- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Абитурентски рокли
Хей, мацкиОпишете абитурентската рокля, която сте си купили или с която сте били на абитурентската си
Може и снимчица да покажете
![]()
Хм .. розова, цяла роля (не на две части - корсет и пола), има връзки на гърба и отпред, полата е асиметрична, но трябва да се види, защото иначе не може да се добие представа. За съжаление нямам снимки![]()
Корсет и пола, полата с обръч. Като цяло роклята беше обемиста, но затова пък се чувствах прекрасно. Малко поводи позволяват да се облече рокля с кринолин.Материята беше тъмно зелена, като отгоре и на полата, и на корсета имаше драпирана зелена органза. Определено една тежичка рокля... Но под полата имах къса поличка от същата материя и като свърши вечерята в хотела махнах полата с обръчите и в дискотеката си бях с корсет и минижуп. Чудесна вечер и чудесна нощ.
![]()
Зелена със сребристо. Малко лъскава за вкуса ми, но пък тогава много ме кефеше.Не знайно защо. Иначе модела беше як.
Аз съм това доволното вляво.
ПОлата беше нарязана и много удобна и проветрива.
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Rosskata, супер яка рокля![]()
![]()
![]()
Моята все още не съм я обличала и нямам снимки от балната вечер, но е нещо подобно на тази: http://www.janajekova.com/p/c_laguna/pic12_big.jpg
Снимките, които показвам, са до кръста![]()
Първоначално написано от `Death`Whore`
Защо тъй?
хах и аз моята още не съм я обличала затова нямам снимки с нея, но цвета е подобно зеленикаво като на роската, само дето бродериите по бюстието са в златисто. иначе е от две части с корсет и пола. по корсета както вече казах има много нежни златисти бродерии, деколтето е веобразно и постепенно се стеснява колкото повече отива нагоре. полата е дълга, по мен, като от колената надолу се разширява встрани
абе много си я харесвам
![]()
ОооиСупер сладурски рокли показвате и описвате
Аз още не съм си купила, но като си купя ще ви я покажа
Чакам още.......
![]()
Моята беше много интересна. Червена с маниста, пера, по мене беше, имаше цепка почти го горе(до дупето), от два различни тъмно червени плата беше. Аз много си я харесвам.![]()
Моята все още не е готова.Ама аз ще си я шия де.Иначе е доста по-различна от останалите,които видях. (: Цвета е светъл-почти бял.
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..