.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Фен
    Град
    where everything is pain and darkness
    Цитирай Първоначално написано от Мo6nо
    Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    Държавата е много хубава,народът е прост!
    Дам всички сме големи простаци. Само ти си последният останал умен човек готов да наследи Левски и да се пребори за държавата ни.
    =D>
    Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!

права си така е! но аз лично не бих си представила да живея на друго място...колкото и минуси да има в държавата тя ми е родина ии страшно много я обичам

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Пък и нали тези бали с боклуци не би трябвало да миришат (поправете ме ако греша) [/b]
    Аз ще те поправя. Миришат. И то доста. Когато пътувахме по магистралата по пътя за Карлово изпреварихме 4-5 камиона с балите и поне от 2-3 от тях се носеше ужасна миризма.

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !
    Цитирай Първоначално написано от PR0
    Аз сам от Карлово и неща боклуците на миризливите софиянци, да си ги заврат.......!

++++

just f**k y0u !?!

еми точно както го каза - да разрушим и малкото което имаме в тая държава... ;х баси и после как да се гордееш че си българин? егати тъпото, точно в карлово до долината да ги сложат, то трява да си малумен! ебати аз съм в Дружба в София и от опит знам как миришат и колко е отвратително! баси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си