи лоши работи в себе си"
Та за пърденето по принцип гледам да не го правя...![]()
Ама тъй като немога да се уригвам когато си искам ( мн ми е гадно,всички могат ) и като ми дойде избухвам,даже се хвалязащото е от сърце..
![]()
![]()
The Spark
Ами не,срам ме еПък иначе много ми е дразнещо някой като каже "аа не.. като ти се пръцка отиди в тоалетната" представям си да е някой в час и да е ял по такава храна и да има повечко газове и през 2минути да ходи в тоалетната.. много някой ще го пусне да излезе 100 пъти.Не казвам че трябва да се изрязва там като див селянин, ама е нормално колкото и да се стиска да се изпусне без да иска и това не мисля че го прави невъзпитан
![]()
i nie si se padim iakoooooooo![]()
просташко ама олеква !xaxa
ne bqh vijdala podobna tema chesno![]()
![]()
![]()
![]()
i vse pak ne az go pravqpred nashte
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
qko.. daje ponekoga se napyvam za da e po mo6tno..ama ba6ta mi se nervi ponekoga
samo toi da ne napra taka 4e posle lelee.... atomna bomba
![]()
moite miri6at na temenujki
![]()
Мне..неудобно ми еПреди баща ми пърдеше пред нас,обаче от както майка го нареди и вече не пърди (пред нас)
![]()
1936
лИз-бЛиЗ
ebahti selskoto da pardish da sa origvash lelle ujas tolkova e ................
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ами това са човешки нужди,но все пак се старая да не стават такива гафове.![]()
Koito kaje "ne " zn laje,.. nqma na4in pone edin pat da ne sa se izpusnali,...a i vse pak tfa sa ni roditeli v lo6o ili dobro se sa s nas![]()
mi az ne pradq pred na6te pardq v kenafa apak ako mn mi se pardi i mi e kenefa nadale4e otivam na terasata![]()