- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм в доста по-малък от мен
Аз съм на 17, а той на 14
Много го обичам но не зная
Всички наоколо ми се струва все че ми се смият като ни видят да се натискаме на някоя маса![]()
Не зная какво да правя
Много съм объркана
Пука ти от хората?
Абе мацка, стига се излага, строшавай от любов момчето, никой вафла не може да ти каже. Хорската завист, лицемерие и злоба край няма. На 17 трябва вече да си се научила да не им обръщаш внимание.
Пък и съвсем скоро ще престанат - сега сте им интересни, след седмица вече не.
момиче цент да не ти пука ! Помисли си за рекламата на Спрайт![]()
а сега сериозно , и аз познавам такова момиче и да ти кажа колкото повече показваш ,че ти пука какво мислят другите ,толкова повече ще те обсъждат..затова прави каквото ти сърце подскаже !
I am a violet butterfly !
Чи кой гледа тъс тъпата реклама на спраит ?Първоначално написано от JenKa`
Как може да теинтересуват разни ограничени и малодушни същества!Гледай си щастието и момчето и не се предаваи!Майната има на всички други!!! И един апел кам всички ОБИчАЙТЕ СЕ И ДА НЕ ВИ ПУКА ОТ НИКОЙ!!!!!!!!
kvoi it puka kvo govorqt horata i moita sestra be6e v sy6toto polojenie sq si iuzliza sas s nego i ne i puk ataka4e i na tee da ne ti puka!!zaei gi horata
Първоначално написано от IGRA7A
чикилюбците не я гледат
хаха-това с рекламата на Спрайт найстина е добра идея![]()
Аз на твое място нямаше да обръщам внимание на никой.Все пак това си е твоя живот и ти преценяваш с кого да си,какво да правиш и т.н.А и,както написаха по-нагоре ще сте им интересни на приятелите ти и на хората 2 седмици и после ще свикнат.Просто до сега не са виждали такова нещо и за това ще се смеят.Както се казва "Всички ми се смеят,защото съм различна.Аз пък им се смея,защото са еднакви!"-помисли и върху това.Ти си преценяваш сама дали да си с него,или не.Щом се харесвате бих казала,взимайте се!
Но момчето е на 14 от др. страна и сега може би не знае какво иска и представи си се случи така,че те зареже то,а не ти него,ако естествено не ходите дълго и това вече ще има за какво да ти се смеят.Макар че за сега не ми се вярва,кое момче на 14г. ще изпусне възможнос с какичка?Ти преценяваш,но обмисли хубаво,защото и е рисковано малко!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Не обръщтай внимание на хорските приказаки.Клюкарите,дори да живееш перфектно,пак ще ти намерят косур.Като се обичате - евала,продължавайте в същия дух![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
da ne ti puka!
По принцип една приятелка имаше същия проблем..и на края не издържа и се отказа..разделиха се заради мнението на хората,което според мен не е правилно..моето мнение е че не трябва да се влияеш от чуждото мнение и напатки..да си говорят,тва е породено от завист че нямат вашия пламък и привързаност...
Wantin'..Needin'...Waitin'..f0r y0u... to juStifY My l0ve..
Абе,всичките тука ви виждам как приказвате така,ама съм убедена,че ако вие се влюбите в 14 годишен хлапак,и вие ше се замислите А ДЖЕ БА! струва ли си!? Амм мацка не те знам каква си,че си падаш по мъници,но може реално момчето да е по-зряло от останалите. Ако прецениш,че е точен човек и има за кво да си него,последното,за което да се замислиш,тряя да е чуждото мнение,така че всичко е в твои ръце!
БАХ НЕМА ПО ЯКО ОТ ТФА ДА ТЕ ХАРЕСВА ПО-ГОЛЯМА...ЧЕГАРИИ!![]()
чисто и просто...що е то?
-къпан полицай!
Не трябва да ви пука толкова, защото тези хора ги виждате веднъж и после няма да ги срещнете.Няма смисъл.А и щом сте щастливи двамата, не мисля, че има проблем.Толкова ли си личи, че си по-голяма от него?
Евала на такива като тебе! Яко респект!![]()
Ами кфо ти пука. Ако си имаш чувства към него.... Си ги сложи на....
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Въобще да не ти пука! Ти не живееш, заради хората.Живееш своя живот и най-важното е да си щастлива. А всичките приказки са от злоба, завист..
Пък и ще сте интересни известно време, после ще излезе нова клюка и така.. Защо мислиш съм сложила тоя подпис-За да ми напомня да не обръщам внимание, когато ми говорят зад гърба.Виж го мисля че е много добър съвет!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..