.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 80
    геринка
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от helen4ee
    vsi4ki sme bili smotani puber4eta,a z neznam kak moje da im pozvolqva6?? Smisul tova si e tormo za6to si mul4i6??? i kakvo to4no ti kazvat?
    еми говорят за мен постоянно някви глупости и простотии измислят и само искат да ме дразнят съзнавам ама не знам как да ги затапя просто и как ''да не им позволявам'' едно на ръка и че все ме бутат и ми викат махай се ве (...) ти си тъп боклук бла бла ми кво да кажа ве!? охх нз не може ли някъв съвет?!

Град
    София
    trqbav ti samouverenost! Neznam samo ti moje6 da si pomogne6!
    1vo samouverenost budi uverena v sebe si i znai 4e is nai qkata i nikoi ne moje da ti se opune ( ako trqbva se nadui)
    2ro kogato trugnat da te pipat i da te udrqt ili da ti vbzimat ne6tata
    ili im izvii rukata ako trbqva s cqlata zloba koqto se e nasubrala u teb q izle krqkai im psuvai gi razberi im slabite mesta demek tova koeto tq gi obijda primernoo 4e sa devstveni imat pupki debeli sa slabi sa takiva ne6ta!!
    3to kogato te te obijdat im kazvai vzemi mlukni zatvotri si plivalnika"
    izbii cqlata agresiq koqtyo ima6 v sbe si sre6tu tqh!!
    6TE VIDI6 4E 6ti podvicvat opa6ka vseki den

a ti mejdu drugoto kloi kl si?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от IGNGN
    А все пак ще ни кажеш ли каква е причината?
    Задължително има НЯКАКВА причина... колкото и да е неоснователна все с нещо си го заслужила в техните очи (да се разберем... не оправдавам подобно отношение! особено към нежния пол!)
    Защо все търсите причина в жертвите?!? Причината е, че нейния клас са нищожества като моите. Ох, и още нещо - на класовете, на които не се интересувах от тях, рожденни дни, любими цветове и пр. се държаха по-добре, от тези, на които им знам рождените дни. Не е ли странно. Не стига, че им знам кога са родени, ами...

Мега фен Аватара на koalka
    Кажи незабавно на родителите си и се оплачи на директорката.Не трябва да търпоиш подобно отношение.

Guest
    emi da ti kaja v na6iq klas e po4ti su6toto-nekvi mi ti tupanarki i kurvi v bukvalniq smisul se mislqt za bezsmurtni!mnoo se nerva ne nekvi takia!a za problema ti kaji na nqkoi tvoi priqteli ili puk nqkoi po-taka q4ki da vidim dali nqma da te uvajavat sled tva!spox!za vseki problem si ima re6enie!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от IGNGN
    А все пак ще ни кажеш ли каква е причината?
    Задължително има НЯКАКВА причина... колкото и да е неоснователна все с нещо си го заслужила в техните очи (да се разберем... не оправдавам подобно отношение! особено към нежния пол!)
    Защо все търсите причина в жертвите?!? Причината е, че нейния клас са нищожества като моите. Ох, и още нещо - на класовете, на които не се интересувах от тях, рожденни дни, любими цветове и пр. се държаха по-добре, от тези, на които им знам рождените дни. Не е ли странно. Не стига, че им знам кога са родени, ами...
    Все с нещо са се почувствали провокирани
    Дали е че момичето има по-хубава външност, по-хубави и скъпи дрешки и др., по-умна е или пък се държи надменно, има кофти външност абе все нещо ги е провокирало тия типове
    Никой не прави такива неща без абсолютно никаква причина

Супер фен
    Кажи на класната си , а ако ти е неудобно-на родителите си.Те знаят как да се оправят

Супер фен
    welcome in the jungle, my dear
    причината естествено си е в теб, в твоето поведение.. слабохарактерна,срамежлив , учиш повечко, нямаш мн приятели в даскало, не можеш да ги затапиш, немаш смелост да им забиеш един и така ставаш жертвата, върху която всички си избиват комплексите..
    сега недей да почваш "ама аз съм пекана и бла бла" ако беше такава нямаше да имаш такъв проблем..
    дано един ден да успееш да освободиш злоба и да ги пооблъскаш с някой стол.. не се страхувай да откачиш.. да викаш.. да блъскаш.. да риташ.. да храниш.. и кфото се сетиш

