- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-честите грешки на мъжете в леглото
ЛеЛе разбихте ме тотално.
аз мразех всеки път като ме питаше по време на секс 'близо ли си?',а след секс 'свърши ли?'Първоначално написано от malka_sladuranka
Сега вече сам си усеща
![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Е, аз ако съм близо, тоя въпрос ще ме отдалечи.Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
И мен ме нерви това свърши ли, ама какво да ги правиш-мъже. то и аз си го питам кога ще свършва,че взема да ме боли, така че му е простено!
Tva za hapeneto i sininite 100% e vqrno.Posledniq pyt imah smu4ki po buzite i rani4ka na gu6ata i smu4ki i po gyrdite.Na6te kato me poglednaha si pomisliha,4e sa me bili.Pyk i poprindip ne mi be6e mn priqtno da me hape silno i ustnite i ezika i vs,no leki4ko moje.
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
yoo dude brao to4no tezi raboti gi znam i az prosto 4etoh malko pove4e literatura i se razbra e 1x 4e si go izlojil tuka !!!
Йо, йо, йо брат ми е кравар, а аз съм рапър!!!!
"Аз сам различен фотогеничен
за хейтарите зривът е пластичен,
жените ме харесват,но аз не съм красавец аз съм квартален мерзавец!
ето един свестен 4овек който се е сетил да светне мъжете...за много неща браво пи4 поздравления =D>
Мен пък не всички изброени неща ме дразнят .. само някои ..
А това с репликата "Свърши ли ? ", "Близо ли си?" .. ужас .. дано не ми го каже никой, дори и да съм близо , ще ми мине меракът.![]()
Иначе най-най-най-много ме дразни момче да не знае как да съблече момиче, за да й докара желанието ... тя трябва да бъде глезена![]()
Мерси.Първоначално написано от bqsna_teenagerka