.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62
    Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D

На по цигарка с мама? :Р

Ей така от любопитство да попитам, някой от тука пуши ли с техните?
    (за обикновени цигари питам)
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Guest
    ми те наще не пушат... сделката е следната- аз пуша на балкона, за да не умирисвам къщата, а те не ми правят проблем за пушенето на коз

Град
    София
    ni6to 4udno 4e si takav/a

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ми аз пред майка ми пуша, но пред баща ми - не.Той не е информиран още по тоз въпрос

sxy_bebZz
    Guest
    mdam az pu6a pred na6te 6toto i te sa propu6ili na moita vuzrast vse pak sum na 16 i moga kvoto iskam da pravq

Супер фен
    даммм, аз си пуша с мама.. като станах на 18 я попитах:" Мамо, ся като съм на 18 може ли вече да пуша с тебе?" и тя каза да и така хаха

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest
    e towa sa bezotgovorni roditeli.. Ne samo ne wi zabranqvat da pu6ite, ami daje i s tqh si pu6ite.. A towa da pu6i6 e nai tupoto ne6to na toq svqt..

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Пуша с майка ми вече 3 години и нещо , пред баща ми още не , но знае засича ме много пъти в нас но не ми казва нищо
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Да,аз пуша и с майка ми ,и с баща ми.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sxy_bebZz
    mdam az pu6a pred na6te 6toto i te sa propu6ili na moita vuzrast vse pak sum na 16 i moga kvoto iskam da pravq

MI sigurno, no po princip 4oveka koito moje da pravi kakvoto iska e minimum na 18 => na 30 ve4e 6te si po 2 deca na po 10-12 i grohnala .. ot vsi4ko , vmestro togava da si podska4a6 ada si se veseli6 i da si pravi6 KAKVOTO 6TE6.

Po temata: ne pu6a , po vremeto kogato "pu6eh" nikoga ne sum pu6ila s na6te tova e neuvajenie i kum men i kum tqh! Kakto vijdam pri drugite ne e taka, tova mnogo em razo4arova, za6toto vse pove4e i pove4e ne iskam da rajdam (kogato porasna) koeto 6te izrasne sred deca vuzpitani ot hora kato vas(no a zne obvinqvam vas nqma vinosni ima samo strada6ti..)

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от helen4ee
    Цитирай Първоначално написано от sxy_bebZz

MI sigurno, no po princip 4oveka koito moje da pravi kakvoto iska e minimum na 18 => na 30 ve4e 6te si po 2 deca na po 10-12 i grohnala .. ot vsi4ko , vmestro togava da si podska4a6 ada si se veseli6 i da si pravi6 KAKVOTO 6TE6.

Po temata: ne pu6a , po vremeto kogato "pu6eh" nikoga ne sum pu6ila s na6te tova e neuvajenie i kum men i kum tqh! Kakto vijdam pri drugite ne e taka, tova mnogo em razo4arova, za6toto vse pove4e i pove4e ne iskam da rajdam (kogato porasna) koeto 6te izrasne sred deca vuzpitani ot hora kato vas(no a zne obvinqvam vas nqma vinosni ima samo strada6ti..)
    Пф, обществото знаеш ли колко много ще се промени след 10 години и така нататък. И то не към добро.. тъй, че..

Град
    София
    taka si e znam.. zatova se razo4arovam, za6toto vsi4ki vie znaete 4 etova koeto pravite ne e redno!V kraina smetk amoga da napravq edin dulbok psihoanaliz na vsqka edna ot vas, no vsu6tnost nqma smisul da kazvam ne6ta koito znaete samite vie po dobre ot men!Taka ili ina4e s jelanie vsi4ko se postiga.. pokolenieto moje da e zle ne6tata da sa razli4ni, no mislq 4e vse o6te ima svetsvni zdravomisle6ti hora, koito mogat da pomognat ..

py6a samo pred tate
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

пушим заедно,даже си краден 1 на друга цигарите

afhahahgaha qko teen zaebi
    бан по ип и профил 12 точка от правилника ( подстрекаване към употреба на наркотици )

Моята майка знае че пуша,дори веднъж докато патувахме ме помоли да и запаля цигара.също ми е давала като им поискам хаха и ми каза да пуша пред нея , но чесно казано все още ме е срам да паля пред нея - а баща ми веднъж ми намерил цигарите в гардероба при сутиените ХаХаХа ужз , но нищо не ми е казвал
    - Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера

...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...

Голям фен
    Аз не пуша въобще,но брат ми си пуши без никакви проблеми пред когото и да е. :P
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

()()()()
    Guest

-

az pu6a s na6ite, daje maika mi mi e davala pari da i vzimam treva
    a ina4e znaqt i za po serioznite raboti ama znaqt smo 4e sym opitvala tfa e.

Град
    София

Re: -

Цитирай Първоначално написано от ()()()()
    az pu6a s na6ite, daje maika mi mi e davala pari da i vzimam treva
    a ina4e znaqt i za po serioznite raboti ama znaqt smo 4e sym opitvala tfa e.
    На къде отива света (*,)

Иначе си пуша цигарки пред маика ми тя не ми казва нищо защото и тя е пропушила г/д на моята възраст

ne ako na6te razberat 4e sam pu6ila 6te me obiqt!!

Slu4valo se e da pu6a pred tqh.

Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!

Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от helen4ee
    ni6to 4udno 4e si takav/a
    PARVO -NA VAPROS4ETO AZ PU6A PRED NA6TE OTKAKTO RAZBRAHA 4E SE DRUSAM.
    I VTORO -EI KOMPLEKSARKATA KOE PO TO4NO NE RAZBRAH NE TI E 4UDNO KATO TI DORI NE POZNAVA6 GOREPODPISANIQ 4OVEK?ILI PO VAJNO E DA GOVORIM NA VAPREKI NA VSEKI I DA IZBIVAME KOMPLEKSI A?

Re: На по цигарка с мама? :Р

Цитирай Първоначално написано от Butterfly^
    Ей така от любопитство да попитам, някой от тука пуши ли с техните?
    Всеки ден си пуша с нашите!

Цитирай Първоначално написано от Butterfly^
    (за обикновени цигари питам)
    ааа... е тогава не
    нашите дори не знаят че пуша тютюнец
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Да с мама си пафкаме двете някой път . Ама най-мразя татко да ми ги зима и поле виждам моите цигарки в неговата кутия , 4е и отрича (гаден...гаден)

С мене си , но запомни
    утре ти ме забрави !

Време е да си признаеш ,
    колко силно ме желаеш.

Guest

neka se oparim predvaritelno za da ne izgorim sled tova

kogato bqh na 16 zapochnah da pusha.. nikoi ne mi e zabranqval prosto mi beshe kazano da se spodelqm za da ne sgresha.. a roditelite koito VIE smqtate che sa bezotgovorni, vsashtnost ne mogat da vi sprat da pushite, zatova prosto se primirqvat osobeno ako samite te sa pushachi zatova moga da vi posavetvam ako propushite - ne se kriite.. moje da vi se skarat no sashto taka i shte vi dadat polezen savet.

az pushih 4 godini ot 16 do 20 godishna vazrast
    otkazah cigarite predi 1 mesec s TABEX chustvam se dobre
    CHAK KOGATO CHOVEK SPRE DA PUSHI RAZBIRA KOLKO MU PRECHAT CIGARITE.. USPEH NA OPITVASHTITE SE DA GI SPRAT

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си