- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос кам момичетата
От всичко ме е страх...и от почти сичко ме е срам... на тази тема просто...дори не мога да говоря , мразя да говора и не мога да говоря!!!
много зле става- просто ако се почне серизоно на тази тема да ми се говори и аз откачам и ставам ненормално нервна и ... някой може да пострада.... или най-малкото да се поуплаши... не че искам да плаша някого -просто така се получава...
Без да казвам нищо конкретно -мисля че казах достатъчно за да покажа колко мразя темата секс и колко неподготвена и малка се чувствам...
Еми всеки човек е различно настроен кам дадено нещо и тема но е савсем нормално да се прави и говори за секс.
мен не ме беше страх..има големи лигли на тоя свят ей...
Не ме беше страх нито от болката, нито от кръв, нито от голота.
Мислех, че не боли толкова много, е очакванията ми не се оправдаха, но поне си спестих трепереното преди това.
Кръвта- от какво да ме е страх, няма да ми изтече цялата кръв, е някои ги е страх, че ще омацат чаршафите, това пък ми беше най-малия проблем.
Голота-беше ме виждал доста пъти
Страх липсваше, но не бях спокойна, бях в очакване на нещо ново.
mnogo boli pyrviqt pyt vi kazvam pone pri mene be6e taka pri dryg moje i da ne e![]()
Определено болката. Тва дали ще ти те4е кръв или не е все тая, но болката е това, от което се страхуват пове4ето девойки
![]()
Робинята на Quench