.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Фен
    Град
    where everything is pain and darkness

Има ли по-скапана държава?

zdraveitene znam dali tazi tema vi interesuva,no li4no az sum dosta zasegnata ot neq.
    stava duma za izvozvaneto na sofiiskiq bokluk v karlovo.i mnogo se draznq tui kato 1-tova e edin ot nai-4istite raioni i 2-tozi bukluk 6te razru6i napulno rozovata dolina.no moje bi tova e celta na vsi4ki skapani politici-da razru6im i malkoto,koeto imame...tupa rabota.
    predi malko 4etoh prikliu4eniqta na luk4o i tam dori se spomnava:`bulgarska rozova voda,nai-hubavata v sveta`.
    emi 4estito-skoro nqma izob6to da ima takova ne6to samo zaradi skapanata ni politika.draznq se ot tva koeto stava v durjavata ni i ot na4ina po koito se upravlqva
    samo iskah da spodelq vuzmu6tenieto si..

*Заглавие на Кирилица!
    Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh
    Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де
    арабските държаи са много по зле от нас..... там не е мръсно само в определени райони,там е мръсно навсякъде..+ това имат много повече проблеми,заразни болести,войни с други държави и пр.Колкото и да не ти харесва радвай се че живееш тука,шото там пъти по зле от тука..и ние можем да се похвалим със сравнително повече превилегии от африканските държави....

лично мение....
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис
    / широчина/.

Има и по зле даа.... Конго,Того те са по-зле от нас!
    Но това трябва ли да ни отешава НЕ, проблема с боклука няма да се разреши близките две години гаранция.
    Light The Universe

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Има и по-гадни държави...Иначе за софийския боклук...еми какво да кажа - чудят се къде да го занесат. И къде решиха? На другия край, да не им мирише на софиянчетата, ами на "селяните"
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен
    Има,ама и наща е зле...споко

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Аз сам от Карлово и неща боклуците на миризливите софиянци, да си ги заврат.......!

Проблема с боклука е нерешен заради обикновените хора, а не заради "управлюващите". Където и да го турят тоя боклук никой го неще. Ама той трябва все някъде да се извозва някъде.
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Цитирай Първоначално написано от Мo6nо
    Проблема с боклука е нерешен заради обикновените хора, а не заради "управлюващите". Където и да го турят тоя боклук никой го неще. Ама той трябва все някъде да се извозва някъде.
    ти да не би да искаш едно бунище пред вас?
    нормално е да протестират, не са виновни, защото никой не ще да му смърди на софийски отпадъци.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

експлойтед...
    Guest
    винаи ще съжалявам, че съм го написал това, а и доскоро се обявявах точно против това твърдение, но все пак ще го кажа така, защото ме изнервиха някои мнения тук:

Ако разните отпадъци се махнат от София, няма да имаме проблем с многото боклук... арееееееееее.. нормално е да не искате да ви карат боклуци, ама щом сме миризливи софианците си взимайте вашите съграждани, които са дошли тук и също правят боклук...

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от експлойтед...
    винаи ще съжалявам, че съм го написал това, а и доскоро се обявявах точно против това твърдение, но все пак ще го кажа така, защото ме изнервиха някои мнения тук:

Ако разните отпадъци се махнат от София, няма да имаме проблем с многото боклук... арееееееееее.. нормално е да не искате да ви карат боклуци, ама щом сме миризливи софианците си взимайте вашите съграждани, които са дошли тук и също правят боклук...
    Защо ли има доза истина в острите думи...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Има и по зле даа.... Конго,Того те са по-зле от нас!
    Но това трябва ли да ни отешава НЕ, проблема с боклука няма да се разреши близките две години гаранция.
    Конго <-> България... Ае нема толкова скапана държава, защото всичко отива на по-зле.
    Боклука е супер смешен проблем, как мое за толкова години да не се построи завод за преработване на отпадъци. По 1 тухла на ден да слагаха досега 10 завода да има. На кого ли му пука въобще, като има още за крадене. Пък и това е сигурно 00.1% от целия измекярлък в наша родна България.

Цитирай Първоначално написано от peps_from_mars
    арабските държаи са много по зле от нас.....

Точно там е работата! Че се налага да се сравняваме с арабските държави само за да се поуспокоим.
    Жалко наистина.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Авторе, еби си майката, лично за мен това е моята родина и независимо от всичко , ще е винаги в сърцето ми, изнасяй се оттук като искаш, ебахти, няма държава без някакви проблеми. Политиката е скапана, да, но не това прави държавата, не това прави България. По-красива страна едва ли ще намериш, въпреки че с тея замърсявани си вкарваме шибан автогол, доста груб при това :>

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от scion_of_Storm
    Авторе, еби си майката, лично за мен това е моята родина и независимо от всичко , ще е винаги в сърцето ми, изнасяй се оттук като искаш, ебахти, няма държава без някакви проблеми. Политиката е скапана, да, но не това прави държавата, не това прави България. По-красива страна едва ли ще намериш, въпреки че с тея замърсявани си вкарваме шибан автогол, доста груб при това :>
    "Родина" не значи нищо в свят като днешния. Мястото, където си роден и израсъл не трябва да те обвързва по никакъв начин. Извор на хубави спомени ->ок, но никой не е длъжен да живее където не му харесва. Знаеш ли колко хора не искат да живеят в тая мизерия, но не могат да си позволят да заминат. Къде другаде простотиите се сипят една след друга. Само се огледай, толкова парадокси няма нийде по света.
    Какво е някаква си красива природа когато пред очите ти се случват куп издевателства върху народа. Всеки ден.
    По-красиви държави от България има много, но не това е важното. Жалко е, че тук всичко се руши, а не се съзвана нищо ново.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    арабските държаи са много по зле от нас..... там не е мръсно само в определени райони,там е мръсно навсякъде..
    Там хората няма какво да ядат, а ти говориш, че е мръсно. Може да живеят в мизерия и нищета, но не са заринати в боклуци по простата причина, че не изхвърлят стар хляб, мухлясал салам и т.н. защото такива "екстри" виждат само по празници!

Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Боклука е супер смешен проблем, как мое за толкова години да не се построи завод за преработване на отпадъци. По 1 тухла на ден да слагаха досега 10 завода да има. На кого ли му пука въобще, като има още за крадене.
    =D> =D> =D>

+ това София е милион и нещо.. Има градове с над 10-20 милиона жители. Те как се справят с тия неща? Пък и нали тези бали с боклуци не би трябвало да миришат (поправете ме ако греша)

Фен
    Град
    patriotizma e mnogo hubavo ne6to,no ne mislq 4e trqbva da paradira6 s tova 4e bulgaria ni e rodina!moje da e hubava ne samo za6toto sme bulgari i za6toto celiq ni jivot e minal tuk,no i za6toto e naistina hubava!!
    no tova koeto se slu4va s durjavata ni e jalko.vse pak nie 6te izgradim edin den bulgarskoto ob6testvo i e adski tupo ako si zatvarqme o4ite za tva koeto stava s durjavata ni
    Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!

Мега фен Аватара на koalka
    Наистина има и по-зле.Да се надяваме, че няма да бъдат засегнати и розите.

Супер фен
    Град
    Cairhien
    ^^1. Не парадирам с това. Никога не парадирам с нищо, освен с идиотизма си, и това се случва рядко
    2. Не съм споменал, че е красива, само защото ни е родина.
    3. Да, политиците са кьопави, и то доста, но има и някои добри. Принадлежност към партия нямам, нямам и предпочитания, но смятам, че един Георги Първанов ни води държавата добре...засега. И България е много красива, но точно ние, това поколение, и следващите, сме тези, които я разваляме наред с другите.
    vse pak nie 6te izgradim edin den bulgarskoto ob6testvo i e adski tupo ako si zatvarqme o4ite za tva koeto stava s durjavata ni
    Това го прави всеки 2ри младеж в рамките на 15-20 години според мен, толкова много непукисти има. А и като гледам голямата част какви идиоти, които само гледат да се напушат и напият, са, не искам да мисля за бъдещето на държавата ако някой от тях недай си тру ънпро боже се изкачи до някаква власт.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Проблема с боклука ще се реши, когато Софиянци почнат да го изхвърлят по роднте си места

КОлкото до държавата--- Има мнооооооого по-скапани... МОга да ти кажа, че милиони хора по света си мечтаят да живеят в държава като нашата... Виж близкия Изток, виж голямата част от Азия, Африка... Войни, глад, мизерия...
    Мисли преди да говориш...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    арабските държаи са много по зле от нас..... там не е мръсно само в определени райони,там е мръсно навсякъде..
    Там хората няма какво да ядат, а ти говориш, че е мръсно. Може да живеят в мизерия и нищета, но не са заринати в боклуци по простата причина, че не изхвърлят стар хляб, мухлясал салам и т.н. защото такива "екстри" виждат само по празници!
    Не знам за какво говориш ти, но арабските държави с изключение на Ирак, Судан и още 1-2 изключения са доста по-добре от нас с този нефт. Вижте Бейрут, Кувейт, Саудитска Арабия и т.н.

Фен
    Град
    ^^1. Не парадирам с това. Никога не парадирам с нищо, освен с идиотизма си, и това се случва рядко
    2. Не съм споменал, че е красива, само защото ни е родина.
    3. Да, политиците са кьопави, и то доста, но има и някои добри. Принадлежност към партия нямам, нямам и предпочитания, но смятам, че един Георги Първанов ни води държавата добре...засега. И България е много красива, но точно ние, това поколение, и следващите, сме тези, които я разваляме наред с другите.
    vse pak nie 6te izgradim edin den bulgarskoto ob6testvo i e adski tupo ako si zatvarqme o4ite za tva koeto stava s durjavata ni
    Това го прави всеки 2ри младеж в рамките на 15-20 години според мен, толкова много непукисти има. А и като гледам голямата част какви идиоти, които само гледат да се напушат и напият, са, не искам да мисля за бъдещето на държавата ако някой от тях недай си тру ънпро боже се изкачи до някаква власт.
    dam...nezainteresovanostta e stra6no ne6to

Голям фен Аватара на Ziezi
    Държавата е много хубава,народът е прост!
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    =D> =D> =D> kraino vreme be6e nqkoi da go kaje

Дам... може да се каже,че държавицата ни си е стабилна!
    Просто притежава некадърнни и малоумни Администратори и Модове
    Light The Universe

Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    Дам всички сме големи простаци. Само ти си последният останал умен човек готов да наследи Левски и да се пребори за държавата ни.
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си