- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секса и цигарите... (?!?!)
Оле вижте кво намерих : http://www.tialoto.bg/article.php?id=4328&page=8
верно ли е
верно е....
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Има логика....![]()
С гордост заявявам, че спрях цигарите.![]()
as pak daje ne sam gi i po4val![]()
se pak sam sportis4e![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Има хора, на които влияят по този начин, а на други-не.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Това защото си още млад, ама като смениш числото отпред(на годините в смисъл).....Първоначално написано от moncho
![]()
![]()
![]()
Ще ти падне някой ден ако продължаваш такаиначе цигари не съм почвал няма и да почна
![]()
i az ne sam i se nadiavam da ne po4na imam goliama travma kato malkaПървоначално написано от n1ght_shadow
:edin priatel na maika mi i ba6ta mi po4ina ot rak na 6elite drobove i tova traino se zape4ati v mozaka mi i sega kato nady6a tcigara i se yjasiavam i ne viarvam niakoga da po4na no vse pak nikoga ne kazvai nikoga nali taka
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
От твоята уста, в Божите уши...Първоначално написано от moncho
![]()
Аз. След секс обикновено пия огромни количества вода и ям.Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
Тъкмо щях да се закхащам да препиша статията която четох в списание "Женско Здраве", но е същата.
Ама...пушете си...на мен почти не ми пречите![]()
Абе аз пуша ама недай си Боже да имам някви проблемиИначе мноо обичам след секс да запаля цигара...
![]()
Звучи ми доста логично, възможно е и да е така.От друга страна доста момичета и момчета пушат и не съм чувала да имат проблеми.![]()
StrannoПървоначално написано от koalka
.Az puk sum 4yvala stra6no mnogo momi4eta da kazvat "Ne se navlajniavam dostatu4no","Kogato pravia sex izpitvam bolka","Ne moga da se vuzbydia","Po vreme na sex izsuhvam" i taka natatuk....i taka natatuk....
![]()
тъпотия,аз пуша от 5г. и си се овлажнявам мноооооого добре бих казала!Моя приятел пък пуши от много много години и нямаме никакви проблеми в секса
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!