- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-честите грешки на мъжете в леглото
Мисля че тази статия ще бъде интересна на нежния пол.
Вече ти обяснихме една част от най-разпространените грешките на мъжете в леглото. Сега идва ред и на втората част, след която ще сме абсолютно спокойни за теб, че няма да се изложиш, а ще покоряваш... сърца.
Бързаш
Колкото по-бавно, толкова по-добре. И на двама ви ще е по-забавно. Изключение от това правило са моментите, в които наистина нямате време. Тогава бързането повишава адреналина. И удоволствието.
Питаш я дали е свършила
Би трябвало ти сам да разбереш, нали. Ако не можеш да прецениш, приеми, че не е и продължи към целта.
Насочваш главата й надолу
Жените мразят това движение. По-лошо е само да я хванете за косата и да я задърпате към спалнята като в Каменната ера. Ако тя е от жените, които обичат оралната любов, няма да ти остави много време да се чудиш как да й подскажеш какво ти се иска. Не прилагай никога силови методи.
Снимаш я
Нейната първа мисъл ще бъде "На кого ще ги показва тези снимки". В случай, че и двамата решите да се разнообразите като си направите снимки, това е друга тема.
Хапеш я
Лекото всмукване на от двете страни на врата или по корема е страшно възбуждащо, но не и когато оставяш синини. На всичкото отгоре тези малки ранички могат да се възпалят и да инфектират. Освен това на никой не му се иска да ходи по принуда с яка до брадичката.
Задушаваш я
Никога не забравяй, че жените са два пъти по-леки от мъжете. Ако се отпуснеш върху нея с цялата си тежест, тя просто ще спре да диша.
Говориш мръсотии
И тук, както и с хапенето на зърната, трябва да я оставиш тя да ти подскаже какво й се иска. Ако тя се отпусне да говори, говори и ти. Ако не, по-добре замълчи.
Благодариш й
Да благодариш на жена след секс е знак за абсолютно отчаяние и липса на каквито и да е забавления в последните няколко месеца. Ще я накараш да се почувства така, сякаш е направила благотворително дело.
В конкретния случай това изключително неприятно чувство и тя едва ли ще ти се обади повече.
mn dobri !!! osobeno tova s glavata nqma ni6to po gadno ot tova da ti naso4vat glavata
NE GO PRAVETE
Старая се поне аз да не го правя.
последното важи ли за жени, защото аз след хубав секс си благодаря.
От статията до колкото аз разбрах когато я четах последно се отнася за нас момчетата(мъже)Първоначално написано от krem4et0
Не всичко казано е вярно. Много жени харесват по-груб секс. И пич научи се да пишеш![]()
2т. забрана за ползване на профил
От тия 5-6 неща, 3-4 ги правя и пак съм си с нея..
![]()
За мен най-честа грешка е да не знаят как да ме съблекат качествено.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ХАхаа, защо бе скица, бум бум и са долу ?Първоначално написано от bungle
Или сама си ги сваляш, дека е проблема![]()
Ооооо, аз обичам да ме глезят.
Да ме събличат. Да ме целуват. Ех..![]()
аз обичам по време на френска да си играе с косата ми и в по-редки случаи да ми държи главата,но не да я натиска или пък да си мърда нон стоп таза към устата минай-мразя като се изтегне назад и си сложи ръцете зад врата
разбирам,че му е кеф,ама не е на почивка,че само аз да се трудя...затова и обичам 69
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Хахах, и аз така.Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
Като ги скръсти тия ръце и ми иде да го...![]()
Ама точно тогава пък полагам максимално старание, та да започне да се гърчи и да не може да си намери място от кеф. Да видиш ти тогава колко бързо ме гепва за косата.![]()
...захапеш?Първоначално написано от bungle
![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Aaa, не - жал ми е.
Пък и после аз с какво ще си играя ?( Пфф, неизживяно детство. )
Яка е тамата=D>
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
хммм, някой чете MAXIM, доколкото разбирам...ама що не препишеш и останалите съвети? много са полезни, наистина
Аз пък не съм съгласна с доста неща, но определено мразя да ме пита "Свърши ли?"
![]()
оооо, мен ме пита : " Много хубаво ? " Още докато се занимава с мен.Първоначално написано от malka_sladuranka
И аз ако му кажа, че е само хубаво и започва да се старае още повече. Пфффф, наистина е дразнещо.
От изредените винаги ме е дразнело и мен това "Свърши ли" ... много е тъпо! Или поне аз се чувствам много тъпо...
И да я дърпаш за косата докато ти прай сфирчици или я такоаш е яко тъпо![]()
Не е тъпо.Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
Зависи как го прави де..
![]()
moq samo se oplakva ei edin sutien nemoi svaliПървоначално написано от bungle
![]()
Ако ти скубе кичури от косата ше ти ли е якоПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
Мисля че говорим за "дърпане на косата", а не за "дивашко отскубване на кичури".Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()