- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- МИС И МИСТЪР ТИЙН [гласуване]
Аз ти давам съвет. Не те задължавам да го изпълняваш, така или иначе теб не може да те запишат толкова късно, въпреки че този конкурс...
аз не говорих даже за тоя скапан конкурс.
А и като 10 човека във форума ти кажат колко си красива, ти не ставаш по-красива. Личното ми виждане е, че няма смисъл да си постваш снимки както и повечето хора.
Ся не ме гледай, че съм си сложил снимка тук. Никой няма да си бие чикии на моя снимка.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
psycho_girl
От мъжка хубост не разбирам, затова няма да гласувам. Нищо, че е задължително, не знам по какви причини. И без това конкурса си е пародия...
rosskata i gangsta zone (da vi kaja 4estno kandidatite hi4 ne mi haresvat ima i simpatqgi ama 4ak miss i mistur tctctc ima i po hubavi vuv foruma)
За мис - Whisskas
За мистър няма да гласувам =]
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
дамм Whisskas и p4elata_brumze :P
мен що ме няма бее![]()
хахахха
![]()
f@nt@zi@
Оф като сте се заели да правите нещо,го правете кат свят!!!!!!!!!!
Първо трябваше да се определят всички кандидати и след това всеки да пусне по 1 мнение със своя глас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Басипроситенеорганизирани хора!!!!!
p4elata_brumze и Ice_Queen
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
rosskata i King of Kings
Gandgsta_zone![]()
Опс тва бях аз.
Gangsta_zone![]()
Не мога да разбера какво ревете и критикувате момичето и темата и?Имаше тема в която се говореше за конкурса, търкаляше се въпросната тема 1-2седмици или незнам колко. Беше казано ясно който иска да си изпрати снимка на ЛС. След което темата с конкурса замря и мерках се съфорумците се бунтуват да има конкурс и момичето направи с наличните снимки.
А сега всички разбрали, недоразбрали и се карате. Естествено, че не го е направила професионално, повечето не бихме го направили перфектно, ако бяхме организатори.
napalno sam saglasen s malka_sladuranka
posledno vreme osven whine i spam drugo ne sam videl v tazi tema
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
свиквайПървоначално написано от n1ght_shadow
![]()
Аз се изнервих единствено на това, че започна конкурса и след има няма 2 дни сложиха нови кандидати. Т.е аз вече съм гласувала за един от наличните, а след известно време слагат друг, който да кажем, че ми е харесвал повече, но когато съм гласувала го е нямало в списъка... Това е тъпото в цялата работа. Трябваше първо да се даден някакъв срок за записване, да се видят кандидатите, да се определят правилата (не както в началото с точки, а после без) и чак тогава да започне конкурса... Защото в момента всичко това е една пълна пародия!!!Първоначално написано от malka_sladuranka
Ами имаше, зашисването доколкото забелязах течеше достатъчно време, ама кандидатите си "питАха ушите". След като е започнал конкурса явно са имали желание да се запишат и явно са се го направили при това условие - че конкурса е започнал. Ако ще 1година време за записване да имаше, винаги ще се намери някой неразбрал, който да иска да се запише по-късно.
CooL^GirL^^^, ти защо не си промениш поста в който си гласувала и не дадеш гласа си за новодобавения си фаворит.![]()
И с тоя спам в темата най-много момичето после да не преброи правилно гласовете и после пак тя да ви е виновна.![]()
Първоначално написано от malka_sladuranka
Съгласна съм. Затова трябваше да се определят кандидатите и да не се добавят други след като е започнал конкурса.
Спирам с флууда по темата...
Е то това е най-важното в един конкурс за красота... да има скандали.Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Добре вие осъзнавате ли ,че с всяка тема тоя форум става все по зле и по злее ......кви са тия гласове кво е тва чудо нищо не е направено като хората само некъв мо6о се дърви на ляво на дясно с тъпите си коментари.....
![]()
4AL+302 ->2AL203+3350,2
Първоначално написано от nadq_f
тебе какво те "боли" ?![]()
сичко е мафия![]()
От вчера във форума...ииии вече критикува. Ами като не ти харесва намери си друг бе, който да не е зле... И кое ти дава право да критикуваш и да спамиш в темата? Коментарите на Мошу и на Гошу може да са тъпи, ама твоите са със светлинни години по-тъпи.Първоначално написано от nadq_f
![]()
Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
за мис -> psycho_girl.
за мистър: n1ght_shadow
I am what I am !!!
аз понеже съм материалистка (кахаха) и държа да зная дали няма да има някаква предизборна кампания,кебапчета,туий-онуй![]()
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower