- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- * различни в неговите очи?
ЗдравейтеПовечето от нас си имат сериозни приятели.. Споделете какво правите за да сте винаги различни и привлекателни в неговите очи. Аз принципно винаги се правя почти по един и същи начин и забелязвам, че вече до такава степен ме е свикнал че дори забелязва когато не съм си сложила балсам за устни..
![]()
Споделете вашите опити и как да задържим неговото внимание..
![]()
.. sъbиrаsh целиiя ми swяtт .. w sеbе sи .. [] ..
Ако ще му задържаш вниманието само с грим...![]()
нямам думи
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
промени прическа/начин на обличане.
__________________________________________________ _____________________
http://www.impulse.bg/invite/set-invitation/uid/8586010 ОТВОРЕТЕ ТОВА,PLEASE!![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Ъ?Боли го него фара как съм се направила.Но аз сама не мога да се търпя еднаква и понеже съм си вечната,сериозна и сигурна любов обичам да сменям цвят на коса,тип дрехи и да се зарибявам по нови неща...така ще се обичам вечно.
Ами той моя годеник винаги забелязва всяка промяна в мен колкото и малка да е. Старая се да правя нови комбинации с дрехите си (когато нямам парички за нови), гримирам се в различни цветове... С косата си рядко правя нещо но пък си рисувам разни неща по ноктите и той винаги ми прави комплименти и казва че му хааресва че винаги декорациите са различни... Често си купувам бельо и разни нощнички и не му казвам така че той сам да види и да се изненадаПо принцип не се замислям много как да го впечатля с външния си вид и как да съм различна то си става от само себе си.
Който ме харесва, ще ме харесва всякаква. Защо трябва да се доказвам пред някога със грим постоянно, с прически и т.н. Естествено, че се стремя да изглеждам добре, да не съм като клошарка. Но такива сега специални работи, айде айде.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
при мене няма такъв проблем ... аз винаги съм различна дали било то с прическа или дреха .. но не е нарочно просто всеки е различен ...
[quote="nIkEnCeTy_bE"] Който ме харесва, ще ме харесва всякаква. Защо трябва да се доказвам пред някога със грим постоянно, с прически и т.н. Естествено, че се стремя да изглеждам добре, да не съм като клошарка. Но такива сега специални работи, айде айде.[/quot
+1 И аз съм така
Пфффффф, както си ходя вкъщи, така излизам и с него... Саа, като се ожениме, не искам да стават изненади ;д;дЕстествено, много си зависи къде ще ходим, де. Па вниманието как да му задържишш...
Ми не знам, ма не мисля, че с външен вид може да го задържиш ;д
еlsy![]()
Нищо не може да го накара да млъкне освен аз в малка черна рокля или къса пола с големите токове.
П.П.Няма смисъл да споменавам, че дълбокото деколте е задължително.
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
въпроса може би е нетактичен ама ми е интересно как ти предложиПървоначално написано от slun4ice
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
На него не му трябва да съм особено различна.Първоначално написано от UsmiWchiCa
![]()
Мъж - обича да вижда цици и крака, моя харесва и държи и на косата. Ако има дори и малко деколте и пола е особено щастлив.![]()
Харесва и по-дълги нокти, но не такива като мотовили.
Иначе си ме е гледал и несресана рано сутрин, с очи като на китайче и не е емигрирал.![]()
Das Feuer liebt mich
С това не мога да се съглася напълно. Смятам, че по този начин мислят момичетата, които някой ден като се омъжат, ще започнат да се разхождат из къщи рошави и раздърпани. Вярно, че външният вид не е най-важен, но я се замисли - на теб не ти ли се иска гаджето ти да иглежда добре и да се облича най-малкото нормално?Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
А по темата - приятелят ми не забелязва малките промени, но заблязва като съм се "наточила"Аз по принцип не се гримирам (най-много спирала и молив) и се забелязва като се нацапотам повече
![]()
Ами аз както си се гримирам,правя прическа и т.н. по принцип,така излизам и с него. Тва не е толкова важно.
Както някой каза преди мен-да не стават изненади ако се оженим![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
той моя толкова забелязва чее... думи нямам то и аз не се контя много де най-много спирала и молив да си сложа и много рядко ходя без никакъв грим но се случва не мога да отрека![]()
По ме харесва леко гримирана, отколкото без грим или с тежък грим. В началото по се стараех да му се харесам. Сега гледам да се обличам и глася удобно. Освен ако няма да излизаме някъде. За близо 6 години ме е виждал всякак - и нагласена за бал, и копаеща двора на вилата, че няма как да го впечатля или изненадам. Бельо ми купува той, за да го нося пред него, а аз си купувам това, което ми е удобно за носене. Пролетта и лятото съм по-така облечена, ама зимата не можеш ме видиш да сваля пуловера. А и забелязвам тенденцията, че колкото съм по-неглиже, толкова повече му харесвам.
+1Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
По тази логика сутрин трябва да ставам в 4, да се гримирам, топирам, лакирам и не знам какво още, защото, като дойде време да го събудя за работа в 7, видиш ли не трябва да съм раздърпана и рошава. За 4 години връзка определено не мога да кажа, че съм го привличала и задържала до мен с грим и прически.Първоначално написано от Sissy90
Както казваше един от учителите ми по литература- Умният чете между редовете, а посредственият гледа опаковката.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Никой не казва, че трябва да ходим като клошарки. Разбира се, че е добре в определени ситуации да се тунинговаме, но трябва той да знае как изглеждаме без грим (да не вземе някоя сутрин да се стресне и пукне). Не бива да се показваме и в другата крайност - само с ролки на главата, зелена маска на лицето и пеньоар. Трябва да има баланс - да сме добре изглеждащи без да сме накипрени. Не виждам как ако живеете заедно, 16 часа на ден сте заедно и поддържате домакинство, може винаги и двамата да сте с безупречен вид. А иначе той няма да ме обича повече, ако се облека като магистрална фея или по-малко ако бъша с парцала праха. Ако това беше критерий.....
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#7117399Първоначално написано от galu6a
![]()