- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- МИС И МИСТЪР ТИЙН [гласуване]
Темата е тъпа !!!!!! Не можеш ли фешанке да се сетиш че има и други момичета /по хубави от теб/ които искат да се кандидатират ???![]()
E те са се кандидатирали. Какъв е проблемът?Първоначално написано от evil lady in black
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Може би се ядосва,че тя не е кандидатиранаПървоначално написано от Мo6nо
![]()
То всеки може да се кандидатира.Само да прати снимка.
бан по ип и профил
мхм и кой определя мис и мистър ?
прочети темата.съфорумците!Първоначално написано от evil lady in black
2 т. от правилника. Бан на профил
Първоначално написано от evil lady in black
В темата пише.Това,че ти не си я прочела даже мен не ме бъркаХората които са искали са участвали..така ,че ... не виждам проблем.
Не ме харесваш-ясно ми е .Що продъължаваш се заяждаш![]()
![]()
искам и аз да участвам! [-o<
Закъсня.Първоначално написано от SeXyTo_f
![]()
бан по ип и профил
що? нищо не пречи да ме добавиПървоначално написано от Мo6nо
![]()
ми..да права си.. ^ и на мене мн други ми харесват но ги няма....не слагай само тея дето са ти на тебе симпатични... офф ко да говоря...българска му раута...Първоначално написано от evil lady in black
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
ама тя не слага който тя си иска, а който се запише....Първоначално написано от peps_from_mars
![]()
хах..как стаа тоя трик.....молбичка,автобиогра фийка....м? не че ме интересува..ама аз да си питам..![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
/ широчина/.
аз гласувам за Ice_queen и бръмзето \/
ами с лично съобщение и пращаш снимка....
Нямаш никакъв шанс вече. Много хора, които биха искали примерно да гласуват за теб вече са гласували, а и няма смисъл да чуеш колко си красива от няколко дето са си били чикии докато са ти гледали и са си писали постта.Първоначално написано от SeXyTo_f
бан по ип и профил
оф остъй остъй...не ми се чопли поече но пак ше каа... "хуафа раота,ама българска"Първоначално написано от SeXyTo_f
![]()
![]()
![]()
\
/ \
/ \
/
Admin-Coki:
/ широчина/.
хаххаха, е ти пропекали с чикиите..............Първоначално написано от Мo6nо
![]()
запиши се с ЛСПървоначално написано от SeXyTo_f
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
/ широчина/.
записах се... ама няма внимание....Първоначално написано от peps_from_mars
![]()
![]()
![]()
Не съм прекалил. Самият аз съм го правил, а аз изобщо не съм някакъв извратеняк и гарантирам ти, че повечето от момчетата дето ги казват колко си красива го казват с цел да покажеш още снимки.Първоначално написано от SeXyTo_f
бан по ип и профил
хаха, ти си луд.... айде стига толкова сме флудили....Първоначално написано от Мo6nо
![]()
Да аз съм.
Не всъщност ти давам съвет да не почваш да се въвличаш във филма, в к ойто се въвличат много момичета. Даже ся се сещам за едно момиче, което в началато пускаше нормални снимки, но всички чикиджии и казваха колко е хубава и тя им вярваше и пускаше все по-голи и по-голи снимки. Доста момичета и казват, че е курва, но тя го възприема като завист (а то си е завист де) и продължава така. Не искам да се въвличаш в подобни филми.
бан по ип и профил
не съм лека жена.....Първоначално написано от Мo6nо
и не обичам да показвам тялото си....
![]()
http://img19.imageshack.us/img19/4710/49425184iw2.jpg
Nedovolnata-sega radvash li se??