.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 80 от общо 80
    Guest
    abe hora vie ludi li ste?gore glavata , kaji na nqkoi vazrasten, premesti se v drug klas drugo daskalo....tva nqma da pomogne mili4ka i za tvoe i za moe sajalenie mi vie hubavo q savetvate obijdai gi sko4i im na boi i t.n. ama tva ne e na4ina kvo zna4enie ima dali e debela ili slaba, grozna ili krasiva, niska ili visoka i tq e 4ovek kakto vs drugi i tq ima pravo na normalen jivot o6te pove4e 4e se namira vav vazras v koqto se formira li4nosta, taka 4e ne e 4estno nqkvi duhliuvci da i sasipvat jivota nz dali pri4inata e v teb ili v tqh no kato po4nat da te obijdat ne se obra6tai vse edno govorqt na drug pravi se 4e ne gi 4uva6....predoprejdavam te oba4e super trudno e no na tqh 6te im omrazne i sam po4ti 100% sig 4e do mesec ne6tata 6te se pouspokoqt....misli si 4e ne sa ti na nivoto, 4e si po dobra ot tqh, nadui se ako trqbva, kogato te popitat ne6to se pravi 4e ne gi 4uva6 i vijda6 .....ot sarce ti jelaq uspeh

Guest
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    welcome in the jungle, my dear
    причината естествено си е в теб, в твоето поведение.. слабохарактерна,срамежлив , учиш повечко, нямаш мн приятели в даскало, не можеш да ги затапиш, немаш смелост да им забиеш един и така ставаш жертвата, върху която всички си избиват комплексите..
    сега недей да почваш "ама аз съм пекана и бла бла" ако беше такава нямаше да имаш такъв проблем..
    дано един ден да успееш да освободиш злоба и да ги пооблъскаш с някой стол.. не се страхувай да откачиш.. да викаш.. да блъскаш.. да риташ.. да храниш.. и кфото се сетиш
    Е те тва ми е единствения шибан проблем... Не съм злобен... Много трудно се изнервям/ядосвам.

по темата :
    И аз бях така в старото ми даскало... имах 4 момчета съученици които си ме биеха обаче по едно време се бях из нервил доста и онея като ми скочиха трима легнаха на земята.. ритах блъсках.. удрях.. бой ту горе ту долу и ще се научат.. имах още съученици които ме биеха те скочиха да ме разтървават (то аз сякаш бях болен от бяс него момент ) ... туй м ие най големия и най любимия спомен .. как ги смазах тримца на бързо

както и да е стига съм се хвалил (омг) .. след като имаш доста познати батковци извикай ги и след даскало нека те ги посрещнат.една съученичка от випуска имаше същите съученици като мойте(по държание..) обаче извиак некви нейни приятели ли роднини ли и аз незнам и от тогава онея като вървят се оглеждат

Guest
    Аз съм последния гост който е писал..

Предлагам във всеки град да се съберем добри хора(защитници на тея дето секи ден го ядът) и всеки който му тря помощ да му помагаме.
    Пример: Геринка каа елате в руското училище втора смяна съм свършваме часовете в 18:30 и се събираме там 10 човека... тя ни показва кой е и показваме на лапенцата кой кого ще бие(пропуснах да отбележа че ни трябват метални бухалки и т,н,

Град
    София
    Пфффффф я земи да ги нахраниш ко им се оставяш да те мачкат мачкаи ти бее !!!!! Сабери фр-тата си нали каза че имаш в излишък хванете им сложете един хубав бои да се свестят абе незнам ама в моя клас има задръстеняци ама никои не ги закача явно в твоя клас са се събрали само комплексари ужас такива на почивки да ги биеш Ся да не кажеш ама аз искам по добрия начин с това доказваш че си затворена абе ддз

Guest
    Ако тръгнеш да отмъщаваш падаш на нивото на този, който те е е наранил, затова, прекратяване на всякакви взаимоотношения и пълен игнор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си