- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На по цигарка с мама? :Р
никога не сам пушила пред наще
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
nem dori ne pu6a a i da pu6ex dam 6tqx ,no ne mislq i da gi po4vam
az pa spreh cigarite !!![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
еми майка ми не пуши и аз не пуша ама някои път тя като е пушила и ме е питала дали искам ама аз нещо не искам да почвам да пуша![]()
![]()
![]()
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
Малеее,аз ако пуша с мама...тя жената като разбра беше пред криза...е нормално,се пак съм на 13...тате ако разбере ще ме изсели от нас!![]()
ot 3 godini pusha pred maika mi i bashta mi
Не те даже не знаят 4е пу6а.. е подозират ама тва е др въпрос![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Ohh da propusha pred nashite..kolko dobre shte mi se otrazi![]()
Пуша с майка ми
I chose the blackest robe
Shadow, darkness before the light
I threw away the false life
artificial and worthless
I kept only the deep mysteries of Satan
Ами как няма децата да пушат още от 8-9 годишна възраст..след като родителите им позволяват...наще винаги са ми казвали няма да пушиш..пушенето е вредно, а в същия момент вирят цигара в ръка....и издишват дима в лицето ми...е аз тъй и не пропуших до 19 год възраст...и засега нямам намерение да пропушвам
kato bqh po na 16 togava po4nah da pu6a pred maika, prosto ne mi puka6e kvo 6te mi kaje, mn mrunka6e. sq sum stanala na 20 i kolkoto i rqdko da se vijdame poneje ne jiveem zaedno kato me vidi i pak mn mrunka :d
OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...
Ами аэ пък не пуша с наще...!Някакси не толкова ,эащото те ще са против ами аэ не се чувствам добре....![]()
[size=7][b][u]fosse cos
АбсолютнО !Първоначално написано от die_die_my_darling_
![]()
ne pu6a no shte mi e mn`stranno da pusha pred maika mi ili bashta mi ! dori da pusheh pak nqmashe da pusha pred tqh nai malkoto ot uvajenie!!!! a ina4e imah edna sau4eni4ka pusheshe s maika si oshte ot 6 klas![]()
![]()
![]()
![]()
ami az pusha s maika si tq mi dava cigari kato i poiskam i izob6to ne e problem...ama bashta mi oshte ne e informiran za moite poroci...zasega![]()
YoUuu SaY i`M bItCh....lIkE iT`s bAD tHiNG ! :P~ [{}]
аз даже не само по цигара
Nqkoi pyt moje bi...
mi da i az pysha s maika mi.no bashta mi vse oshte ne znae che pusha.a ako razbere che i maika mi me krie i pyshim zaedno s neq neznam kakvo shte stane.![]()
Ne vsichko e pari!
аз не пуша пред нашите,не защото незнаят,а от уважение(не,мисля, че ще им е приятно да гледат детето им как се трови)
abe hora za kvo neyvajenie govorite 4e kat pu6ite pred va6te ne razbiram.kat vi se pu6i pu6ete.vse edno birata kat e alkohol i da ne moje kat sednete da gledate s durtiq edin ma4 i da ne drupnaete edna arianka. tva 6e e golqm smqh da mi kajat q q zagasqi taq cigara.sme6ka golqma.az li4no cigari ne pu6a,no coz sum palila u nas i maika samo vika posle otvori prozoreca ako ne zabravi6 4e perdetata se ymirisvat dosta silno.:d ama tva e.yspeh na krie6tite se .
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
abe hora za kvo neyvajenie govorite 4e kat pu6ite pred va6te ne razbiram.kat vi se pu6i pu6ete.vse edno birata kat e alkohol i da ne moje kat sednete da gledate s durtiq edin ma4 i da ne drupnaete edna arianka. tva 6e e golqm smqh da mi kajat q q zagasqi taq cigara.sme6ka golqma.az li4no cigari ne pu6a,no coz sum palila u nas i maika samo vika posle otvori prozoreca ako ne zabravi6 4e perdetata se ymirisvat dosta silno.:d ama tva e.yspeh na krie6tite se .
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Нито майка ми, нито баща ми пушат, страшно много против това са, но мен ме знаят, че пафкам. Пуша на прозореца, като през 2 седмици събирам фасовете, които съм хвърлял по двора (в къща съм).
Но напълно съм съгласен с неуважението да запалиш цигара пред родителите си ... просто не мога да си го представя дори, за мен е равносилно на самоубииство.
И аз не пуша от около 2 седмици, но все пак реших да се обадя.
Маика ми и баща ми знаят , но аз никога не съм пушил пред тях както и в къщи