.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62

Град
    На дЪнОтО На оКеАнА.. :)
    Ми аз по принцип не пуша, баща ми беше заклет пушач, ама ся нито кафе пие, нито цигари пуши... Майка ми само от време на време вечер като си легнем и я виждам на терасата, че пуши сигурно и на работа пали ама нз..
    Аз съм палила 5-6 пъти цигара, ама никога пред тях..

Когато идва любовта, сърцето ти се пълни, а мозъка изпразва. Но когато замине си тя, сърцето те боли, а мозъка трепти...

С мама не може да се каже, че пуша, защото тя не пуши, но пред нея - да пуша. Пред баща си не го правя, защото въпреки че знае всеки път като ме види позеленява от яд. Явно все още не може да приеме, че малкото му момиченце порастна и може сама да си реши какво да прави и какво не.
    http://world5.monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=59170512

Why is everything so fuckin hard for me
    Keep me down to what you think I should be
    Must you tell me and provoke the ministry
    Keep on trying I'm not dying so easily...

az nikoga ne bih propushila!!!

мм да пуша с всички без баща ми :P

Ми да по принцип само маика ми знае 4е пафкам от време на време ма не пу6а с нея по единствената при4ина 4е тя не пу6и хаха
    OnLy HoUsE mUsIc BaBy

Голям фен
    Град
    sf
    neeee,ne s mama,s ba6tatko!

xax
    Guest

:)

mi do predi malko pu6ih s mama :PpP

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    dneska pushih s mama,chera s bratoto...ama bashta mi neshto nqma da haresa ideqta.Moje malko da mi se zaradva nepriqtno.Stiga mu infoto,che pusha ne iskam da sum nahalna
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

sLaDkA`1zZr0DkA
    Guest
    Emi kvo lo6o ima az si pu6a s maika mi ve4e dve godini.A za trevata ve4e se primeri i s neq 6tot edin pat q napu6ih HahHahaHaHahAHAHha

Guest
    She pushim s nashte maiko mila....kril sam se po mazetata s priqteli posle se majeme s dafki sekvi pustinqci nosime po 1 kilo parfium s naze begi mani..vie she pushite s vashte....vprochem dobre che se otkazah navreme inache.....boi,striganie....samo che sa mi kazali kvo sakam da praim ama ot teh pari za cigari nema da vida ama prosto ot uvajnie i t.n.She e ebasi gadnoto naprao s bashtikata she si ebeme otnosheniqta....otsekade nishto che i toi pushi ama e nekvo kofti...da si preebavam doverieto..ne ste dobre ama she se opraite.

mnogo rqdko pu6a

Град
    Vraca
    е нали кат пушиш козец така и ткака те разбират по червените очи или се показваш с нешо дори да те е пуснало от 2 часа. Джойнта наркая ти виакт че са знаели и секи път кат се приберете си мсилите че не са разбрали после осъзнавате (ако сте умни) че те са разбрали и ви става гадно ма псоле пак пшите ганджа.... та за пушенето на гднжа пред ваще е нещо много гадно за тех ама не и ново. По-малко ви виакт отколко за цигари (по добре 1 джойнт отколкот 25 фаса ма те не от тая гелдна точка) щот мислят че цигарите по малко зарибяват и могат да ви откажат от тва а и виждат надежда. Ако някой пуши оред техните начи "си изкарва парите сам". Вигнаи тв аим е реплиакта дори да знаят че пушиш не те псуакт пред тех щот им е гадно и ги е яд. А и е кфот тва.
    @ по-гония пост:споко ше почнеш по често :P аз не пуша отдавна-случва ми се смао когат съм неврвен или искам да заговора некой и на следващия ден даже не ми се пуши
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си