- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- София и провинция
ПОнеже ти ми държа сметка къде съм и защо съм... И ми каза - след като смятам града си за най- добрия (което не е така) да си стоя в него... И реших да те попитам същото- аз не смятам,че всеки трябва да стои, където е роден... Щом ти смяташ така и отричаш правото на хората да ходят да живеят където ще имат по-добри възможности, защо си го направила...Първоначално написано от ABSOLUT`me
Сега изведнъж- там имало по- добра реализация...
Не се връзва с теорията ти, че всеки трябва да си стои на родното място.
Няма как от моите постове да направиш изводи, че не харесвам софиянците, защото това не е така, сори... Грешни изводи...
И няма начин да докажеш, че всички софиянци мразят провинцията... Това си е лично твоя теория, която няма как да бъде доказана- ти познаваш хора, които мразят провинцията, а аз такива, които не я мразят...
За едно нещо мога да твърдя с абсол'тна сигурност- не можеш да говориш от името на всички. Ти си една.
Аз казвам, че война има в съзнанието на ограничените хора, които виждат града си като извор за фалшиво самочувствие.
Никой разумен човек не може да мрази друг заради мястото, което е роден. НИкой разумен човк не смята града си за лична собственост на родените там...
Това е като музикалната война, баси... Ти слушаш чалга, значи си тъп.Тис лушаш метъл, значи вониш. Ти слушаш пънк, значи си пропаднал наркоман...![]()
Явно просто съм приемала българите за по- разумни отколкото са.![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.