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

геринка
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    причината естествено си е в теб, в твоето поведение.. слабохарактерна,срамежлив , учиш повечко, нямаш мн приятели в даскало, не можеш да ги затапиш, немаш смелост да им забиеш един и така ставаш жертвата, върху която всички си избиват комплексите..
    сега недей да почваш "ама аз съм пекана и бла бла" ако беше такава нямаше да имаш такъв проблем..
    дано един ден да успееш да освободиш злоба и да ги пооблъскаш с някой стол.. не се страхувай да откачиш.. да викаш.. да блъскаш.. да риташ.. да храниш.. и кфото се сетиш
    Ами,мила,всъщност далечко си доста от истината. Де да беше така. Просто не искам да унижавам себе си заради тия катили. Не съм нито едно от нещата,които изброи-срамежлива-може би малко,но приятели доста си имам,бих казала даже в излишък( и от по-горните класове,доста батковци и т.н.). Работата е там,че исках всичко да се оправи по нормалния начин,като с хора,но явно няма шанс. И ще действам грубо(може би както се изрази ти по-горе ^^). Жалко,но ще се наложи,а може да взема други мерки,но няма да оставя нещата така. Мерси иначе на всички

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от 4epHo0KaTa_Lady
    Kofti..kaji na vashte ili na direktora.. i spoko ne obrushtai vnimanie na takiva kompleksari.. !!! Uspeh I gore glavata .. !!! :P
    Кво означава не обръщай внимание?! Момичето казва, че я малтретират, ти говориш да не им обръща внимание! На такива хора като не им обръщаш внимание става по-лошо точно щото, както каза ти, са комплексари!
    И така..момиче..тва се случва мн мн мн често с мн мн мн хора! Първо, ако не си го направила, кажи на родителите си! Второ, убеди всичките си приятели, че ти си най-готиното момиче и че трябва да ти помогнат, щото ако наистина си толкова добра приятелка, те ще те оценят и няма да допуснат някой да те мачка! Трето, вдигни гордо глава, прасни по един шамар на всичките, които те закачат и си врътни гъза! Воля и хитрост, това се иска! И мен ме мачкаха ама аз се направих на отворена и сега аз ги мачкам! Успееехх!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от геринка
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    Ами,мила,всъщност далечко си доста от истината. Де да беше така. Просто не искам да унижавам себе си заради тия катили. Не съм нито едно от нещата,които изброи-срамежлива-може би малко,но приятели доста си имам,бих казала даже в излишък( и от по-горните класове,доста батковци и т.н.). Работата е там,че исках всичко да се оправи по нормалния начин,като с хора,но явно няма шанс. И ще действам грубо(може би както се изрази ти по-горе ^^). Жалко,но ще се наложи,а може да взема други мерки,но няма да оставя нещата така. Мерси иначе на всички
    да бе да! с добро не става! щом твърдиш, че не си срамежлива или затворена, то остава само, че си тъпа щом си искала по добрия начин! пък ако наиистина беше толкова готина те нямаше да имат смелост да ти кажат нещо! нямаше дори да се стигне дотук!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Guest
    Аз напоследък съвсем неусетно започнах да ги затапвам:
    Знаете ли момиче и момче от моя клас нагло обсъждаха момиче от нашето даскало:
    Тя: Мале тая с какви детски ботушки е дошла!
    Той: Да, верно!
    Аз: Абе, всеки да си носи каквото си иска, това е свободна държава.

И какво мислите? Млъкнаха и не казаха нищо повече по тази тема. Теса от +неготината" групичка на класа ми. Аз ги срещнах, когато имах като тяхните интереси и бях "неготин". От накъде накъде ще обсъждат чуждите хора, и как се обличат, при условие, че не са им познати?

А, между другото сега съм си същия като от 6 клас! Вече не обръщам внимение на отрепките, наглеците и нищожествата. Защо си хабиш нервите бе момиче?!? Ти, остава да кажеш че и мислиш за тях. Мисли така: "Те са нищо, следователно - пълен игнор. Няма поздрави за тях не ги забелязвай, не ги поглеждай нито в очите, нито другаде." Затапвай ги с това: "Ти така мислиш!", "Това е само твое мнение", "Не ти искам мнението, ясно ли ти е?!?", "Ей, дришльо!", "Ти си нищо, нищожество и не съществуваш".
    Аз забелязах че хората се държат по-добре с мене, когато ги игнорирам и не ми пука за тях. Съжалявам, че на сегашните изобщо им знам рождените дни. Те не заслужават мислите ми.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ами както виждаш с добро не става след като продължават да те унижават и да се гаврат с тебе. Аз на твое място до сега да съм събрала тайфата да ги посплаши малко. Ако не искаш да замесваш приятелите си (които ако са от твойто даскало както казваш, че са от горните класове би трябвало да са видяли или поне подразбрали за какво става реч - тогава защо по дяволите не са направили нищо все още ?! ) ... та ако не искаш да ги замесваш тях кажи на вашите - те 100% нява да остават така нещата, все пак си им дете. През това време ги затапвай-отговаряй им, когато те обидят ги обиждай и ти, просто не им мълчи.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от o.c.
    kaji kade u4i6 i koi klas si i nie 6e se sbereme edna banda maloymnici 6e ideme da gi stupame tiq :twist:
    Идеята ми допада Още по - яко , че е от Варна още една причина да се върна и без тва прекарвам доста време там ..

Guest
    ех миличка и с мен постъпваха така съчувствам ти много знам че екофти.служех едва ли не за шута на класа.имаше едно момиче което ме мразеше не знам защо по късно разбрах че е осиновена и че навярно си злива озлоблението.

Guest
    Можеш да се изместиш в друго училище...Никой човек не заслужава това и това не трябва да продължава!А ако са ти направили нещо физически можеш да ги съдиш.Помни,че лошото рано или късно ще им се върне
    Пожелавам ти успех и главата нагоре!

Голям фен Аватара на thirteen
    Оф, ... децата са най-жестоки !
    А според една от моя клас, ако си дебел и грозен (..недай си Боже и 2-те) си тъп!!!
    Тва са деца пълни с комплекси...
    Нямам такива проблеми, но имаше период в който бях от другата страна и ме е срам чесно казано..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от герника
    Ама те постоянно говорят разни глупости за мен,избухват си псуват ме и се граврят за моя сметка държат се като с нищожество към мен,без да съм го заслужила..ахх как искам да ги вкарам в пътя да разберат,че така с мен не може...исиотчета ;(
    To4no za6toto s tebe moje da se durjat taka zatowa go pravqt!!!

Guest
    Ама те постоянно говорят разни глупости за мен,избухват си псуват ме и се граврят за моя сметка държат се като с нищожество към мен,без да съм го заслужила..ахх как искам да ги вкарам в пътя да разберат,че така с мен не може...исиотчета ;(
    I kak preceni 4e mogat?

причината е, че ти вероятно нищо не правиш... и те са разбрали,че могат да те псуват, удрят и т.н. без да има последствия... ако кажеш примерно на директора ще спрат 100%
    Life sux but just keep smiling

Guest
    I kak preceni 4e mogat?
    еми щом го правят значи могат....и според мен момичето не е направило абс нищо за да им покаже че не могат да се държат така....
    тя си е мълчала явно и си е мислила колко е добра,а те така са почвали да се заяждат и да я "малтретират"още повече!
    дали са комплексари или кво няма значение обаче в един такъв клас децата се заяждат с по-слабите,тези който не им отговарят за нищо...

i az sam ot vn, koe daskalo si ti ?
    lqlqlq

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ми ,когато бях малко дете и мен се опитаха да турмозят и аз им го позволих точно 2 седмици...имаха 2 седмици да се позабавляват...след ,което аз останалата част от 2та срока се забавлявах с тях...
    Не им позволявай да си правят каквото си искат с теб ,ясно!?

Не им обръщай внимание на тия смотаняци.Не мисля че трябва да се чувстваш кофти,защото може би ти си по-умна и интелигентна от тях,а също така те на са на твоето ниво.Върви напред и горе главата.Нали знаеш че умния винаги отстъпва.А в случаи че вече не можеш да изтърпиш говори с класния ти или с директора. Айде мила и Успех

Фен
    Град
    BURGAS

zdr

dati kaja li chesno mojesh dase premestish ot drugiq klas ili da kajesh na vashite i az sum sluchai dame maltretirat no neimse davai na tqx date tormozqt
    skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си