.
Затворена тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 202
    Аз ти давам съвет. Не те задължавам да го изпълняваш, така или иначе теб не може да те запишат толкова късно, въпреки че този конкурс...
    аз не говорих даже за тоя скапан конкурс.

А и като 10 човека във форума ти кажат колко си красива, ти не ставаш по-красива. Личното ми виждане е, че няма смисъл да си постваш снимки както и повечето хора.

Ся не ме гледай, че съм си сложил снимка тук. Никой няма да си бие чикии на моя снимка.
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    psycho_girl

От мъжка хубост не разбирам, затова няма да гласувам. Нищо, че е задължително, не знам по какви причини. И без това конкурса си е пародия...

Град
    kazanluk
    rosskata i gangsta zone (da vi kaja 4estno kandidatite hi4 ne mi haresvat ima i simpatqgi ama 4ak miss i mistur tctctc ima i po hubavi vuv foruma)

Повече от фен Аватара на молец
    Град
    изядох го :F
    За мис - Whisskas
    За мистър няма да гласувам =]
    [23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
    [23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    дамм Whisskas и p4elata_brumze :P

мен що ме няма бее хахахха
    f@nt@zi@

Супер фен
    Оф като сте се заели да правите нещо,го правете кат свят!!!!!!!!!!
    Първо трябваше да се определят всички кандидати и след това всеки да пусне по 1 мнение със своя глас
    Басипроситенеорганизирани хора!!!!!

p4elata_brumze и Ice_Queen
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен
    rosskata i King of Kings

Guest
    Gandgsta_zone

Град
    Na lynata:P
    Опс тва бях аз.
    Gangsta_zone

DqVolChe_Ot_RaQ 1000 точки

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Не мога да разбера какво ревете и критикувате момичето и темата и? Имаше тема в която се говореше за конкурса, търкаляше се въпросната тема 1-2седмици или незнам колко. Беше казано ясно който иска да си изпрати снимка на ЛС. След което темата с конкурса замря и мерках се съфорумците се бунтуват да има конкурс и момичето направи с наличните снимки. А сега всички разбрали, недоразбрали и се карате. Естествено, че не го е направила професионално, повечето не бихме го направили перфектно, ако бяхме организатори.

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    napalno sam saglasen s malka_sladuranka
    posledno vreme osven whine i spam drugo ne sam videl v tazi tema
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от n1ght_shadow
    napalno sam saglasen s malka_sladuranka
    posledno vreme osven whine i spam drugo ne sam videl v tazi tema
    свиквай

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Не мога да разбера какво ревете и критикувате момичето и темата и? Имаше тема в която се говореше за конкурса, търкаляше се въпросната тема 1-2седмици или незнам колко. Беше казано ясно който иска да си изпрати снимка на ЛС. След което темата с конкурса замря и мерках се съфорумците се бунтуват да има конкурс и момичето направи с наличните снимки. А сега всички разбрали, недоразбрали и се карате. Естествено, че не го е направила професионално, повечето не бихме го направили перфектно, ако бяхме организатори.
    Аз се изнервих единствено на това, че започна конкурса и след има няма 2 дни сложиха нови кандидати. Т.е аз вече съм гласувала за един от наличните, а след известно време слагат друг, който да кажем, че ми е харесвал повече, но когато съм гласувала го е нямало в списъка... Това е тъпото в цялата работа. Трябваше първо да се даден някакъв срок за записване, да се видят кандидатите, да се определят правилата (не както в началото с точки, а после без) и чак тогава да започне конкурса... Защото в момента всичко това е една пълна пародия!!!

Град
    София
    Ами имаше, зашисването доколкото забелязах течеше достатъчно време, ама кандидатите си "питАха ушите". След като е започнал конкурса явно са имали желание да се запишат и явно са се го направили при това условие - че конкурса е започнал. Ако ще 1година време за записване да имаше, винаги ще се намери някой неразбрал, който да иска да се запише по-късно.
    CooL^GirL^^^, ти защо не си промениш поста в който си гласувала и не дадеш гласа си за новодобавения си фаворит.

И с тоя спам в темата най-много момичето после да не преброи правилно гласовете и после пак тя да ви е виновна.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Ако ще 1година време за записване да имаше, винаги ще се намери някой неразбрал, който да иска да се запише по-късно.

Съгласна съм. Затова трябваше да се определят кандидатите и да не се добавят други след като е започнал конкурса.

Спирам с флууда по темата...

И с тоя спам в темата най-много момичето после да не преброи правилно гласовете и после пак тя да ви е виновна.
    Е то това е най-важното в един конкурс за красота... да има скандали.
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Град
    qmbol
    Добре вие осъзнавате ли ,че с всяка тема тоя форум става все по зле и по злее ......кви са тия гласове кво е тва чудо нищо не е направено като хората само некъв мо6о се дърви на ляво на дясно с тъпите си коментари .....
    4AL+302 ->2AL203+3350,2

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от nadq_f
    Добре вие осъзнавате ли ,че с всяка тема тоя форум става все по зле и по злее ......кви са тия гласове кво е тва чудо нищо не е направено като хората само некъв мо6о се дърви на ляво на дясно с тъпите си коментари .....

тебе какво те "боли" ?

Супер фен
    Град
    Мбабане
    сичко е мафия

Град
    София
    От вчера във форума...ииии вече критикува. Ами като не ти харесва намери си друг бе, който да не е зле... И кое ти дава право да критикуваш и да спамиш в темата? Коментарите на Мошу и на Гошу може да са тъпи, ама твоите са със светлинни години по-тъпи.

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    От вчера във форума...ииии вече критикува. Ами като не ти харесва намери си друг бе, който да не е зле... И кое ти дава право да критикуваш и да спамиш в темата? Коментарите на Мошу и на Гошу може да са тъпи, ама твоите са със светлинни години по-тъпи.
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Град
    На Баскетболното игрище!
    за мис -> psycho_girl.

за мистър: n1ght_shadow
    I am what I am !!!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    аз понеже съм материалистка (кахаха) и държа да зная дали няма да има някаква предизборна кампания,кебапчета,туий-онуй
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си