- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Те ме тормозят :( С нищо не съм го заслужила!
еми говорят за мен постоянно някви глупости и простотии измислят и само искат да ме дразнят съзнавам ама не знам как да ги затапя просто и как ''да не им позволявам'' едно на ръка и че все ме бутат и ми викат махай се ве (...) ти си тъп боклук бла бла ми кво да кажа ве!?Първоначално написано от helen4ee
охх нз не може ли някъв съвет?!
trqbav ti samouverenost! Neznam samo ti moje6 da si pomogne6!
1vo samouverenost budi uverena v sebe si i znai 4e is nai qkata i nikoi ne moje da ti se opune ( ako trqbva se nadui)
2ro kogato trugnat da te pipat i da te udrqt ili da ti vbzimat ne6tata
ili im izvii rukata ako trbqva s cqlata zloba koqto se e nasubrala u teb q izle krqkai im psuvai gi razberi im slabite mesta demek tova koeto tq gi obijda primernoo 4e sa devstveni imat pupki debeli sa slabi sa takiva ne6ta!!
3to kogato te te obijdat im kazvai vzemi mlukni zatvotri si plivalnika"
izbii cqlata agresiq koqtyo ima6 v sbe si sre6tu tqh!!
6TE VIDI6 4E 6ti podvicvat opa6ka vseki den
a ti mejdu drugoto kloi kl si?
Защо все търсите причина в жертвите?!? Причината е, че нейния клас са нищожества като моите. Ох, и още нещо - на класовете, на които не се интересувах от тях, рожденни дни, любими цветове и пр. се държаха по-добре, от тези, на които им знам рождените дни. Не е ли странно. Не стига, че им знам кога са родени, ами...Първоначално написано от IGNGN
Кажи незабавно на родителите си и се оплачи на директорката.Не трябва да търпоиш подобно отношение.
emi da ti kaja v na6iq klas e po4ti su6toto-nekvi mi ti tupanarki i kurvi v bukvalniq smisul se mislqt za bezsmurtni!mnoo se nerva ne nekvi takia!a za problema ti kaji na nqkoi tvoi priqteli ili puk nqkoi po-taka q4ki da vidim dali nqma da te uvajavat sled tva!spox!za vseki problem si ima re6enie!
Все с нещо са се почувствали провокираниПървоначално написано от Анонимко
Дали е че момичето има по-хубава външност, по-хубави и скъпи дрешки и др., по-умна е или пък се държи надменно, има кофти външност абе все нещо ги е провокирало тия типове
Никой не прави такива неща без абсолютно никаква причина
Кажи на класната си , а ако ти е неудобно-на родителите си.Те знаят как да се оправят![]()
welcome in the jungle, my dear
причината естествено си е в теб, в твоето поведение.. слабохарактерна,срамежлив , учиш повечко, нямаш мн приятели в даскало, не можеш да ги затапиш, немаш смелост да им забиеш един и така ставаш жертвата, върху която всички си избиват комплексите..
сега недей да почваш "ама аз съм пекана и бла бла" ако беше такава нямаше да имаш такъв проблем..
дано един ден да успееш да освободиш злоба и да ги пооблъскаш с някой стол.. не се страхувай да откачиш.. да викаш.. да блъскаш.. да риташ.. да храниш.. и кфото се сетиш
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Ами,мила,всъщност далечко си доста от истината. Де да беше така. Просто не искам да унижавам себе си заради тия катили. Не съм нито едно от нещата,които изброи-срамежлива-може би малко,но приятели доста си имам,бих казала даже в излишък( и от по-горните класове,доста батковци и т.н.). Работата е там,че исках всичко да се оправи по нормалния начин,като с хора,но явно няма шанс. И ще действам грубо(може би както се изрази ти по-горе ^^). Жалко,но ще се наложи,а може да взема други мерки,но няма да оставя нещата така. Мерси иначе на всичкиПървоначално написано от IlLuSi0nS`
![]()
Кво означава не обръщай внимание?!Първоначално написано от 4epHo0KaTa_Lady
Момичето казва, че я малтретират, ти говориш да не им обръща внимание! На такива хора като не им обръщаш внимание става по-лошо точно щото, както каза ти, са комплексари!
И така..момиче..тва се случва мн мн мн често с мн мн мн хора! Първо, ако не си го направила, кажи на родителите си! Второ, убеди всичките си приятели, че ти си най-готиното момиче и че трябва да ти помогнат, щото ако наистина си толкова добра приятелка, те ще те оценят и няма да допуснат някой да те мачка! Трето, вдигни гордо глава, прасни по един шамар на всичките, които те закачат и си врътни гъза!Воля и хитрост, това се иска! И мен ме мачкаха ама аз се направих на отворена и сега аз ги мачкам!
![]()
Успееехх!
