.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Искам съвет от вас, приятели!

Здравейте!Казвам се Страхил Цанев и съм от Бобовдол.Искам да ви споделя едно мое притеснение.Преди 1 година моят комшия с инициали Б.Х. ми каза, че иска да прави секс с мен.Аз естествено му се изсмях и му казах да си гледа работата.Един месец след това обаче на 1 купон се напихме много здраво и като се прибирахме той ми предложи да отидем до тях и да правим секс и аз като на шега (пък и бях пиян) приех.Отидохме и се съблякохме и само като му видях оная работа се развълнувах - огромна е ! Сигурно има 30 санта ! Като ми го вкара ме заболя доста, но след няколко вкарвания и изкарвания ми стана хубаво.Много голям хуй има и много хубаво ебе.И искам да ви кажа, че след тази случка (11 месеца вече) почти всяка седмица правим секс.Аз не мисля, че съм гей, защото си имам приятелка, казва се Хрисана (много е красива и я обичам!), с която правя секс горе-долу през ден.Освен това правя секс с още няколко момичета, на които имената няма да спомена.Просто мисля, че това с Б.Х. е нещо като експеримент и това е.Но, вярвайте ми, страхотно ебе с този огромен чеп!
    Тревогата ми е следната : споделих това нещо единствено с най-добрия си приятел Б., който още като го чу и ми каза : "Изчезвай ве, педал скапан, маааааайка ти да еба!". И оттогава не съм го виждал, а много държа на него.Така че моля ви, приятели, кажете ми какво да правя!!!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    оди при 30сантовия,той ще те успокои
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Фен
    Град
    преместих се
    Темата е ебавка според мене.
    Пък ако не е...

Oh, Why did you leave me?It wasn`t meant to be.It`s over...Oh, I hope you`re happy..You were the one for me.I`ll love you to the end of time

i spored men e ebavka,no ako ne e...kak moje da si takuv(nqma da spomenavam)da se e*e6 s myj,s gadjeto ti i s o6te momi4eta ebati ujasa
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    Село.София
    И аз мисля чее ебавка но ако нее бих ти казaл че още незнаеш какво искаш да си момче или момиче... и 30 см ... не ми се вярва никак даже...

Град
    Zlatograd
    бе тва е пална ебавка.поредната латино хасиенда измислена от един "велик" ум

Guest
    ti si edin pedal s pedal i o6te ne si go razbral na toq pedal suseda ti s 30-santoviq reklama li mu pravi6 dano da ti izvadi hastara otvutre navun

т. 11 от Правилника!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си