.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71

Мисля да избягам от вкъщи

Та да ви разкажа нещо ...
    На 16 години съм.
    Мисля в петък да избягам от нас.. защото майка ми казва че от мен нищо не ставало.
    Имал съм само двойки, майка ми постоянно ме критикува че съм бил мързелив че съм разхвърлял стаята си не съм подреждал .
    та мисля петък да бягам от къщо на село . ще приспа 2-3 вечери , ще взема 20-30 лв. и в понеделник ще се прибера . ще оставя на бюрото си бележка че съм там където никога няма да се сетят (защото аз по принцип мразя да ходя на село) и ще си взема mp3 плейъра си . ГСМ-а си .. и пижамите си . То в къщата на село няма никой и мисля в понеделник да се прибера .
    А кажете ми дали да бягам ли от вкъщи ?
    Искам да направя това за да им е урок на наще че да видят че без мен не могат.

Редактирано от ЦвЕтИт0-темата е стара.Щом се проявява интерес към,нея и по-скоро към това,какво се е случило с автора,използвайте ЛС.

po dobre nedei..shte stane po losho i moje zdravo da gi uplashish
    обичкам си наскоОо!!

MyLiVeStYlE
    Guest
    dam bratle nedei da bqgash moje maikati i sstane ne6to ot pritesnenie
    puk i posle 6e zagazai6
    i mene nashte mw kritikuvat za su6tite ne6ta kfi i tebe tfa e normalno spox

Супер фен Аватара на maybelline
    Най-много после да те накажат и отношенията ви да се влошат.Но ако търсиш кураж да избягаш (във форума например) значи го нямаш.Ти сам си решаваш дали да бягаш.Според мен е глупаво и детинско,но както си решиш.

Bqgai dokato moje6 .edin priqtel taka izbqga i kato se varna maika mu go razceluva i mu dadoha kup pari
    \/

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    Цитирай Първоначално написано от The Shooter
    Bqgai dokato moje6 .edin priqtel taka izbqga i kato se varna maika mu go razceluva i mu dadoha kup pari
    \/
    Да да и за кво му ги дали, за да има да избяга следващия път със самолет

А към автора на темата- според мен няма да постигнеш нищо с бягство. Ако ти е само за тръпката...щом си решил направи го
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Чесно казано,идеята на мен ми допада!Това ще бъде просто за урок!Но внимавай все пак...

ако не е сериозно те съветвам да не бягаш,че може да стане по зле.А пък ао е мн сериозно...може но за малко...но ти си решаваш
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

Защо просто не поговориш с майка си.Кажи и как се чувстваш и така нататък.... недей да и държиш тон, а най спокойно я попитай,ако това не помогне не че е много хубаво решението ти,но може би ще е добре да я накараш няколко дена да мисли за тебе и разговора ви ...
    - Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера

...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...

Спокойно, не е дошъл краят на Света...
    Всеки има трудни дни или в моя случай- месеци, но съм спокойна и зная, че всичко ще се оправи...
    При теб също всичко ще е О`к след известно време, не бива да прибягваш до такива решения, защото някой ден ако избягаш ще съжаляваш много за това...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Град
    Там, където е сърцето...
    Не смятам че бягството е най-добрия вариант. Не е ли по-добре просто да поговориш с майка си? Да и обясниш и така!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Re: Мисля да избягам от вкъщи

Цитирай Първоначално написано от nikic
    Та да ви разкажа нещо ...
    На 16 години съм.
    Мисля в петък да избягам от нас.. защото майка ми казва че от мен нищо не ставало.
    Имал съм само двойки, майка ми постоянно ме критикува че съм бил мързелив че съм разхвърлял стаята си не съм подреждал .
    та мисля петък да бягам от къщо на село . ще приспа 2-3 вечери , ще взема 20-30 лв. и в понеделник ще се прибера . ще оставя на бюрото си бележка че съм там където никога няма да се сетят (защото аз по принцип мразя да ходя на село) и ще си взема mp3 плейъра си . ГСМ-а си .. и пижамите си . То в къщата на село няма никой и мисля в понеделник да се прибера .
    А кажете ми дали да бягам ли от вкъщи ?
    Искам да направя това за да им е урок на наще че да видят че без мен не могат.
    Бегай бе,кой те спира
    Да не вземат те да ти дадат урок и да не те потърсят изобщо

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: Мисля да избягам от вкъщи

Цитирай Първоначално написано от nikic
    защото майка ми казва че от мен нищо не ставало.
    А замислял ли си се, че майка ти може би е права?!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на Qnchety
    \/
    Дали и аз да не зема да избягам от нас !!!

Супер фен
    Nqma smisyl i az sym se opitvala da bqgam i naistina mnogo pyti mi se e iskalo,no kato se zamislq nqma smsial.Stigala sam do tam veche da si sybera bagaja i da resha kyde otivam i tochno kogato trygvam - se otkazvam.nqma smisyl da go pravish.Taka samo moje da uplashish roditelite si i vseesh panika sred blizkite ti.Ne pravi gluposti .. nqma smisyl .. po dobre sedni i pogovori s tqh kato golqm chovek,ne si nqkoe malko dete ..
    Обичам те <3 !!!

\/
    Pi4 zavisi si ot roditelite....tfa moje samo da gi dovbesi!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    И аз съм го мислила много пъти...(като бях 4-5 клас) шегувам се
    мълчи си и това е.... не й обръщай внимание какви ги говори....

избягай с основателна причина,тва твойто е само капризи

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Едва ли ще постигнеш нещо, но да ти споделя и моите са същите и немога да ги понасям
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Nedei da bqgash,zashtoto polojenieto shte se vloshi i nishto nqma da postignesh.Nai-malko da si izprosish nqkoe nakazanie...Sled kato ti kazva 4e ot teb nishtone stavalo i dokaji 4e ne e prava
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Бургас
    абе драсвал съм от къщи дори и да изчезнеш още на същия ден ще се върнеш 1000% съм убеден. 1 ден няма да издържиш сам особено на тая възраст. предпожение, че знаеш че можеш да се върнеш у вас без никакви проблеми... разбирам да си изгонен ама то...не си струва риска.

Ако искаш мир, готви се за война!

sweeet_escape_fff
    Guest
    Бягството като цяло под каквито и да е форми не може да бъде решение на каквити и да е проблеми.Така че наистина поговори с майка ти и спокойно и сподели своити собсвени възгледи и мнение.Едва ли ако се чупиш от вкъщи нещата ще се оправят.Така че по-добре обмисли много добре какво губиш и какво печелиш от подобен вид действия.Според мен минусите са много повече за сметка на плюсовете.Постаряй се да не взимеш импулсивни а добре премислени решения щото по някой път човек съжалявя айде късмет.

Голям фен
    Град
    Варна
    Ти добре ли си да тръгнеш от вас да бягаш чак до селото

Голям фен
    да избягаш ... нем .. така ще покажеш слабост по-добре говори с вашите но не го прави .. ще ги изплашиш до смърт пък и когато се върнеш те ще живеят със страх да не направиш някоя по-голяма беля.. и това не е гаранция че нещата между вас ще вървят по-добре..бягството не е решение според мен .. говори с тях

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от die_die_my_darling_
    избягай с основателна причина,тва твойто е само капризи
    Мда и аз така мисля! И мен маика ми ме критикува обаче не ми пука

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си