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
да бе да! с добро не става! щом твърдиш, че не си срамежлива или затворена, то остава само, че си тъпа щом си искала по добрия начин! пък ако наиистина беше толкова готина те нямаше да имат смелост да ти кажат нещо! нямаше дори да се стигне дотук!Първоначално написано от геринка
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Аз напоследък съвсем неусетно започнах да ги затапвам:
Знаете ли момиче и момче от моя клас нагло обсъждаха момиче от нашето даскало:
Тя: Мале тая с какви детски ботушки е дошла!
Той: Да, верно!
Аз: Абе, всеки да си носи каквото си иска, това е свободна държава.
И какво мислите? Млъкнаха и не казаха нищо повече по тази тема. Теса от +неготината" групичка на класа ми. Аз ги срещнах, когато имах като тяхните интереси и бях "неготин". От накъде накъде ще обсъждат чуждите хора, и как се обличат, при условие, че не са им познати?
А, между другото сега съм си същия като от 6 клас! Вече не обръщам внимение на отрепките, наглеците и нищожествата. Защо си хабиш нервите бе момиче?!? Ти, остава да кажеш че и мислиш за тях. Мисли така: "Те са нищо, следователно - пълен игнор. Няма поздрави за тях не ги забелязвай, не ги поглеждай нито в очите, нито другаде." Затапвай ги с това: "Ти така мислиш!", "Това е само твое мнение", "Не ти искам мнението, ясно ли ти е?!?", "Ей, дришльо!", "Ти си нищо, нищожество и не съществуваш".
Аз забелязах че хората се държат по-добре с мене, когато ги игнорирам и не ми пука за тях. Съжалявам, че на сегашните изобщо им знам рождените дни. Те не заслужават мислите ми.
Ами както виждаш с добро не става след като продължават да те унижават и да се гаврат с тебе. Аз на твое място до сега да съм събрала тайфата да ги посплаши малко. Ако не искаш да замесваш приятелите си (които ако са от твойто даскало както казваш, че са от горните класове би трябвало да са видяли или поне подразбрали за какво става реч - тогава защо по дяволите не са направили нищо все още ?!) ... та ако не искаш да ги замесваш тях кажи на вашите - те 100% нява да остават така нещата, все пак си им дете. През това време ги затапвай-отговаряй им, когато те обидят ги обиждай и ти, просто не им мълчи.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
ех миличка и с мен постъпваха така съчувствам ти много знам че екофти.служех едва ли не за шута на класа.имаше едно момиче което ме мразеше не знам защо по късно разбрах че е осиновена и че навярно си злива озлоблението.
Можеш да се изместиш в друго училище...Никой човек не заслужава това и това не трябва да продължава!А ако са ти направили нещо физически можеш да ги съдиш.Помни,че лошото рано или късно ще им се върне
Пожелавам ти успех и главата нагоре!
Оф, ... децата са най-жестоки !
А според една от моя клас, ако си дебел и грозен (..недай си Боже и 2-те) си тъп!!!
Тва са деца пълни с комплекси...
Нямам такива проблеми, но имаше период в който бях от другата страна и ме е срам чесно казано..
To4no za6toto s tebe moje da se durjat taka zatowa go pravqt!!!Първоначално написано от герника
![]()
I kak preceni 4e mogat?Първоначално написано от Анонимко
причината е, че ти вероятно нищо не правиш... и те са разбрали,че могат да те псуват, удрят и т.н. без да има последствия... ако кажеш примерно на директора ще спрат 100%![]()
Life sux but just keep smiling
еми щом го правят значи могат....и според мен момичето не е направило абс нищо за да им покаже че не могат да се държат така....Първоначално написано от Анонимко
тя си е мълчала явно и си е мислила колко е добра,а те така са почвали да се заяждат и да я "малтретират"още повече!
дали са комплексари или кво няма значение обаче в един такъв клас децата се заяждат с по-слабите,тези който не им отговарят за нищо...
i az sam ot vn, koe daskalo si ti ?
lqlqlq
Ми ,когато бях малко дете и мен се опитаха да турмозят и аз им го позволих точно 2 седмици...имаха 2 седмици да се позабавляват...след ,което аз останалата част от 2та срока се забавлявах с тях...![]()
Не им позволявай да си правят каквото си искат с теб ,ясно!?![]()
Не им обръщай внимание на тия смотаняци.Не мисля че трябва да се чувстваш кофти,защото може би ти си по-умна и интелигентна от тях,а също така те на са на твоето ниво.Върви напред и горе главата.Нали знаеш че умния винаги отстъпва.А в случаи че вече не можеш да изтърпиш говори с класния ти или с директора. Айде мила и Успех![]()
dati kaja li chesno mojesh dase premestish ot drugiq klas ili da kajesh na vashite i az sum sluchai dame maltretirat no neimse davai na tqx date tormozqt
skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.